Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Wiecie co... przyszłam do przyjaciół którzy są także przyjaciółmi M... weszłam usiadłam gadam z przyjaciółką a jej mąż tak patrzy i patrzy na mnie, więc pytam co się dzieje a on do mnie ze go wkurzam bo wyzylam się na M a on w pracy siedział i płakał ze go zostawiłam... masakra wiecie hehe
dotik lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Wiesz co ja nie wiem czy te linijkowe to zle czy dobre juz, bo rozne opinie juz slyszalam , ze jak od linijki to niby organizm stabilny itd, juz nic nie wiem
wiem, że chcę żebyś miała takie które kończą się na zielono
nie ważne czy od linijki czy nie
gigsa, dotik, mik82 lubią tę wiadomość
-
MalaCzarna wrote:Pompon!
Co tam misiu mnie wzywasz?
W 5 tygodniu to pecherzyk ciazowy w macicy ma byc. ja w moim linijkowym cyklu tez zaszlam. Trzymam jutro kciuki za testa. W ogole same fajne wiesci widze (oprocz rudzi fagasa bylego ale to juz no comment) ciacha wam w glowie. Tez bym skonsumila jakies fajne! Szyje na miesjcu. Wyniki super moim zdaniem dotik. Zakochani pogodzeni. Takze no. Ja w pracy siedze niestety rzezaca i chrypiaca i bolacym gardlem. No masakra ze w pracy musze aiedziec. Jeszcze szefowa kominek aromatyczny dowalila z lawenda i mi tu daje tym badziewiem pod nosem a czytalam ze nie wolna w ciazy szczegolnie na poczatku i mam stresa kurna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 16:35
-
shimmer_lip wrote:Ja po cichu Dotik liczę, że ten ładny prog idzie w parze z ładnymi IIgigsa wrote:też tak po cichutku myślę
hahahaale bym Was wycałowała dziewczyny, gdyby tak było
shimmer_lip lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
pompon wrote:Co tam misiu mnie wzywasz?
W 5 tygodniu to pecherzyk ciazowy w macicy ma byc. ja w moim linijkowym cyklu tez zaszlam. Trzymam jutro kciuki za testa. W ogole same fajne wiesci widze (oprocz rudzi fagasa bylego ale to juz no comment) ciacha wam w glowie. Tez bym skonsumila jakies fajne! Szyje na miesjcu. Wyniki super moim zdaniem dotik. Zakochani pogodzeni. Takze no. Ja w pracy siedze niestety rzezaca i chrypiaca i bolacym gardlem. No masakra ze w pracy musze aiedziec. Jeszcze szefowa kominek aromatyczny dowalila z lawenda i mi tu daje tym badziewiem pod nosem a czytalam ze nie wolna w ciazy szczegolnie na poczatku i mam stresa kurna.ja uwielbiam woski zapachowe yankee candle i mam tego cały kartonik ale boje się używać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Oj chyba nie za tesciowa....wkurwiona jestes ....ale to nie o tesciowa chodzi....
-
Katjaa wrote:Asha poważnie chodzi o była teściowa, przyjechała do POlski i od tygodnia mnie nawiedza... ciągle krytykuje mówi z kim mam się zadawać a wczoraj prawie ja uderzylam i w tym momencie zadzwonił M i poszło wyzycie się...
-
Katjaa wrote:Asha poważnie chodzi o była teściowa, przyjechała do POlski i od tygodnia mnie nawiedza... ciągle krytykuje mówi z kim mam się zadawać a wczoraj prawie ja uderzylam i w tym momencie zadzwonił M i poszło wyzycie się...
a w zasadzie to
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 17:19