Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Zauważyłam, że zawsze kilka dni po owu mam wodnisty śluz i zaraz of zmienia linie na przerywaną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 20:13
-
Asha wrote:Inofolik to suplement diety wiec nie widze powodu dla ktorego nie moglabys brac
-
Asha wrote:Bo wtedy nie jest pewien czy to nie na owu znowu...to tylko system komp ktory jak widzi wodnisty sluz to odrazu mysli owu hahaha
-
Asha wrote:Ale to nie wpisuj i wtedy wyznaczy ci ciagla linia
on tam ma watpliwosci chyba do 5 dpo potem juz nie
Pewnie przez to potem mi przesuwa, a fazę lutealną mam 14 dniową -
Zobaczę jak będzie jak teraz mierzę w pochwie. Tylko szkoda, że nie mam dwóch termo z dwoma miejscami po przecinku. Ale już postanowiłam, że kolejny cykl mierze tylko w pochwie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 20:26
-
gigsa wrote:Zobaczę jak będzie jak teraz mierzę w pochwie. Tylko szkoda, że nie mam dwóch termo z dwoma miejscami po przecinku
Teraz tez mam z jednym miejscem po przecinku, dopiero mi ojciec wiezie z pl z dwoma, we wtorek bede miec...to w srode bede mierzyc dopiero -
Asha wrote:Mi tez tak rosnie i mi tez przesuwa
-
Asha wrote:Teraz tez mam z jednym miejscem po przecinku, dopiero mi ojciec wiezie z pl z dwoma, we wtorek bede miec...to w srode bede mierzyc dopiero
pewnie nie możesz się doczekać
-
gigsa wrote:Swoją drogą to dziwne trochę, bo skoro wpisujesz od np. 2-3 dni, że szyjka zamknięta, śluz niepłodny, a of przesuwa na ten dzień niepłodny. Moim zdaniem to dziwne, ale to tylko program
Bo jajko jest uwalniane juz po ...jakby....jak szyja. Sie zamyka juz