Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
rudzia wiem i nie bede ci mowic ze tak bedzie, ale przede wszystkim nie zebraj u niego o uczucia bo to przyniesie odwrotny skutek. poza tym musisz porozmawiac z jakims urzedem. kurwa musi byc jaka pomoc,nawet w tak dupnym kraju jak PL sa jakies zasilki okresowe czy celowe wiec tam tez cos musi byc. musisz ustabilizowac jakos sytuacje finansowa to chociaz ta kwestia da ci troche spokoju.
Asha lubi tę wiadomość
-
rudza masz 23 lata jestes sama, daleko, w obcym kraju, dawalas sobie rade i teraz tez dasz. masz w sobie dziecko i musisz walczyc o was juz nie tylko o siebie. jak bedziesz ciagle myslala o tym chamie to faktycznie zlapiesz depreche. musisz sie uspokoic i dac szanse urodzic sie fasolce.
Asha lubi tę wiadomość
-
Ja To wszystko dziewczyny wiem.. i sobie to mowie i jest przez chwile dobrze i zaraz znowu zaczynam o nim myslec.. ciezko mi jeszcze tak strasznie fizycznie sie czuje a codziennie do pracy trzeba wstac i nie daje rady.. przychodze do domu to nawet nie mam ochoty jesc.. mdli mnie.. a powinnam.. i sie zastanawiam czy ja w ogole nadaje sie na matke.. a potem znowu mysle ze bede najcudowniejsza matka na swiecie ..
-
Rudzia wrote:Ja To wszystko dziewczyny wiem.. i sobie to mowie i jest przez chwile dobrze i zaraz znowu zaczynam o nim myslec.. ciezko mi jeszcze tak strasznie fizycznie sie czuje a codziennie do pracy trzeba wstac i nie daje rady.. przychodze do domu to nawet nie mam ochoty jesc.. mdli mnie.. a powinnam.. i sie zastanawiam czy ja w ogole nadaje sie na matke.. a potem znowu mysle ze bede najcudowniejsza matka na swiecie ..
mik82 lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Ja To wszystko dziewczyny wiem.. i sobie to mowie i jest przez chwile dobrze i zaraz znowu zaczynam o nim myslec.. ciezko mi jeszcze tak strasznie fizycznie sie czuje a codziennie do pracy trzeba wstac i nie daje rady.. przychodze do domu to nawet nie mam ochoty jesc.. mdli mnie.. a powinnam.. i sie zastanawiam czy ja w ogole nadaje sie na matke.. a potem znowu mysle ze bede najcudowniejsza matka na swiecie ..
Kochana my cie tu wspieramy calym sercem, nie jestes samaRudzia, mik82 lubią tę wiadomość
-
We wtorek .. a 21 sierpnia do ginekologa zobaczyc robaczka .. wyliczylam sobie ze jakos przed jego przyjazdem juz bym wiedziala jaka plec bedzie i chcialam mu zrobic niespodzianke ( ale jego to nie obchodzi w cale (
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 20:48
-
Jestem po krótkiej przerwie
Rudzia daj sobie szansę na nauczenie się żyć bez niego. Nie oglądaj tego fb bo wiadomo że tam są Wasi znajomi, jest on więc bedzie korcić żeby wejść na ich profil. Po co Ci to? I bardzo ważną rzecz napisała Amelia. Nie żebrz o jego uczucie bo Cię tylko znienawidzi (faceci tak mają) a tego na pewno nie chcesz nawet jeśli on jest dupkiemamelia04072006 lubi tę wiadomość