Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia87 wrote:A może tak jest, ale w warunkach laboratoryjnych Mierząc temperaturę nawet o tej samej godzinie, moim zdaniem jest miarodajne, ale nie dokładne. Wystarczy, że w pokoju będzie chłodniej i temperatura będzie niższa.
No wlasnie..dlatego uwazam , ze nie ma sensu ani sie tym zbytnio przejmowac ani temu wierzyc
Ale zawsze jest jakis wzor, nie? No to taki wymyslili...a cala reszta zazwyczaj odstaje od wzoru hahahahaSylwia87 lubi tę wiadomość
-
no tak, ale mamy te wykresy, i wpatrujemy się w nie, jak w jakąś jasnowidzaca kule, która nam niby powie, że to już
przynajmniej ja się gapię na swój jakby miał do mnie przemówić
jeny ile przecinkówWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 10:48
Asha lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
dotik wrote:no tak, ale mamy te wykresy, i wpatrujemy się w nie, jak w jakąś jasnowidzaca kule, która nam niby powie, że to już
przynajmniej ja się gapię na swój jakby miał do mnie przemówić
jeny ile przecinków
My chyba wszystkie tak robimy i schize mamy hahaah a ja to nie wiem na cholere sie gapie, bo od linijki hahahaKatjaa, dotik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWrocilam z kosciolka od nastepnej niedzieli juz z corka komunijnie zaczynam chodzic... powiem Wam ze komunie wojskowe bardziej mi się podobają niż cywilne... a teraz rosołek czas zacząć gotować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 11:45
-
nick nieaktualnyKatjaa wrote:Wrocilam z kosciolka od nastepnej niedzieli juz z corka komunijnie zaczynam chodzic... powiem Wam ze komunie wojskowe bardziej mi się podobają niż cywilne... a teraz rosołek czas zacząć gotować
Mój rosołek od ósmej się pyrkaKatjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatjaa wrote:Sylwus od 8? To tyle gości masz ze gar duży :p czy jak...to już 4 h się gotuje...
Właśnie tykło mnie jak napisałam, że to już 4 godziny i już wyłączyłam Ja zawsze gotuje 3 godziny. Jest bardziej intensywny. W szkole tak mnie uczono A garnek jest taki średni, bo przecież gotuję tylko dla dwóch osób Kiedyś gotowałam największy gar, a to bez sensu, bo i tak połowę wylewałam..Katjaa lubi tę wiadomość
-
dotik wrote:ja jestem, musiałam się na laptop przerzucić, bo w tel nie chciało mi się otworzyć.
Asha dziekuję :*:*:*