Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
gigsa wrote:Czytam wczoraj o tym sluzie z krwią. To oznaką owu. I ból cycek często i częste oddawanie moczu i ból brzucha lub jajników lub jajnika. Jeszcze cos tam było, ale nie pamiętam:-( ale wiadomo, że każdy organizm jest inny
Mnie zawsze strasznie brzuch bolal...gorzej niz na @a teraz po tych ziolach nic kurwa
-
Mnie boli mocno brzuch i zaraz potem jajnik jakby miało go rozerwać. Po godzinie przechodzi w taki lżejszy ból i wiem, że to to
-
Dzien dobry kochane, pisze z pociagu...
smutno mi, bo autentycznie BRAK MI CZASU żeby do Was zaglądać...w pracy juz mnie zawalila sprawami, to za kare ze mnie 2 lata nie bylo...a w domu jak sie dowleke to wiadomo...a potem to juz na nic sily nie mam. Mam nadzieje, ze sie przestawię szybko..
tesknie za Wami wszystkimiamelia04072006, Katjaa, mik82 lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:Dzien dobry kochane, pisze z pociagu...
smutno mi, bo autentycznie BRAK MI CZASU żeby do Was zaglądać...w pracy juz mnie zawalila sprawami, to za kare ze mnie 2 lata nie bylo...a w domu jak sie dowleke to wiadomo...a potem to juz na nic sily nie mam. Mam nadzieje, ze sie przestawię szybko..
tesknie za Wami wszystkimi
Witaj kochana...oj ja za toba tez tesknieogarnij sie kobieto do cholery szybko!!!!
Iza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej gigsa :*
Asha stanowczo jutroja bym wolała dzisiaj no ale siła wyższa i sluzbuje on sobie...
Gigsa dzisiaj jeszcze nie zauważyłam śluzu z krwią, ból jajnika lewego średnio odczuwalny gorzej z podbrzuszem czuję jakby ktoś mi tak szpileczki wbijal i ciągnął taki dziwny ból, siku owszem często chodzę ale co do piersi to tylko swedza bo nic więcej raczej by i tak nie było przy moim rozmiarze który mają dzieci z podstawówki...
Amelia kurde widzę cię!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 07:35