Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
bianka wrote:Kręgosłup troszkę lepiej, ale siedzieć ni mogę, bo czuję się, jakbym w krzyżu miała szkło potłuczone. A mdłości się rozkręcają;( jak zjem mdli, jak głodna też mdli... suty zaczynają już konkretnie dawać się we znaki, bo na brzusiu śpię... Ale za 1,5 miesiąca podobno ma być lepiej;)
Tylozgiecie masz? -
bianka wrote:Asha to Ty zajmij się sypialnią w odpowiednim momencie, a ja za miesiąc przepiszę Ci mdłości z wielką radością Kurcze niedawno pisałam, że mogłabym nawet rzygać, żeby tylko być w ciąży, a ja po 2 tygodniach mdłości zdycham:/ ulubione jedzonko omijam z daleka:/ za to solone lays'y- to jest to;)
-
shimmer_lip wrote:Ja jeszcze pomarancze odkrylam po 5 sztuk dziennie zjadam takich zimniutkich a pisze z lozka bo siedzenie nie jest mile, masz racje ja sie przemecze niech tylko bedzie zdrowy ten moj siusior
Powiedz mi czy ty tez mialas pryszcze na buzi po tych ziolach? Czy to mnie tylko tak wysypaloWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 19:22
-
shimmer_lip wrote:Ja jeszcze pomarancze odkrylam po 5 sztuk dziennie zjadam takich zimniutkich a pisze z lozka bo siedzenie nie jest mile, masz racje ja sie przemecze niech tylko bedzie zdrowy ten moj siusior
Ja mam fazę na grejpfruty i sok pomarańczowy;) Ile ma już Twój brzdąc? Ja na niedzielnym usg z ostrego dyżuru mam 9,3mm nijak ma się to do mojego suwaczka:O chyba spory chłopak będzie;)
Asha, shimmer_lip lubią tę wiadomość
-
bianka wrote:Ja mam fazę na grejpfruty i sok pomarańczowy;) Ile ma już Twój brzdąc? Ja na niedzielnym usg z ostrego dyżuru mam 9,3mm nijak ma się to do mojego suwaczka:O chyba spory chłopak będzie;)
Asha, bianka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Tylozgiecie masz?
W niedziele mnie przewiało i mam zapalenie korzonków nerwowych, a nie mogę ich leczyć, bo rozgrzewanie grozi poronieniem, a przy plamieniach to już w ogóle, leki przeciwzapalne też odpadają. Mogę leżeć i chodzić, ale schylanie się i siedzenie boli jak cholera:/
-
bianka wrote:W niedziele mnie przewiało i mam zapalenie korzonków nerwowych, a nie mogę ich leczyć, bo rozgrzewanie grozi poronieniem, a przy plamieniach to już w ogóle, leki przeciwzapalne też odpadają. Mogę leżeć i chodzić, ale schylanie się i siedzenie boli jak cholera:/
Aha, bo przy tylozgieciu plecy bola...tulam -
Na pewno:) ja jak patrzę na swoje usg z 6 tygodnia to już widzę zwinięte wtulone we mnie maleństwo:) kolejne usg mam za tydzień i już nie mogę się doczekać U ciebie to już nóżki i rączki będzie widać!!
ja uciekam dziewczyny, bo już mi za ciężko.
Paaaaaa:*Asha, amelia04072006, shimmer_lip, dotik lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Nie wiem, nic jeszcze mnie za bardzo nie boli, lewy jajnik czasem sie odezwie, ale w zasadzie nic takiego, tylko te pryszcze