Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
No pęcherzyk będzie ale nic poza tym. może nawet jeszcze zarodka nie być widaćMalaCzarna wrote:Kochane a jeśli to ciąża to czy w 5 tygodniu na usg będzie coś widać? Bo mam wizytę u gin akurat w poniedziałek, a to byłby chyba 5 tydzień.
-
Niestety może być widać tylko czy jest coś w macicy. Czyli najprawdopodobniej dowiesz się czy ciąża się zagnieździła we właściwym miejscuMalaCzarna wrote:Kochane a jeśli to ciąża to czy w 5 tygodniu na usg będzie coś widać? Bo mam wizytę u gin akurat w poniedziałek, a to byłby chyba 5 tydzień.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
też tak po cichutku myślęshimmer_lip wrote:Ja po cichu Dotik liczę, że ten ładny prog idzie w parze z ładnymi II

Katjaa, dotik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie co... przyszłam do przyjaciół którzy są także przyjaciółmi M... weszłam usiadłam gadam z przyjaciółką a jej mąż tak patrzy i patrzy na mnie, więc pytam co się dzieje a on do mnie ze go wkurzam bo wyzylam się na M a on w pracy siedział i płakał ze go zostawiłam... masakra wiecie hehe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Wiecie co... przyszłam do przyjaciół którzy są także przyjaciółmi M... weszłam usiadłam gadam z przyjaciółką a jej mąż tak patrzy i patrzy na mnie, więc pytam co się dzieje a on do mnie ze go wkurzam bo wyzylam się na M a on w pracy siedział i płakał ze go zostawiłam... masakra wiecie hehe
A co ty go zostawilas?

Co za dzień...
A ja test tak o zrobiłam bo @ nie przyszła a tu tyle emocji...