Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
mik82 wrote:Amelia ja bym brała 3 dni po owu (nie za wcześnie żeby nie zatrzymać jej) a potem w dniu spodziewanej @ test i jak negatywny to odstawić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 20:31
-
amelia04072006 wrote:bralas bo ?
dlaczego lutke nie dupka ?
jak dlugo ?amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:myslalam od 4 dnia. wiem ze bierze sie od trzeciej wyzszej ale chcialam troche ja po obserwowac.
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Brałam bo mam niedomogę lutealną, lutka lepiej działała na mój progesteron i jest dowcipna więc nie obciążała mi żołądka. Po dupku chujowo się czułam. Brałam 10 dni od 3 dnia po owu
-
amelia04072006 wrote:a ja po dupku czuje sie ganialnie. nic mnie nie boli, cycki nie nawalaja, nie grzyze nikogo, okres bezbolesnie fajna sprawa . apetyt mi sie troche poprawil po nim wiec mam wiecej w biedrach
-
Asha wrote:Ty na fasola ja na owu...juz sie ciesze
szczeze powiem, ze po tych moich wynikach badan tak sobie wmowilam, ze nie ma szansy na pozytyw, ze bardzo bym sie zdziwila, gdyby bylo odwrotnie. fajnie by bylo, ale nie mam juz obcji tylko w jedna strone. zrobie wszystko, zeby w razie W czegos nie przeoczyc ale taki mam charakter, ze dmucham na zimne -
Asha wrote:Dawaj fote wykresa mialas robic
ja juz głupia jestem...
te dwa na dole to dzisiejsze, najpierw w południe i ten najnizej to teraz...a dwa od góry to przedwczoraj i wczoraj...jak dla mnie to one albo wcale sie nie róznia albo niewiele...czylinie wiem jak z tym ovu u mnie...no ale bzykac i tak bede...
a co do wykresa tez jakas kretynka zemnie bo nie wiem jak mam rozpoczac nowy cykl...poprzedniego nie skonczylam, przestalam wpisywac jak wyjechalam... -
amelia04072006 wrote:szczeze powiem, ze po tych moich wynikach badan tak sobie wmowilam, ze nie ma szansy na pozytyw, ze bardzo bym sie zdziwila, gdyby bylo odwrotnie. fajnie by bylo, ale nie mam juz obcji tylko w jedna strone. zrobie wszystko, zeby w razie W czegos nie przeoczyc ale taki mam charakter, ze dmucham na zimne
Tak czy tak i tak jest juz lepiej niz miesiac temuamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e43512892045.jpg
ja juz głupia jestem...
te dwa na dole to dzisiejsze, najpierw w południe i ten najnizej to teraz...a dwa od góry to przedwczoraj i wczoraj...jak dla mnie to one albo wcale sie nie róznia albo niewiele...czylinie wiem jak z tym ovu u mnie...no ale bzykac i tak bede...
a co do wykresa tez jakas kretynka zemnie bo nie wiem jak mam rozpoczac nowy cykl...poprzedniego nie skonczylam, przestalam wpisywac jak wyjechalam...
No to sa coraz ciemniejsze..juz niedlugo
Wpisz poprostu, w dzien @ krwawienie i ci zacznie automatycznie nowy cyklWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 20:42
amelia04072006, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e43512892045.jpg
ja juz głupia jestem...
a co do wykresa tez jakas kretynka zemnie bo nie wiem jak mam rozpoczac nowy cykl...poprzedniego nie skonczylam, przestalam wpisywac jak wyjechalam...mik82, Iza75 lubią tę wiadomość