Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Wiecie co... przyszłam do przyjaciół którzy są także przyjaciółmi M... weszłam usiadłam gadam z przyjaciółką a jej mąż tak patrzy i patrzy na mnie, więc pytam co się dzieje a on do mnie ze go wkurzam bo wyzylam się na M a on w pracy siedział i płakał ze go zostawiłam... masakra wiecie hehe
dotik lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Wiesz co ja nie wiem czy te linijkowe to zle czy dobre juz, bo rozne opinie juz slyszalam , ze jak od linijki to niby organizm stabilny itd, juz nic nie wiem
gigsa, dotik, mik82 lubią tę wiadomość
-
MalaCzarna wrote:Pompon!
Co tam misiu mnie wzywasz?
W 5 tygodniu to pecherzyk ciazowy w macicy ma byc. ja w moim linijkowym cyklu tez zaszlam. Trzymam jutro kciuki za testa. W ogole same fajne wiesci widze (oprocz rudzi fagasa bylego ale to juz no comment) ciacha wam w glowie. Tez bym skonsumila jakies fajne! Szyje na miesjcu. Wyniki super moim zdaniem dotik. Zakochani pogodzeni. Takze no. Ja w pracy siedze niestety rzezaca i chrypiaca i bolacym gardlem. No masakra ze w pracy musze aiedziec. Jeszcze szefowa kominek aromatyczny dowalila z lawenda i mi tu daje tym badziewiem pod nosem a czytalam ze nie wolna w ciazy szczegolnie na poczatku i mam stresa kurna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 16:35
-
shimmer_lip wrote:Ja po cichu Dotik liczę, że ten ładny prog idzie w parze z ładnymi IIgigsa wrote:też tak po cichutku myślę
hahaha ale bym Was wycałowała dziewczyny, gdyby tak byłoshimmer_lip lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
pompon wrote:Co tam misiu mnie wzywasz?
W 5 tygodniu to pecherzyk ciazowy w macicy ma byc. ja w moim linijkowym cyklu tez zaszlam. Trzymam jutro kciuki za testa. W ogole same fajne wiesci widze (oprocz rudzi fagasa bylego ale to juz no comment) ciacha wam w glowie. Tez bym skonsumila jakies fajne! Szyje na miesjcu. Wyniki super moim zdaniem dotik. Zakochani pogodzeni. Takze no. Ja w pracy siedze niestety rzezaca i chrypiaca i bolacym gardlem. No masakra ze w pracy musze aiedziec. Jeszcze szefowa kominek aromatyczny dowalila z lawenda i mi tu daje tym badziewiem pod nosem a czytalam ze nie wolna w ciazy szczegolnie na poczatku i mam stresa kurna. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Oj chyba nie za tesciowa....wkurwiona jestes ....ale to nie o tesciowa chodzi....
-
Katjaa wrote:Asha poważnie chodzi o była teściowa, przyjechała do POlski i od tygodnia mnie nawiedza... ciągle krytykuje mówi z kim mam się zadawać a wczoraj prawie ja uderzylam i w tym momencie zadzwonił M i poszło wyzycie się...
-
Katjaa wrote:Asha poważnie chodzi o była teściowa, przyjechała do POlski i od tygodnia mnie nawiedza... ciągle krytykuje mówi z kim mam się zadawać a wczoraj prawie ja uderzylam i w tym momencie zadzwonił M i poszło wyzycie się...
a w zasadzie toWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 17:19