Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:helol izunia - dobrze ze tylko po łebkach czytalas pij spokojnie
Amelia z Twoja córcią będzie dobrze, nie martw sie. Juz tyle przeszłas, że może byc tylko lepiej . To sie tez tyczy Ciebie Asha i mik...
Mój syn urodził się zdrowy ale tez miałam nerwy przez większosc ciąży...prenatalne koszmarne wyniki 1:11...amniopunkcja...
I to są święte słowa, co tam płeć, żeby tylko zdrowe było
amelia04072006, Asha, mik82, Katjaa lubią tę wiadomość
-
To zadne zagniezdzenie poprostu okres sie schowall za szyjka!
ZACZELAM DZIS DIETE OXY i ryje mi mozgownice jestem taka zoa ze zdechne zaraz albo lepeij ide spac z glodu nerwow braku ciazy....nadwagi waze 95 kg wzrost 160..koszmar pewnie dlatego nie moge zajsc...jestem do niczego..chyba mam depresje[/url] -
Iza75 wrote:a pije tak całkiem po łebkach to nie...sytuacja Rudzi mnie wpienia, ze tez ten chuj tak z nią pograł...
Amelia z Twoja córcią będzie dobrze, nie martw sie. Juz tyle przeszłas, że może byc tylko lepiej . To sie tez tyczy Ciebie Asha i mik...
Mój syn urodził się zdrowy ale tez miałam nerwy przez większosc ciąży...prenatalne koszmarne wyniki 1:11...amniopunkcja...
I to są święte słowa, co tam płeć, żeby tylko zdrowe było -
Asha wrote:Ty widze u ciebie przemoc domowa
Asha lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:łe no. jak mąż przestanie to ja zaczynam . w I fazie mojego cyklu on ma humory a w drugiej ja- kąsam i daje w ryja. wiec ogolnie sie dogadujemy , tylko w owulacje sie dogadujemy jakos wypada nam w tym samym czasie
No mi chodzilo glownie oto, ze ty sobie w morde dajesz caly czasIza75, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha nie zrozumiałyśmy się. Nie chodziło mi o to że nie wierzę że u was tak właśnie jest ze służbą zdrowia, tylko o to że nie wierzę że rzeczywiście może służba zdrowia tak funkcjonować. Nie rozumiem tego i mam nadzieję że jak najszybciej się to zmieni. Nie wiem jak można? Nie wiem co czują te bezradne kobiety, które przez to że nie mogą dostać jakiegoś leku nie mogą walczyć o życie dziecka...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 21:40
-
zetaaa wrote:To zadne zagniezdzenie poprostu okres sie schowall za szyjka!
ZACZELAM DZIS DIETE OXY i ryje mi mozgownice jestem taka zoa ze zdechne zaraz albo lepeij ide spac z glodu nerwow braku ciazy....nadwagi waze 95 kg wzrost 160..koszmar pewnie dlatego nie moge zajsc...jestem do niczego..chyba mam depresje