Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
mik82 wrote:To obie macie na bank progesteron wysoki. Ja w ostatnim cyklu miałam cycki jak flaki a pierwszy raz zapłakałam jak zobaczyłam wynik progesteronu, ale miałam konkretny powód:-) W sumie u mnie też progesteron był powodem płaczu hahaha
W zeszlym cyklu tak mi na leb nie walilo, ale w poprzednim tak...no masakra byla...wystarczylo zeby moj sie popatrzyl nie tak albo gowno jakies...cztery razy ryczalam w ciagu godziny...i juz sie smialam sama z siebie, bo nie wiedzialam czemu rycze i dalej kurwa ryczalam ..jak pojeb jakisdotik lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:W zeszlym cyklu tak mi na leb nie walilo, ale w poprzednim tak...no masakra byla...wystarczylo zeby moj sie popatrzyl nie tak albo gowno jakies...cztery razy ryczalam w ciagu godziny...i juz sie smialam sama z siebie, bo nie wiedzialam czemu rycze i dalej kurwa ryczalam ..jak pojeb jakis
-
Wlasnie stary dzwonil, jedziemy jutro na zakupy do duzego miasta ...ale to chujowo brzmi...w kazdym razie robimy wypad razem rano ...kupic troche szmat...zjesc lunch ...polazic i wieczorem wrocimy
Ale wy juz spicie, wiec niewazne w sumie ;- dobranoc, do jutraWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 21:54
Iza75 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Wlasnie stary dzwonil, jedziemy jutro na zakupy do duzego miasta ...ale to chujowo brzmi...w kazdym razie robimy wypad razem rano ...kupic troche szmat...zjesc lunch ...polazic i wieczorem wrocimy
Ale wy juz spicie, wiec niewazne w sumie ;- dobranoc, do jutraAsha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:To idostepnij my sobie wejdziemy
Asha lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:Ano widzisz taka ze mnie ciemna masa...nawet nie wiedziałam, ze tak mogę...nie wiem za bardzo o co biega w tym wszystkim...juz udostepnilam jakby co...to spadam...ale zesmy sie nagadaly dzis.......buzia
Iza75 lubi tę wiadomość