Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dotik wrote:odebrałam wyniki. niech mnie teraz któraś oświeci!
Tsh: 2,06mU/l (0,27-4,2)
na
Progesteron 56,45 nmol/l
17,73 ng/ml
prolaktyna 291,8 mU/l (127-637)
a na prolaktynie się nie znam :)ale mieścisz się w normach idealnie więc może to testowanie będzie +Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 13:39
dotik, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydotik wrote:odebrałam wyniki. niech mnie teraz któraś oświeci!
Tsh: 2,06mU/l (0,27-4,2)
na
Progesteron 56,45 nmol/l
17,73 ng/ml
prolaktyna 291,8 mU/l (127-637)
TSH dla starającej podobno max 1,5. Prolaktyna i progesteron ok.dotik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Nie wierzcie w to dziewczyny. Ja zaszłam z tsh 2,5 i czytałam, że koło jednego tylko jeśli tarczyca jest chora, jest stwierdzona jakaś inna choroba tarczycy.
A tego to nie wiem. Wszędzie trąbią, żeby TSH było jak najniższe.. Być może masz raję. Ale wiem, że i kobiety z podwyższonym TSH zachodzą -
Sylwia87 wrote:A tego to nie wiem. Wszędzie trąbią, żeby TSH było jak najniższe.. Być może masz raję. Ale wiem, że i kobiety z podwyższonym TSH zachodzą
a i jeszcze gdzieś znalazłam info, że tsh nie przeszkadza w poczęciu tylko utrzymaniu więc nie można na nie zrzucać winy za niemożność poczęcia -
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Ale jej wynik nie jest podwyższony staraczki do 2,5 ciąża do 3,5 w I trymestrze Miałam schizę jak pewnie pamiętacie i tyle stron co ja w necie przerzuciłam w związku z tsh to tylko ja wiem
a i jeszcze gdzieś znalazłam info, że tsh nie przeszkadza w poczęciu tylko utrzymaniu więc nie można na nie zrzucać winy za niemożność poczęcia
W takim razie muszę w głowie sobie przekodować -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc laski, wlasnie wrocilam a tu takie historie..omg...
Doktor dzwonil z przychodni i co??? Kurwa oczywiscie wszystko zajebiscie no rozjebalo mnie znowu...wiec mowie do mojego nie ma takiej opcji ze jest wszystko dobrze, ma sie umowic i wyniki wyciagnac i idzie w pon...zobaczymy co mu powie i wyniki ma wziac no masakra mowie wam -
Asha wrote:Czesc laski, wlasnie wrocilam a tu takie historie..omg...
Doktor dzwonil z przychodni i co??? Kurwa oczywiscie wszystko zajebiscie no rozjebalo mnie znowu...wiec mowie do mojego nie ma takiej opcji ze jest wszystko dobrze, ma sie umowic i wyniki wyciagnac i idzie w pon...zobaczymy co mu powie i wyniki ma wziac no masakra mowie wam -
nick nieaktualny