Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
dotik wrote:Dziewczyny,jesten podczytuje wspieram i tulam! mogę tylko klikać lubię, bo trochę zapieprz w pracy ale zaglądam.
Katjaa lubi tę wiadomość
-
MalaCzarna wrote:Dzięki gigsa, w ogóle dzięki Kochane! Ale nie potrafię się jeszcze cieszyć... Wychodzi na to że zagnieżdżenie musiało być po becie??? Ja miałam betę 11 dpo.
MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
Ja na betę nie poszłabym wcześniej niż 13dpo
A jeszcze lepiej dzień po spodziewanej @, bo może być różnie.
Ale wiem, że Mała nie mogła się doczekać. Najważniejsze, że są 2 krechy:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 12:10
MalaCzarna, mik82, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Czytam że te moje 3 lampki wina przez 3 dni (1 dziennie) może mieć bardzo zły wpływ. IbupromU nie można podobno od 3 trymestru ale w 1 i 2 też nie zalecają. Skurczy po wiesiołku nie mam na szczęście. A niepokalanek co mógł zrobić?
Mała ja myślę że bardziej to może zaszkodzić Ci stres, niż to o co się tak martwisz!! więc głowa do góry i trzymamy kciuki żeby wszystko było w porządku! !Rudzia, Katjaa lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Moj frajer mi wlasnie oznajmil ze mam nic nie kombinowac ( nie wiem co mial na mysli) bo On chce sie tylko przyjaznic ale o dziecku mam nic nie wspominac.. On nie chce nic na ten temat wiedziec ;/..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 12:56
dotik, Iza75, amelia04072006, pompon, Sylwia87, mik82, gigsa lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Moj frajer mi wlasnie oznajmil ze mam nic nie kombinowac ( nie wiem co mial na mysli) bo On chce sie tylko przyjaznic ale o dziecku mam nic nie wspominac.. On nie chce nic na ten temat wiedziec ;/..
no na to już trochę za późno... co za niedojrzaly tchorz będzie musiał wiedzieć i płacić bo to jego dziecko! !! z tego się nie wywinie skurwiel jeden. Rudzia przepraszam ale mi ciśnienie skacze jak takie rzeczy czytam...
tulam i ściskam :*Katjaa, Iza75, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDotik nie tylko Ty się wkurzylas... ludzie starają się o dziecko i nic a taki chuj będzie miał malusi CUD a on nie chce go znać... pierdolony gnoj...No dosłownie bym mu najebala!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 13:01
Iza75, amelia04072006, mik82, gigsa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Czytam że te moje 3 lampki wina przez 3 dni (1 dziennie) może mieć bardzo zły wpływ. IbupromU nie można podobno od 3 trymestru ale w 1 i 2 też nie zalecają. Skurczy po wiesiołku nie mam na szczęście. A niepokalanek co mógł zrobić?
Ja piłam codziennie i nie lampkę wina bo byłam na urlopie.
Poza tym byłam w górach gdzie mieszkałam na wysokości ponad 1000m a chodziłam jeszcze wyżej (poronienia przez ciśnienie).
Smarowałam cipkę clotrimazolum - info na ulotce broń Boże w I trymestrze.
I pewnie jeszcze tysiąc innych rzeczy i lekarz na to "i co???" na razie wszystko jest ok. Moje koleżanki chlały wódeczkę i popalały maryśkę (ja imprezowa dziewczynka jestem i imprezowe mam towarzystwo) i mają zdrowe dzieciakidotik, Sylwia87, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Dotik nie tylko Ty się wkurzylas... ludzie starają się o dziecko i nic a taki chuj będzie miał mamusi CUD a on nie chce go zna... pierdolony gnoj...No dosłownie bym mu najebala!!!
podpisuję się pod tym wszystkimi czterema kończynami.
Iza75 lubi tę wiadomość