Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Nie, a co? Mow w skrocie ...
Asha lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:izy maz lubi sie bzykac kiedy izunia pokazuje swoja zwierzęcą nature czytaj -jest agresywna. uciekal bo bylo nudno a wczoraj ona sie wkurzyla chlopa za szmayu do wyra wrzuciła a on nawet nie zdarzył zaprotestować, dni plodne uratowane
Eeeeee no to zuch laseczki...order jej mus dacamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:(( chyba wpadne w depresje ( mam dosc!!! Nie moge sie pogodzic tym ze On teraz siedzi i pije ze naszymi znajomymi a ja tu siedze i rycze sama!!!!
Asha, mik82 lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:On sie w ogole nie przejmuje mna.. nasi znajomi teraz sa u niego na urlopik.. siedza i pija.. wiem to z fb.. jak ja mam byc spokojna?! Jka On ma mnie i dziecko w dupie?! (
Rudzia rozumiem ze koles narobil ci cholernej nadzieji na rodzine i zachowuje sie jak najgorszy kolek, ale w tym momencie....wybacz ze to powiem, ty zapominasz o fasolce i skupiasz sie na sobie i na nim, a fasolka jest wazniejsz chyba...ja rozumiem ze go kochasz nadal, bo wszystko jest swieze i rozgrzebane, ale moze latwiej by bylo wywalic go ztelefonu i fb i skad tam jeszcze zeby cie to wszystko nie dobijalo i zebys sie mogla skupic na was bo to jest twoja przyszlosc teraz, chociaz wiem ze to cholernie trudne w twojej sytuacji, ale tez wierze ze jestes silna osoba ktora warta jest kogos kto ja bedzie szanowal i wspieral w trudnych momentach i wiem ze kogos takiego znajdziesz jak tylko z tego balaganu wyjdziesz i staniesz na nogi, a on nie jest kurwa ciebie wart i tyle...takie jest moje zdanieamelia04072006, mik82, gigsa lubią tę wiadomość