Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Sprobuj z imbirem, jak bedziesz caly czas zwracac to do szpitala sie szykuj a nie do pracy bo sie odwodnisz , fasol potrzebuje wartosci odzywczych
nie moge sobie pozwolic na lezenie w szpitalu.. to tez kosztuje bozeee.. nie no jutro mam gina to zobaczymy co powie bo te jego tabletki malo pomagaja ;/
-
nick nieaktualny
-
Wiem wiem ! tylko On sie dla mnie liczy
Sprawdzalam sobie w tym kalkulatorze co Mala dodala i wyszlo mi ze bedzie dziewczynka w sumie celowalam w dziewczynke z bzyczeniem nawet zobaczymy czy dobrze obliczyla owu itd wczoraj ogladalam program "O Matko! Mamo to ja!" Wszystko o ciazy od poczatku do konca, jakos mi sie lepiej zrobila po zobaczeniu tego.. i mysle ze wszystko bedzie dobrze
Zastanawiam sie czy jutro lekarz pokaze mi znowu Bąbelka .. jak myslicie? Wolalabym zobaczyc czy wszystko jest okej.. -
Hej dziewczyny. Ostatnio nie mam czasu ani mocy sie bardziej udzielac. Ale jak mi sie uda to podczytuje dzielnie. Mala przykro mi ze sie nie udalo jednak. Ale wiesz, moze jak troche wyluzujesz to faktycznie bedzie latwiej. Najwidoczniej organizm nie byl jeszcze gotowy na kolejnego fasolka. Rudzia Ty to jestes dzielna dziewczyna, podziwiam Cie. Ja bylan na becie wlasnie, wynik ok 12, ale ja dopiero po 15 bede mogla odebrac. Pol dnia jak na szpilkach. A rano z nerwow mnie przypililo jak zawsze. Ale wierze ze bedzie dobrze. Musi byc. z ginem gafalam i tak jak poprzednio, czysto profilaktycznie luteine 2x dziennie i juz mam brac witaminke D. Powiedzial ze wizyta za dwa tygodnie, 19.09. Boje sie ze to bedzie jeszcze za wczesnie i nie zobacze serduszka i bedzie mega stres. Ale jednoczesnie nie moge sie doczekac. A jak Wy sie czujecie?
Katjaa lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry laski
U mnie dziś nastrój trochę lepiej. Może dlatego że to już środek @ i emocji trochę mniej? Sama nie wiem
Dotik tak jak pisałaś to może być problem progesteronu ale też tak jak pisze Asha może to być zagnieżdżenie (u mnie taki spadek świadczy niestety o niedomodze lutealnej ale mam nadzieję że u Ciebie to będzie inaczej)
Rudzia tulam mocno
Katja brońcie się przed wirusami jak możecie bo u mnie taki wirus prawdopodobnie był przyczyna złego podziału komórek u Małej
Pompon czekamy na wynikKatjaa lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:???? Jest za wysoka w pierwszej fazie i za niska w drugiej moim zdaniem
-
nick nieaktualnyDziewczynki mam pytanie... może dziwne no ale zapytam... dzisiaj jest 5 dc a mnie już naparza lewy jajnik od czego to może być bo owulke mam mieć dopiero ok 15 dc... może ja mam coś z jajnikiem że tak boli... mój M się baraniuk śmieje ze to za mało seksu. No ale nie wiem...
-
Katjaa wrote:Dziewczynki mam pytanie... może dziwne no ale zapytam... dzisiaj jest 5 dc a mnie już naparza lewy jajnik od czego to może być bo owulke mam mieć dopiero ok 15 dc... może ja mam coś z jajnikiem że tak boli... mój M się baraniuk śmieje ze to za mało seksu. No ale nie wiem...
Katja przyczyn może być wiele, ale jedyne co mi teraz przychodzi do głowy w tym dniu cyklu to po prostu produkcja pecherzykówdotik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymik82 wrote:Dla niego zawsze będzie za mało;-)
Katja przyczyn może być wiele, ale jedyne co mi teraz przychodzi do głowy w tym dniu cyklu to po prostu produkcoja pecherzyków
mik82 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:czolem laseczki
Widzę że temp pięknie się pnie do góry i z tego co pamiętam to serduszkowanie było 10 i 11 dc więc zaciskam kciuki bardzo bardzo mocno &&&&&&amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny