Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzia wrote:Moj frajer mi wlasnie oznajmil ze mam nic nie kombinowac ( nie wiem co mial na mysli) bo On chce sie tylko przyjaznic ale o dziecku mam nic nie wspominac.. On nie chce nic na ten temat wiedziec ;/..
Katjaa, gigsa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Tak po ludzku to słyszałam, że nic co kobieta robi zanim się dowie, że jest w ciąży dziecku nie szkodzi
Ja piłam codziennie i nie lampkę wina bo byłam na urlopie.
Poza tym byłam w górach gdzie mieszkałam na wysokości ponad 1000m a chodziłam jeszcze wyżej (poronienia przez ciśnienie).
Smarowałam cipkę clotrimazolum - info na ulotce broń Boże w I trymestrze.
I pewnie jeszcze tysiąc innych rzeczy i lekarz na to "i co???" na razie wszystko jest ok. Moje koleżanki chlały wódeczkę i popalały maryśkę (ja imprezowa dziewczynka jestem i imprezowe mam towarzystwo) i mają zdrowe dzieciakishimmer_lip lubi tę wiadomość
-
A ja dziś postanowiłam się nie dać rzygom
Poszłam do sklepu. Szpinak się rozmrozi i robię to ciasto tylko zamiast granatu borówki bo w granacie to tylko pestki strzelają a że gospodyni ze mnie chujowa to trzymajcie laski kciuki teraz pożrę pierogi z serem bo mnie naszło
i od razu pytanko nie było śmietanki 30% kupiłam 36% czy mimo to dodać śmietanfixy czy nie???MalaCzarna, dotik, Katjaa, Sylwia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak dziewczyny macie racje..ja juz nie mam sily i nie mam zamiaru z nim gadac.. tylko mi cisnienie podnosi a nie chce sie denerwowac dla Bąbelka.. kurwa to jest chore.. nie chce byc ze mna..okej..ale co tu winne jest dziecko?! ;/ NIC!!!
mik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:A ja dziś postanowiłam się nie dać rzygom
Poszłam do sklepu. Szpinak się rozmrozi i robię to ciasto tylko zamiast granatu borówki bo w granacie to tylko pestki strzelają a że gospodyni ze mnie chujowa to trzymajcie laski kciuki teraz pożrę pierogi z serem bo mnie naszło
i od razu pytanko nie było śmietanki 30% kupiłam 36% czy mimo to dodać śmietanfixy czy nie??? -
shimmer_lip wrote:A ja dziś postanowiłam się nie dać rzygom
i od razu pytanko nie było śmietanki 30% kupiłam 36% czy mimo to dodać śmietanfixy czy nie???
ja nigdy nie dodaję, ubija się bardzo dobrze:) tylko bardzo zimna musi być!jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Tak dziewczyny macie racje..ja juz nie mam sily i nie mam zamiaru z nim gadac.. tylko mi cisnienie podnosi a nie chce sie denerwowac dla Bąbelka.. kurwa to jest chore.. nie chce byc ze mna..okej..ale co tu winne jest dziecko?! ;/ NIC!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny