Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:ja pamietam ze ty nie pamietasz i dlatego ja pamietam ale ty nie pamietasz za ja pamietam , wiec ci mowie ze ja pamietam
Dobra...zobaczymy jak to w praniu wyjdzie ja sie zdaje na ciebie pamietaj hahahaIza75, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
a jeszcze Wam powiem, ze łyka tablety jak sie masz wstaje rano przede mna idzie do mojej szafki przy łożku (tam stoja razem z moimi bo jest wyzsza i mały do niej nie dosięga), cycka i siekładzie z powrotem. To dlatego zeby móc sie odrazu rzucic na żarcie jak wstanie
Asha lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:a jeszcze Wam powiem, ze łyka tablety jak sie masz wstaje rano przede mna idzie do mojej szafki przy łożku (tam stoja razem z moimi bo jest wyzsza i mały do niej nie dosięga), cycka i siekładzie z powrotem. To dlatego zeby móc sie odrazu rzucic na żarcie jak wstanie
Haahahaha zajsebiscie to jednak sie da ...brawo kochanaIza75 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:a jeszcze Wam powiem, ze łyka tablety jak sie masz wstaje rano przede mna idzie do mojej szafki przy łożku (tam stoja razem z moimi bo jest wyzsza i mały do niej nie dosięga), cycka i siekładzie z powrotem. To dlatego zeby móc sie odrazu rzucic na żarcie jak wstanie