Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:A słyszałyście o czymś takim, że przez pierwsze 2 tygodnie dziecko jest chronione od szkodliwych czynników, czy to jakaś bzdura?
w rozwoju zarodkowym w 4-5 tyg od zapłodnienia tworzy się łożysko i dopiero od tego momentu zarodek ma kontakt z krwią matki.jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Ze co on Kurwa powiedział? Ale chujowi bym w pysk nastrzelala... w dupe niech sobie wsadzi przyjaźń, jebany śmieć...
dotik, Katjaa lubią tę wiadomość
-
dotik wrote:odebrałam wyniki. niech mnie teraz któraś oświeci!
Tsh: 2,06mU/l (0,27-4,2)
na
Progesteron 56,45 nmol/l
17,73 ng/ml
prolaktyna 291,8 mU/l (127-637)dotik lubi tę wiadomość
-
MalaCzarna wrote:Asha co myślisz o moim dzisiejszym teście? Jest druga kreska, czy tylko jakiś tam bladzioch?
Nie uraziłam Cię mam nadzieję i mam nadzieję, że mnie nie znienawidziłaśAsha, mik82, dotik, Rudzia lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Malutka ja Ci powiem prawdę tylko Ty się na mnie nie obraź Kochana. Na tamtym ja nic nie widziałam. Na tym widzę różowy cień. Pewnie jest tak jak mówisz, że na żywo wygląda to dużo lepiej. Ja tylko nie chcę żebyś Ty się kochanie rozczarowała i myślę, że się nie rozczarujesz. Ale na tamtym mówiłaś że była kreska a bety nie było. Dlatego ja Cię tak strasznie proszę żebyś jutro rano nasikała na jakiego bobotesta albo inne quixa (nie pinka bo to gówno) i żebyśmy się mogły zacząć cieszyć spokojnie.
Nie uraziłam Cię mam nadzieję i mam nadzieję, że mnie nie znienawidziłaś
Ale Czarna wiesz że to z troski i miłości prawda? -
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Malutka ja Ci powiem prawdę tylko Ty się na mnie nie obraź Kochana. Na tamtym ja nic nie widziałam. Na tym widzę różowy cień. Pewnie jest tak jak mówisz, że na żywo wygląda to dużo lepiej. Ja tylko nie chcę żebyś Ty się kochanie rozczarowała i myślę, że się nie rozczarujesz. Ale na tamtym mówiłaś że była kreska a bety nie było. Dlatego ja Cię tak strasznie proszę żebyś jutro rano nasikała na jakiego bobotesta albo inne quixa (nie pinka bo to gówno) i żebyśmy się mogły zacząć cieszyć spokojnie.
Nie uraziłam Cię mam nadzieję i mam nadzieję, że mnie nie znienawidziłaśdotik, shimmer_lip lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Wstawiłam ciacho teraz się modlę
Dotik a ta śmietana bez tego fixa mi się nie zsika w cieście??? -
MalaCzarna wrote:Ja mam świadomość, że może mnie oszukiwać test, dlatego tak jak pisałam jutro nasikam na inny, a jeśli będą dwie kreski to w poniedziałek beta i gin.
shimmer_lip, dotik, gigsa lubią tę wiadomość
-
MalaCzarna wrote:Ja mam świadomość, że może mnie oszukiwać test, dlatego tak jak pisałam jutro nasikam na inny, a jeśli będą dwie kreski to w poniedziałek beta i gin.
Mik bardzo dziękuję!!!mik82 lubi tę wiadomość