Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymik82 wrote:Właśnie już wtedy miałam powiedzieć że ten jej gin gówno widział ale nie chciałam Cię Czarna urazić więc przemilczałam, bo przecież nikt nie widzi momentu owulacji. Ta piękna owulacja to tylko przenośnia. Widział pęcherzyk gotowy do owulki a owu mogła przyjść nawet po dwóch dniach od wizyty
-
MalaCzarna wrote:Według OF betę robiłam 11 dpo Kochana.
Kurwa ślepa jestem masz rację !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 15:32
-
MalaCzarna wrote:Według OF betę robiłam 11 dpo Kochana.
mik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gigsa wrote:ale of się myli. Ja miałam owu 11, 12 dc, a jak odznaczyłam sama zaznaczoną owu to of na koniec wyznaczył mi na 15 dc, gdzie szyja już dawno była zamknieta od 2 dni i śluz niepłodny
-
mik82 wrote:Ja miałam to samo. Wyznaczył mi na 17 dc a ja wiem że była 15 dc a jak mu usunęłam wszystkie testy owu to raczył mi zaznaczyć na 16 dc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny"Trzeba przy tym pamiętać, że sama implantacja embrionu może odbyć się w różnym czasie - pomiędzy 6 a 12 dniem po owulacji (najczęściej 10-ty). Ponieważ hCG zaczyna być wydzielane od ok. 1-2 dni po zagnieżdżeniu w macicy, ze względów ekonomicznych nie ma większego sensu wykonywać testów przed 10-12 dniem po jajeczkowaniu. "
Takie coś znalazłam. -
shimmer_lip wrote:Na karpatkę też sobie przepis dziś spisałam i coś czuję, że jak ten mech mi wyjdzie to po weekendzie będzie karpatka A jaki robisz krem? Taki z budyniu z masłem czy taki z mąki?
ja robie z budyniem
-
Katjaa wrote:Gigsa kochana wiem że mam cudownego mężczyznę i czasem myślę że Bóg wynagrodzil mi wszystko co przeżyłam przed M...
MalaCzarna, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:"Trzeba przy tym pamiętać, że sama implantacja embrionu może odbyć się w różnym czasie - pomiędzy 6 a 12 dniem po owulacji (najczęściej 10-ty). Ponieważ hCG zaczyna być wydzielane od ok. 1-2 dni po zagnieżdżeniu w macicy, ze względów ekonomicznych nie ma większego sensu wykonywać testów przed 10-12 dniem po jajeczkowaniu. "
Takie coś znalazłam.MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny