Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
dotik wrote:no się okaże ale takich temp w 2 fazie to ja nie miałam nigdy. zawsze nierówno. ten cudolic jednak zrobił porządek
bry Katja!
To fajnie, ze dziala....ja sprobuje w przyszlym cyyklu zadziwia mnie to co zrobil u ciebie i Ameli tyle ze ja mam regularne i nie wiem czy to cokolwiek da u mnie...u mnie moze byc problem u mojego bardziej wiec to bez sensu z jednej stronyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 09:40
Katjaa, dotik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Lasencje
Asha czytałam wczorajsze posty, przykro mi, że tak wyszło... Trzeba chyba ustalić pewne zasady panujące na Zdziśka i Elżbieta, bo człowiek na prawdę się cyka powiedzieć co myśli, bo nie chce być źle odebranym i nie daj boże kogoś urazić...
U mnie w miarę pozytywnie, bo @ przeszła W końcu! Wczoraj organizowaliśmy ostatniego [chyba] w tym sezonie grilla, posiedzieliśmy ze znajomymi, pośmialiśmy się
A te inocudo można zacząć brać w środku cyklu czy mija się to z celem? Bo chcę kupić i nie wiem czy mam czekać do @.Asha, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Hej laski, dzis ja na odwyku będę bo to moja ostatnia niedziela, jutro do roboty i chce sie rodzinka na luzie jeszcze nacieszyć...a poza tym poogarnaic rozne rzeczy w chacie, pazury pomalować ito. Żeby sobie nie pomyśleli, ze sie zapuscilam haha...ale zajrzę jeszcze do Was
Sylwia87, Asha, Katjaa, MalaCzarna lubią tę wiadomość
-
Cześć Kochane
Ja już wstałam, potem znów zasnełam, a teraz głowa mnie boli
Katyniu sądzę, może zaraz przejdzie.
Co tu są na robiło wczoraj:-( -
Sylwia powodzenia:-)
Iza wypoczywaj i ciesz się wolnym dniem:-)
Asha tempka spada:-) Chyba organizm szykuje się do owu:-)Asha, Iza75, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Sylwia...zasada moze byc tylko jedna...wszyscy mowia to co mysla i czuja...nikt sie nie obraza..iw razie niedomowien poprostu pyta i wyjasnia...ja nie widze innej zasady...moze wy macie inne pomysly??
Izka odpoczywaj kochana :-)gigsa do pospalas jeszcze lepiej niz ja no moze na owu spada...zobaczymydotik, Iza75, gigsa lubią tę wiadomość
-
gigsa wrote:Powiedzcie mi jeszcze czym się różni wykres II fazowy od III fazowego?
II fazowy to taki gdzie w fazie lutealnej masz dwa skoki temp jakby dwa duze schody....a trzy to trzy duze schody
..................
.........................
..............
................
............... -
Czesc dziewczyny. Cisza jak makiem zasial tutaj. Ja wczoraj nie mialam mocy i czasu na zagladanie wieczorem. Wracajac z pracy cukiernia sie so mnie usmiechala. Na robienie ciasta nie mialam sily ale dwie rurki z bita smietana wpalaszowalam. Pizzy sama nie tobilam tez ale zamowiona wciagnelam i szybko odpadlam. Gardlo juz lepiej dzisiaj katar z kolei cieknie ale mysle ze to juz koncowka i wszystko okej bedzie. Opowiadajcie jak u was humorki, objawy i owulacje? Co porabiacie? Bo ja niestety kisze sie w pracy.
Asha, dotik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Sylwia...zasada moze byc tylko jedna...wszyscy mowia to co mysla i czuja...nikt sie nie obraza..iw razie niedomowien poprostu pyta i wyjasnia...ja nie widze innej zasady...moze wy macie inne pomysly??
No i o to mi chodzi... Tylko pytanie czy wszystkie tu zebrane baby dźwigną to? Ale wydaje mi się, że mamy tu same mądre dziewczyny i damy radędotik, gigsa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:II fazowy to taki gdzie w fazie lutealnej masz dwa skoki temp jakby dwa duze schody....a trzy to trzy duze schody
..................
.........................
..............
................
...............
No i idąc tą myślą, to który wykres jest "lepszy"? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pompon wrote:Czesc dziewczyny. Cisza jak makiem zasial tutaj. Ja wczoraj nie mialam mocy i czasu na zagladanie wieczorem. Wracajac z pracy cukiernia sie so mnie usmiechala. Na robienie ciasta nie mialam sily ale dwie rurki z bita smietana wpalaszowalam. Pizzy sama nie tobilam tez ale zamowiona wciagnelam i szybko odpadlam. Gardlo juz lepiej dzisiaj katar z kolei cieknie ale mysle ze to juz koncowka i wszystko okej bedzie. Opowiadajcie jak u was humorki, objawy i owulacje? Co porabiacie? Bo ja niestety kisze sie w pracy.
Hahahahaha. Dobry mam zaplon szybka kestem jak odrzutowiecSylwia87, Asha lubią tę wiadomość
-
Sylwia87 wrote:Aha, to tu o ciążę chodzi... Jeszcze jestem niedouczona
Ale to naprawde nie ma znaczenia, widzialam wykresy gdzie nawet drugiej fazy nie bylo a byla ciaza...jak ma byc to bedzie...dlatego temp po skoku owu nie ma znaczenia jako takiego tylko sie czlowiek wkurwia...takie moje zdanieSylwia87, gigsa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Wszyscy niby twierdza ze trzy fazowy to wykres ciazowy..ale widzialam juz tyle wykresow, ze to nie ma znaczenia tak naprawde
A może tak jest, ale w warunkach laboratoryjnych Mierząc temperaturę nawet o tej samej godzinie, moim zdaniem jest miarodajne, ale nie dokładne. Wystarczy, że w pokoju będzie chłodniej i temperatura będzie niższa.Asha lubi tę wiadomość