Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:I bardzo dobrze ze przypadkiem mialas dzieki temu myslec o czyms innym a nie o problemch. O jak on przyjal wiadomosc ze cos jest nie halo?
Z mina zbitego psa i wkurwiena ...i tylko powiedzial ze juz kurwa nikomu ufac nie mozna....i ze opiera jest beznadziejna to wiedzial ale nie wiedzial ze takie dno -
Hej laski
Wkurwa złapałam, bo mąż wrócił w nocy z pracy i mnie obudził po 4. Zerwalam się z wyra, bo myślałam, że coś się stało. A on tylko zapytać jak się czuję. Także tempka mierzona po 2 godzinach snu
Nie wiem czy miarodajna czy nie, więc ignorowalam. Teraz to juz wszystko się popier..... -
Asha wrote:Z mina zbitego psa i wkurwiena ...i tylko powiedzial ze juz kurwa nikomu ufac nie mozna....i ze opiera jest beznadziejna to wiedzial ale nie wiedzial ze takie dno
-
gigsa wrote:Hej laski
Wkurwa złapałam, bo mąż wrócił w nocy z pracy i mnie obudził po 4. Zerwalam się z wyra, bo myślałam, że coś się stało. A on tylko zapytać jak się czuję. Także tempka mierzona po 2 godzinach snu
Nie wiem czy miarodajna czy nie, więc ignorowalam. Teraz to juz wszystko się popier.....
Hey kochana...jutro sie okaze slonce..jak bedzie niska to znaczy ze zla byla...jak bedzie sko to znaczy ze wiarygodnajest git
-
Asha wrote:Hey kochana...jutro sie okaze slonce..jak bedzie niska to znaczy ze zla byla...jak bedzie sko to znaczy ze wiarygodna
jest git