ZOSTAŃ MATKĄ NA DZIEŃ MATKI - MAJOWE TESTOWANIE '19
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemko- są już wyniki?
MonikA- to już niedługo się dowiesz a my razem z Tobą ❤️
Małgonia- tez tak mam, dla mnie słodkie to takie które innych aż mdli haha wtedy mój poziom słodkości jest zaspokojony!
Izape- to wszystko tak naprawdę to kwestie indywidualne, wszyscy np mówią ze w drugiej ciąży szybciej wywala do przodu, a ja aktualnie w 25rozpoczetym tygodniu mam taki brzuch, moja córka chyba się przykleiła do kręgosłupa 😂
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ed7818cac169.jpgNiecierpliwa..., Malinaa90, buba123, MonikA_89!, Nuch, Pati96, moni05, Iseko, Karolina, DzulkaJ, Sasanka55, Ania_85_, Magduullina, Izape_91, Szczesliwa_mamusia, aeiouy, agge, Ochmanka, Angelika1313, szona, Tele...79, nuśka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malgonia wrote:To ja się nigdy nie oszukuje. Jak jem słodycze to są słodkie, jak schabowego z ze świnki a nie z soi, a gluten jest tak pyszny, ze póki nie muszę się z nim rozstawać to nie będę.
Gdybym się kiedyś roztyła to zdecydowanie łatwiej by mi było intensywnie ćwiczyć niż stosować dietę. To już psychicznie mam zakodowane, ze ciasto z marchewki to surówka a nie deser
No i od jednej eklerki na pewno się nie przytyje. Mój znajomy mówił, że jeść można wszystko, ważne by to potem zwymiotować
Już mi chyba na mózg pada ze stresu. Czy mógłby mi ktoś jakiś ból cycków załatwić i ciągnięcia w pachwinach na najbliższe 30h?Malinaa90, Malgonia, Ochmanka, szona lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Szczesliwa_mamusia wrote:Monika - o ktorej idziesz na tą bete? I wez wyniki na cito,jak sie da. Zebysmy tu nie czekaly w stresie. Pamiętaj,że duzo nad ciezarnych i nie mozna nas denerwować
Mama_Zuzia, Niecierpliwa..., Nuch, Pati96, Irvine90, Iseko, buba123, Karolina, Arashe, Sasanka55, Izape_91, Szczesliwa_mamusia, aeiouy, agge, szona lubią tę wiadomość
😭
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
nick nieaktualny
-
Ja bardzo lobię marchewkowe ciasto (mam koleżankę w pracy co ni jada mięsa i często nas raczy takimi warzywnymi rzeczami), ale deser to dla mnie lody, albo szarlotka takie ciasto to taka przekąska
Mama Zuzia to mój jest taki sam.. no może nawet większy
kurcze ja też liczę na wesele w sierpniu na widoczny brzuszek z którym będę dumnie paradować
Ja bym już mogła mieć taki duży żebym się głaskać po nim mogła
Malamisia ja nie mam pojęciaNuch, Sasanka55, Ania_85_, Izape_91, szona lubią tę wiadomość
-
MonikA- u mnie na uczelni są takie pyszne ciastka marchewkowe ❤️❤️❤️ Zawsze jem z jednym kolega na pół żeby nie opedzlowac całego, on tez wiecznie głodny jak ja wiec nie moglibyśmy go odpuścić hahha
Kochana nawet nie wiesz jak bardzo czekam na Twoje wyniki, będę odświeżać chyba co chwile stronę !
Malinaa- współczuje hashi, to strasznie podstępna cholera ale masz racje ze wtedy najlepiej wykluczyć te grupy produktów żeby się dobrze czuć. Oby było pyszne ! :*MonikA_89! lubi tę wiadomość
-
No pewnie
jak dla zdrowego kropka to ja bym i na samym kalafiorze mogła żyć.
Powiem Wam, ze żałuję, ze mój maż jest w domu bo bym sobie puściła jakiś serial i może zajęła głowę do wieczora. Ja nie chcę nawet myśleć jak bardzo będę świrować jutro. -
Ja dzisiaj piekę ciasto z rabarbarem i dżemem truskawkowym na kwaśnej śmietanie z kruszonką 🥰 oczy me ujrzały na targu rabarbar i koniec.
Mama_Zuzia - taki miałam dwa miesiące temu! 😂 malutki 😊 ale tak samo śliczny 🥰
Ta pogoda mnie dobija... 🙄
EDIT: podpisałam dzisiaj oficjalne oświadczenie u genetyczki, że nie wyrażam zgody na aminopunkcję. 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2019, 15:23
MonikA_89!, Malgonia, Arashe, Pati96, Karolina, Irvine90, okularnica91, Malinaa90, Mama_Zuzia, Sasanka55, Iseko, Izape_91, Ania_85_, Szczesliwa_mamusia, aeiouy, agge, Ochmanka, Angelika1313, szona, nuśka91 lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
moni05 wrote:Ja dzisiaj piekę ciasto z rabarbarem i dżemem truskawkowym na kwaśnej śmietanie z kruszonką 🥰 oczy me ujrzały na targu rabarbar i koniec.
Mama_Zuzia - taki miałam dwa miesiące temu! 😂 malutki 😊 ale tak samo śliczny 🥰
Ta pogoda mnie dobija... 🙄
EDIT: podpisałam dzisiaj oficjalne oświadczenie u genetyczki, że nie wyrażam zgody na aminopunkcję. 😊Sasanka55, moni05, Angelika1313, szona lubią tę wiadomość
😭
malamisia wrote:Dziewczyny, musiałam coś pomylić z tymi wynikami, bo miały być za 2,5 tygodnia, a właśnie się pojawiły 🤔
Typ świecenia ziarnisty 1:100.
Nie wiem co to znaczy 🙄
Szybko weszłam na znanego lekarza i udało mi się zarejestrować na przyszły poniedziałek, jedno miejsce było wolne.
1:100 czy 1:160?
Zdaniem mojego hematologa wynik z mianem 1:160 jest wynikiem wątpliwym. Jak u niego byłam z wynikami to byłam już w ciąży dlatego powiedział że nie ma co powtarzać badania i kazał brać w ciąży heparyne profilaktycznie.malamisia lubi tę wiadomość
1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście -
nick nieaktualny
-
MoniKa z wielką niecierpliwością czekam na wynik ✊✊
MamaZuzia ale piękny brzuszek! Zgrabniutki 😁 I Ty dużo jesz??? Nie wierzę 😜
Ja mam dzisiaj trochę doła, że jutro zamiast pięknych dwóch kresek urodzinowych, dostanę urodzinową @. Wiem, że nie mam powodu do smęcenia, bo to dopiero 2cs,ale że termin @ przypada na moje urodziny i to w dodatku 35-te to aż się prosi o prezent w postaci pozytywnego testu... No ale niepotrzebnie wbijalam sobie taka wizję do głowy, bo i większe rozczarowanie... Ale dzisiaj sobie trochę poprzeżywam, żeby jutro mieć lepszy humor
Za to rodzice zrobili mi dzisiaj niespodziankę swoim przyjazdem, a że mieszkają 100 km od nas i nie widujemy się często to tym bardziej się cieszę ☺MonikA_89!, szona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNikodemko, tak mi przykro Liczylam z calych sil, ze sie uda w tym miesiacu...
Tez mialam kilka miesiecy temu za wysokie zelazo, a z racji tego, ze wszystkie parametry watroby wyszly ok, to lekarz stwierdzil, ze za duzo wcinalam witamin. Odstawilam je i zelazo sie unormowalo.
Malgoniu, wez moze sprobuj zasnac albo obejrzec serial z M. :* Osiwiejemy do jutrzejszego wieczora
MonikA, juz sie stresuje Twoja klujka :* Niech ten czas szybko zleci
MamaZuzia, gdzie Ty masz brzuch? To nie jest fajne, ze masz praktycznie taki jak ja bez ciazy Wpedzasz w kompleksy :*
Moni, ucieszylam sie z tego oswiadczenia
Izape, sukienka ciazowa bedzie na pewno sliczna.
Niecierpliwa, na pewno nie bedziesz testowac? :*
Irvine, hop hop, jak sie czujesz?
Szonka, jak sie czujesz w pierwszych dniach ciazy?
Ochmanko, nadal tak duzo pracy? Dbaj o siebie ladnie :*
Okropnie sie czytalo posty o Waszych ciastach. Az zezarlam mezowi wszystkie migdaly w czekoladzie z wielkiej tuby Mixit. Teraz bede rowerowac do nocy :* Muah, buziakiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2019, 15:55
MonikA_89!, moni05, Irvine90, aeiouy, Ochmanka, szona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNikodemko Nie lubimy maja !
Sasanka55 wrote:Nikodemko, tak mi przykro Liczylam z calych sil, ze sie uda w tym miesiacu...
Tez mialam kilka miesiecy temu za wysokie zelazo, a z racji tego, ze wszystkie parametry watroby wyszly ok, to lekarz stwierdzil, ze za duzo wcinalam witamin. Odstawilam je i zelazo sie unormowalo.
Malgoniu, wez moze sprobuj zasnac albo obejrzec serial z M. :* Osiwiejemy do jutrzejszego wieczora
MonikA, juz sie stresuje Twoja klujka :* Niech ten czas szybko zleci
MamaZuzia, gdzie Ty masz brzuch? To nie jest fajne, ze masz praktycznie taki jak ja bez ciazy Wpedzasz w kompleksy :*
Moni, ucieszylam sie z tego oswiadczenia
Izape, sukienka ciazowa bedzie na pewno sliczna.
Niecierpliwa, na pewno nie bedziesz testowac? :*
Irvine, hop hop, jak sie czujesz?
Szonka, jak sie czujesz w pierwszych dniach ciazy?
Ochmanko, nadal tak duzo pracy? Dbaj o siebie ladnie :*
Okropnie sie czytalo posty o Waszych ciastach. Az zezarlam mezowi wszystkie migdaly w czekoladzie z wielkiej tuby Mixit. Teraz bede rowerowac do nocy :* Muah, buziaki
Sasanka jutro dla sportu jak nie dostanę @ to siknę, ale te tempki są za niskie
Jak tam Twoje samopoczucie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2019, 15:57
Sasanka55 lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:U mnie beta negatywna, tak jak myslalam
Na dodatek za wysokie zelazo.
😭
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62