Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
dotik wrote:a ja nie bzyczałam tydzień. taka luźna informacja może którąś zainteresuje.
dotik lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Bo to w drugiej fazie to juz progesteron na glowe siada i no sex
-
Asha wrote:Bo to w drugiej fazie to juz progesteron na glowe siada i no sex
aaaa, to jak się dziś prawie poryczałam, jak mój powiedział, że na piwo z kumplami to dlatego?? bo już myślałam, że psychiatra się kłania. ufff:)jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dotik wrote:tak już nie muszę chciałabym, ale jak sobie wyobrażam bzyczenie z moimi cycolami durnymi to się odechciewa...
dotik lubi tę wiadomość
-
dotik wrote:aaaa, to jak się dziś prawie poryczałam, jak mój powiedział, że na piwo z kumplami to dlatego?? bo już myślałam, że psychiatra się kłania. ufff:)
Taaaak...to porogesteron...to ty przynajmniej powod mialas...ja juz zaczynalam w pracy ryczec bez powodu zupelnie -
Asha wrote:Taaaak...to porogesteron...to ty przynajmniej powod mialas...ja juz zaczynalam w pracy ryczec bez powodu zupelnie
no ale normalnie się cieszę, że wychodzi i dupy nie truje przez chwilęAsha lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Asha wrote:Taaaak...to porogesteron...to ty przynajmniej powod mialas...ja juz zaczynalam w pracy ryczec bez powodu zupelnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 21:22
Asha lubi tę wiadomość