Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny ale ja się nie cieszę... Tylko strasznie boję!!!!!!!! Raz że znowu poronię, dwa że...
1. Piłam 3 ostatnie dni alkohol (wieczorem po lampce czerwonego wina).
2. Wzięłam 3 dni temu tabletkę przeciwbólową.
3. Brałam gorące kąpiele.
4. Brałam 3 ostatnie dni wiesiołka i niepokalanka.
5. Smarowałam buźkę maścią, której nie wolno używać w ciąży.

Tak się teraz boję!!!!!!!!!!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Z wczesną ciążą jest sytuacja zero jedynkowa. Albo będzie dobrze albo źle. W sensie jeśli ciąża jest zdrowa to nic z tych rzeczy nie ma na nią wpływu i będzie dalej zdrowa. Jeśli z ciążą jest coś nie tak to nawet jeśli morze progesteronu wypijesz i plackiem będziesz leżeć nie utrzyma się. A coż takiego ma ta maść??? Bo ani kąpiele ani wiesiołek i niepokalanek nie zadziałały na ewentualną ciążę bo już dawno byś miała skurcze macicy.MalaCzarna wrote:Dziewczyny ale ja się nie cieszę... Tylko strasznie boję!!!!!!!! Raz że znowu poronię, dwa że...
1. Piłam 3 ostatnie dni alkohol (wieczorem po lampce czerwonego wina).
2. Wzięłam 3 dni temu tabletkę przeciwbólową.
3. Brałam gorące kąpiele.
4. Brałam 3 ostatnie dni wiesiołka i niepokalanka.
5. Smarowałam buźkę maścią, której nie wolno używać w ciąży.

Tak się teraz boję!!!!!!!!!!!!
gigsa, dotik, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Dzięki gigsa, w ogóle dzięki Kochane!
Ale nie potrafię się jeszcze cieszyć... Wychodzi na to że zagnieżdżenie musiało być po becie??? Ja miałam betę 11 dpo.
mogło być 10, moglo 11. wszystko możliwe
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Czarna widac ladnie
moglo byc zafniezdzenie 9 nawet bo beta po 48h chyba to przy becie moglo byc za malo jeszcze, no albo 10 albo 11. Jak dotik mowi wszystko mozliwe. Nie przejmuj sie tymi Rzeczami w malych ulosciach nic takiego nie powinno miec na pozatku negatywnego wplywu. Tez pilam piwko i w ogole. Nic nie xrobisz. Jak to bym dzisiaj poleciala na bete juz. Trzymam kciuki
dotik lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Z wczesną ciążą jest sytuacja zero jedynkowa. Albo będzie dobrze albo źle. W sensie jeśli ciąża jest zdrowa to nic z tych rzeczy nie ma na nią wpływu i będzie dalej zdrowa. Jeśli z ciążą jest coś nie tak to nawet jeśli morze progesteronu wypijesz i plackiem będziesz leżeć nie utrzyma się. A coż takiego ma ta maść??? Bo ani kąpiele ani wiesiołek i niepokalanek nie zadziałały na ewentualną ciążę bo już dawno byś miała skurcze macicy.
Hej
po pierwsze zgadzam sie w 100% z shimmer, nie stresuj sie tak Czarna bo sama wiesz, ze baby robia nie raz duzo gorsze rzeczy w ciąży i jest ok...bedzie dobrze
jesli ciąża sama w sobie jest zdrowa to będzie dobrze 
a swoja droga to niezłe jaja
idziesz na bete?
-
nick nieaktualny

[/url]