Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Tez jestem ciekawa, nie nie biore, tylko ziola
-
mik82 wrote:No to dobrze chyba bo za dużo tego by było. Ja właśnie zioła odstawiłam i biorę inofolic. Zioła będę brała te na II fazę
No tak wlasnie pomyslalam ze chyba by bylo za duzo na druga chce pokrzywe brac tylko nie wiem jak moj zoladek to zniesie -
amelia04072006 wrote:owulka jest dzien po szczycie sluzu, wiec u mnie jak na razie of walnal kuche
-
Asha wrote:No tak wlasnie pomyslalam ze chyba by bylo za duzo na druga chce pokrzywe brac tylko nie wiem jak moj zoladek to zniesie
-
Iza75 wrote:Hej laski, witam sie i zmykam...milego dnia Wam życzę, u mnie sloneczko swieci i odrazu humor lepszy. Bzykanko tez bylo wiec moze przez to bardziej. Buziaki
Dobrego dnia Iza -
amelia04072006 wrote:od ktorego dc i jak dlugo ?
W tym mies nie wiem jak będzie, bo przez chorobę i leki pewnie owu się przesunie. Muszę tempke obserwować i szyję. -
nick nieaktualnyWitam Kochane. Oświadczam iż termometr wylądował głęboko w szufladzie i jadą do mnie testy owulacyjne. Zrobię ich kilka, tak dla zorientowania mniej więcej i tyle. Poza tym relaks i luz. Odpuściłam i jakoś lepiej się z tym czuję. Piję więcej ziółek, odżywiam się zdrowo, ale nie myślę już tyle i nie doszukuję się niczego. Trzymajcie kciuki by już tak zostało. Buziaki!!!!!!!!!!!
Katjaa, dotik, gigsa, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja wróciłam od lekarza. To zwykła wirusówka. Lekarz powiedział, że jeśli to od klimy to może dłużej potrwać. Od kaszlu już mi głowa pęka
Ja w tym miesiącu też odpuszczam. Mierzę i obserwuję, ale na luzaka. W następnym miesiącu obiecuję poprawę