Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza75 wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e43512892045.jpg
ja juz głupia jestem...
te dwa na dole to dzisiejsze, najpierw w południe i ten najnizej to teraz...a dwa od góry to przedwczoraj i wczoraj...jak dla mnie to one albo wcale sie nie róznia albo niewiele...czylinie wiem jak z tym ovu u mnie...no ale bzykac i tak bede...
a co do wykresa tez jakas kretynka zemnie bo nie wiem jak mam rozpoczac nowy cykl...poprzedniego nie skonczylam, przestalam wpisywac jak wyjechalam...Iza75 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Nie w ostatni bo jej zrobi cykl nie od pierwszego dnia @ tylko od ostatniego dnia @
Asha lubi tę wiadomość
-
Oooo... to to Przyjmuję każdą ilość
amelia04072006, dotik lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:ostatni dzien cyklu to ostatni dzien @ ?
Pijesz coś teraz?dotik, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:Iza jeszcze chwila. Wpisz w miesiączkę krwawienie i sam Ci zacznie nowy cykl
teraz jak patrze na tego testa to jest ciemniejszy, wlasciwie pozytywny no ale to po wiecej niż 10 minutach...
a smiac mi sie chce z mojego pana jak tak patrzyl na mnie co ja z tymi paseczkami kombinuje i jeszcze foty strzelam..spojrzalam na niego a on mial minę totalnej walki ze śmiechem ale dal rade nie roześmiać sie bo wiedzial ze moze mnie wkurzyć tym...hahahadotik lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:dzieki dziewczyny ale zgodne jestescie hahaha
teraz jak patrze na tego testa to jest ciemniejszy, wlasciwie pozytywny no ale to po wiecej niż 10 minutach...
a smiac mi sie chce z mojego pana jak tak patrzyl na mnie co ja z tymi paseczkami kombinuje i jeszcze foty strzelam..spojrzalam na niego a on mial minę totalnej walki ze śmiechem ale dal rade nie roześmiać sie bo wiedzial ze moze mnie wkurzyć tym...hahahamik82, dotik, Iza75 lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:Ostatni dzień cyklu to dzień przed @. Dzień @ to pierwszy dzień nowego cyklu
Pijesz coś teraz?dotik, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:dzieki dziewczyny ale zgodne jestescie hahaha
a smiac mi sie chce z mojego pana jak tak patrzyl na mnie co ja z tymi paseczkami kombinuje i jeszcze foty strzelam..spojrzalam na niego a on mial minę totalnej walki ze śmiechem ale dal rade nie roześmiać sie bo wiedzial ze moze mnie wkurzyć tym...hahahaIza75 lubi tę wiadomość