Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny ale ja się nie cieszę... Tylko strasznie boję!!!!!!!! Raz że znowu poronię, dwa że...
1. Piłam 3 ostatnie dni alkohol (wieczorem po lampce czerwonego wina).
2. Wzięłam 3 dni temu tabletkę przeciwbólową.
3. Brałam gorące kąpiele.
4. Brałam 3 ostatnie dni wiesiołka i niepokalanka.
5. Smarowałam buźkę maścią, której nie wolno używać w ciąży.
Tak się teraz boję!!!!!!!!!!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Dziewczyny ale ja się nie cieszę... Tylko strasznie boję!!!!!!!! Raz że znowu poronię, dwa że...
1. Piłam 3 ostatnie dni alkohol (wieczorem po lampce czerwonego wina).
2. Wzięłam 3 dni temu tabletkę przeciwbólową.
3. Brałam gorące kąpiele.
4. Brałam 3 ostatnie dni wiesiołka i niepokalanka.
5. Smarowałam buźkę maścią, której nie wolno używać w ciąży.
Tak się teraz boję!!!!!!!!!!!!gigsa, dotik, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Dzięki gigsa, w ogóle dzięki Kochane! Ale nie potrafię się jeszcze cieszyć... Wychodzi na to że zagnieżdżenie musiało być po becie??? Ja miałam betę 11 dpo.
mogło być 10, moglo 11. wszystko możliwejestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Czarna widac ladnie moglo byc zafniezdzenie 9 nawet bo beta po 48h chyba to przy becie moglo byc za malo jeszcze, no albo 10 albo 11. Jak dotik mowi wszystko mozliwe. Nie przejmuj sie tymi Rzeczami w malych ulosciach nic takiego nie powinno miec na pozatku negatywnego wplywu. Tez pilam piwko i w ogole. Nic nie xrobisz. Jak to bym dzisiaj poleciala na bete juz. Trzymam kciuki
dotik lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Z wczesną ciążą jest sytuacja zero jedynkowa. Albo będzie dobrze albo źle. W sensie jeśli ciąża jest zdrowa to nic z tych rzeczy nie ma na nią wpływu i będzie dalej zdrowa. Jeśli z ciążą jest coś nie tak to nawet jeśli morze progesteronu wypijesz i plackiem będziesz leżeć nie utrzyma się. A coż takiego ma ta maść??? Bo ani kąpiele ani wiesiołek i niepokalanek nie zadziałały na ewentualną ciążę bo już dawno byś miała skurcze macicy.
Hej
po pierwsze zgadzam sie w 100% z shimmer, nie stresuj sie tak Czarna bo sama wiesz, ze baby robia nie raz duzo gorsze rzeczy w ciąży i jest ok...bedzie dobrze jesli ciąża sama w sobie jest zdrowa to będzie dobrze
a swoja droga to niezłe jaja idziesz na bete? -
nick nieaktualny