Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewuszki sie z samego rana...zaczyna mi walic na glowe przedowulacyjnie ja widac
szlag by to i wiem , ze owu niby bedzie a mimo to zaczynam sie martwic bez sensu
Wczoraj...poszlailsmy z m na spacer do miasta, bo ojciec mi kwiatka przywiozl i musialam znalezc drabinke dla niego i pochodzilismy po malu...to tu to tam...drabinki nie bylo...musielismy jechac za miasto do ogrodniczego....i bambusa kupilam, zeby sama drabinke zrobic do tego wor ziemi i trzy doniczki, no i jak wrocilam to sie zajelam robieniem drabinki przesadzaniem itd....to jak wrocilam to juz byla 5 u mnie...a jeszcze obiad itd...ztyrana bylam i juz nie dalam rady zajrzec do was laseczki moje
Szczerze mowiac to nie wiem po cholere byl mi ten termo z dwoma po przecinku, bo na nim temperatura tez jest od linijki hahahaha....wiec to nie termo tylko ja jestem rowna jak cholera i termo nie ma znaczenie....i jeszcze jedno....mozliwe ze z jednym miejscem zawyza...ale moim zdaniem z dwoma zaniza...jezeli podstawowa temp ciala zewnetrzna jest 36.6 to jest niemozliwe, zeby wewnetrzna byla nizsza nawet przed owu zeby az taka roznica byla to to jest za duzo...takie moje przemyslenie, ale mniejsza z tym
Czekam na was az wstanieciei kawusie popijam
Katjaa lubi tę wiadomość
-
Tempka piekna,
wczoraj bylo mi bardzo zimno a wszystkim cieplo i sie dziwili co mi jest. Nie jestem przeziebiona, wiec jak widac progesteronik robi swoje.
Martwilam sie o ciebie bo myslalam ze nadl cie nerwy trzymaja przez te badania i sie obrazilas na of a ty cholera drabinke robilas- ozezsz tyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 06:47
-
amelia04072006 wrote:Tempka piekna,
wczoraj bylo mi bardzo zimno a wszystkim cieplo i sie dziwili co mi jest. Nie jestem przeziebiona, wiec jak widac progesteronik robi swoje.
Martwilam sie o ciebie bo myslalam ze nadl cie nerwy trzymaja przez te badania i sie obrazilas na of a ty cholera drabinke robilas- ozezsz ty
Hahahahaasorrry.....moze musialam troche zapomnie c
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:Spoko, najlepszy sposob na nie myslenie to zajac sie czyms innym a tutaj ciagle sie powtarza to samo
Nooo, ale to tak przypadkiem wyszlonie specjalnie...ale dobrze...dzisiaj m tez ma wolne ale oczywiscie on ieszcze spi w najlepsze....wiec moze gdzies pojdziemy albo cos
-
amelia04072006 wrote:Czemu nie wpisujesz tempek nowym, wiadomo ze i tak znowu bedzie pikny wiec poeksperymentuj troche
Zamiast m oszczedzac to ty tak dwa razy dziennie do eksploatujesz
Juz nieto dawno bylo...stare dobre czasy
Co do temp to mi sie wykres popsujemoze potem zmienie ...zobacze
-
Asha wrote:Nooo, ale to tak przypadkiem wyszlo
nie specjalnie...ale dobrze...dzisiaj m tez ma wolne ale oczywiscie on ieszcze spi w najlepsze....wiec moze gdzies pojdziemy albo cos