Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
poszlam niby spac bo sie malz zawijal...ale jak przyszlam do niego to ledwo na oczy patrzyl...i bzykania nie bylo, jesteśmy na jutro umówieni...zalosne to normalnie, aż mi sie plakac chce do czego to doszło...dlaczego seks stal sie niemal zadaniem do wykonania...a jutro pewnie będzie inna przeszkoda i tak do usranej śmierci...to jeszcze raz buziaAsha wrote:No to gdzie poszlas ??? Gadaj tu ze mna

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aaaa chyba mam ropien gruczolu Bartholina.. pojawil mi sie dosyc duzy guzek w kroku w sumie tak po lewej stronie.. strasznie boli..
dobrze ze jutro mam gina.. mam ostatnio zaparcia i myslalam ze dlatego tak boli mnie tam ale podczas kapieli wyczulam ten guzek!!! Czemu zawsze jaaa!!
(
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:A więc pytanie brzmi... jak wygląda szyjka macicy w płodne i nie płodne dni? Bo właśnie zbadalam swoją i jest wysoko, twarda ale otwarta bo wyczuwam w niej otwór więc otwarta chyba???
Katja ...wysoko, otwarta i miekka...jeszcze pare dni i plodne kochana
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:Aaaa chyba mam ropien gruczolu Bartholina.. pojawil mi sie dosyc duzy guzek w kroku w sumie tak po lewej stronie.. strasznie boli..
dobrze ze jutro mam gina.. mam ostatnio zaparcia i myslalam ze dlatego tak boli mnie tam ale podczas kapieli wyczulam ten guzek!!! Czemu zawsze jaaa!!
(
Rudzia..pojdziesz to sie dowiesz co to...nie zamartwiaj sie na zapas..tualm
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny