Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
pompon wrote:Mozna? A taki proszek mozna? Bo ja z zelatyna nie lykam jak naprawde nie musze.
espumisan nie wchodzi w żadne reakcje z naszym organizmem , jedynie zmniejsza napięcie bąbelków powietrza zgromadzonych w jelitach, nie wpływa na nic innego , można by rzec że jest obojętny dla organizmupompon, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:koniecznie. mozesz miec duza niedoczynnosc a dawke leku trzeba w ciazy zwiekszyc bo dziecko potrzebyje. jak tego hormonu bedzie za malo to dziecko moze miec duze problemy pozniej a ty problem z utrzymaniem ciazy
No to mnie postraszylas Amelia. No ale racja. Mus zbadac. Na skierowaniu od gina mam tylko tah to mowisz ze te ft tez zrobic koniecznie?amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:nie raczej nie..wage trzymam, tylkote nerwymnie zjadajaale to tak od paru dni i trudno ocenic..
mi moj endo..ale nowy bo zmienilam po ostatniej straconej ciąży...powiedzial tylko, ze dla starajacych sie kobiet norma tsh jest 1-2,5 ale najlepiej blizej 1 i sam mi wprowadzil wtedy ta jedna dawke 50 przy tsh 1,64 zeby zmniejszyc blizej 1...wiec chyba pierdolil trzy po trzy no bo albo jest ta norma 2,5 albo nie...
Amelia !Iza75 lubi tę wiadomość
-
pompon wrote:No to mnie postraszylas Amelia. No ale racja. Mus zbadac. Na skierowaniu od gina mam tylko tah to mowisz ze te ft tez zrobic koniecznie?
Iza75 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:nie raczej nie..wage trzymam, tylkote nerwymnie zjadajaale to tak od paru dni i trudno ocenic..
mi moj endo..ale nowy bo zmienilam po ostatniej straconej ciąży...powiedzial tylko, ze dla starajacych sie kobiet norma tsh jest 1-2,5 ale najlepiej blizej 1 i sam mi wprowadzil wtedy ta jedna dawke 50 przy tsh 1,64 zeby zmniejszyc blizej 1...wiec chyba pierdolil trzy po trzy no bo albo jest ta norma 2,5 albo nie...
Amelia !Iza75 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:mi moj profesor powiedzial ze do 1,5 jak skoczy do 2 czy 1 to latwiej jest korygowac to lekami niz np kiedy bedziesz miec 3. poza tym powiedzial ze w pl sa za wyzone normy i powinny byc dawno zmienione do 2,5 nie tak jak jest teraz 4,2. kazdy skok wagi powoduje zmiane w hormonach, dlatego wazne jest tez utrzymywanie wagi na stalym poziomie
przynajmniej waga jakos stoi...ale cholera co sie stalo no..mialo mi obnizyc blizej 1 a tu taki wynik...tak głosno sie zastanawiam tylko. chyba przed ta wizyt pojde jeszcze raz na badanie juz bez skierowania bo nie bede wiedziec czy cos sie zadzialo lepiej -
Dobra jutro ide sie pokluc znowu. Chociaz po ostatnim tak mnie lapa bolala i siniora mam bo igle zle wbila. Ale nadstawie druga lape. To na czczo musze pamietac. Kurna siuski bym od razy zaniosla ale pojemniczka juz nie kupie dzisiaj. Hmm
Iza75, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:nie ma senasu. od podniesienia dawki do ponownego badania trzeba odczekac 6 tygodni
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
pompon wrote:Dobra jutro ide sie pokluc znowu. Chociaz po ostatnim tak mnie lapa bolala i siniora mam bo igle zle wbila. Ale nadstawie druga lape. To na czczo musze pamietac. Kurna siuski bym od razy zaniosla ale pojemniczka juz nie kupie dzisiaj. Hmm