Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
No mam:-) Tylko że nie wiedzieć czemu mam jakieś głupie uczucie że ta owu się zatrzyma i gówno będzie z tego cyklu:-( I przychodzą mi myśli że w sobotę zrobię ten estradiol i będzie niski i plany pójdą się walić bo ja tak zawsze mam jak coś zaplanuję to dupa z tego:-(amelia04072006 wrote:o matko miki to mnie pocieszylas bo ja torbieli przy takim progesteronie tez sie boje. jajnik zawsze sie czuje ten po przeciwnej stronie - podobno. czyli owu bedzie pełną geba
. cholera to masz teraz motywacje do dzialania 
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
wezmę armatkę od Ashy i go przekonam... po dobroci, żeby się jednak ze mną zgodziłamelia04072006 wrote:dziekuje ze wierzysz w moje mozliwosci

powiem to mojemu mezowi
pewno sie z toba nie zgodzi 
amelia04072006, Sylwia87 lubią tę wiadomość
-
wiec miej to glupie przeczucie i planuj ze nici z tego a wyjdzie odwrotniemik82 wrote:No mam:-) Tylko że nie wiedzieć czemu mam jakieś głupie uczucie że ta owu się zatrzyma i gówno będzie z tego cyklu:-( I przychodzą mi myśli że w sobotę zrobię ten estradiol i będzie niski i plany pójdą się walić bo ja tak zawsze mam jak coś zaplanuję to dupa z tego:-(
. ja tez tak mam. staram sie planowac ale jakos mi to nie wychodzi. planowalam zajebisty cykl i juz na poczatku okazalo sie, ze do dupy hormony, jedyna szansa w tym inocudzie.
moj maz ma taki charakterek, ze nikt nie wplynie na zmiane niczego co postanowi. jest baaaardzo uparty
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:
nauczysz sie. a cos @ czujesz ? bedziesz jeszcze testowac czy sie zniechecilas ?
nic już nie czuję, ale tak zwykle mam przed @. poczekam 2 dni jeszcze na rozwój sytuacji, ale nie sądzę, żeby była okazja do testowania.jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
tez jestem w szoku. nie pamietam zeby w jednym cyklu tyle sie dzialo. zawsze czulam cycki przed @ a na owulacje moze ze dwa dni wszystkiego. a teraz caly miesiac cos mnie boli.dotik wrote:w przyszłym cyklu
w tym i tak dużo chyba zrobił.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 18:46
dotik lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH