Zrobię z uśmiechniętą minką swoje dziecię pod choinką! :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja w grudniu pewnie znowu więcej będę milczeć niż się udzielać,ale czytam na bieżąco i trzymam kciuki
Agge gratuluję Bobaska i życzę dużo zdrówka i szczęściaMama_Zuzia, agge, Ochmanka lubią tę wiadomość
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
Co do testów to wrzucę swój z dzisiaj -został mi z sierpnia,a uznałam,że nie będę w Nowy Rok pakować się z pozostałościami z tego. A że zatęskniłam za sikaniem na testy to co mi tam. No i proszę jaki piękny pozytywny Bobek
Dodam tylko,że to 13dc a jutro spodziewam się owulki hahaNiki345 lubi tę wiadomość
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
Mildred wrote:Gratuluję córeczki !! 💞❤️❤️❤️
-
Badałyście kiedyś progesteron przy braniu luteiny? Wyniki były dużo wyższe niż zwykle bez wspomagania?ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
nick nieaktualny
-
5ylwian ale mnie rozbawilas tym testem moze on po prostu przewiduje przyszlosc
Ja nordy kupuje w gemini stacjonarnie-zawsze w:p i w poprzednim cyklu pierwszy wyszedl mi z cieniem a drugi bialy jak snieg :p w tym cyklu mam przyszykownany facelle ale zrobie go dzien przed planowana @ tak profilaktycznie5ylwian, MonikA_89! lubią tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Czesc dziewczyny!
Na poczatek- szona dzieki za listopad! Caly czas kciukow nie puszczam za ten Twoj test i || na nim! ✊
Moyeu to samo✊
I witam sie w grudniu! Oficjalnie rozpoczynam 3. ROK staran! Oby byl tak szczesliwy jak u naszej Izy! Nie wiem czy bede testowac w grudniu. Jestesmy juz po szczepionkach. Jeszcze te wszystkie testy sprawdzajace czy zadzialaly te szczepionki czy nie... No chyba, ze na spontanie cos zmajstrujemy ale nie wiem czy powinnismy...
Na szczescie glowe mam zajeta praca tym razem. wszystko dzieje sie jakby obok mnie a czas zapieprza jak szalony...
Ochmanko ale macie fajnie! Odpoczywajcie i ładujcie baterie! 🍸
Beti gratuluje córci! 😍
Malgoniu hophop? Gdzie sie podziewasz?
Oby nasza gospodyni nie mogla wyrobic sie z zawieszaniem pozytywnych testow na choince!! Niech dzieje sie magia!❤
szona, i'm_back, moyeu, Mama_Zuzia, Ochmanka, Ania_85_ lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze dziecię od 12.2017
5 poronien: 03.2018 & 12.2018 & 06.2019 & 03.2020 & 08.2020
12.2018 - pierwsza wizyta w klinice
04.2019 - HSG: prawy jajowód niedrożny
Od 08.2019 - Pacjentka Prof. M.
10-11.2019 szczepienia limfocytami męża ->allo mlr 23.3%
01.2020 - 06.2020 - szczepienia pullowane -> allo mlr 22% -
Dziewczyny a jak to jest z tymi temperaturami w końcu? Rano zazwyczaj mam 36,7 a wieczorami po 37,2. Czy to też może o czymś świadczyć? Bo niby nie mam takich typowo ciążowych objawów ale jakby tak pomyśleć to bolał mnie około 3 dni lewy jajnik i raz zauważyłam bardzo małą ilość krwi na papierze, ale te temperatury mnie najbardziej zastanawiają. Nie nastawiam się na ciążę w tym cyklu ale była by mega niespodzianka. A i dodam jeszcze raz że to dopiero 23 dzień cyklu 🤯
-
Misiaa wrote:5ylwian ale mnie rozbawilas tym testem moze on po prostu przewiduje przyszlosc
Ja nordy kupuje w gemini stacjonarnie-zawsze w:p i w poprzednim cyklu pierwszy wyszedl mi z cieniem a drugi bialy jak snieg :p w tym cyklu mam przyszykownany facelle ale zrobie go dzien przed planowana @ tak profilaktycznie
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
nick nieaktualnyorzeszek wrote:Dziewczyny a jak to jest z tymi temperaturami w końcu? Rano zazwyczaj mam 36,7 a wieczorami po 37,2. Czy to też może o czymś świadczyć? Bo niby nie mam takich typowo ciążowych objawów ale jakby tak pomyśleć to bolał mnie około 3 dni lewy jajnik i raz zauważyłam bardzo małą ilość krwi na papierze, ale te temperatury mnie najbardziej zastanawiają. Nie nastawiam się na ciążę w tym cyklu ale była by mega niespodzianka. A i dodam jeszcze raz że to dopiero 23 dzień cyklu 🤯
Hej kochana, z tego co wiem temperatura zawsze jest wyższa wieczorem, więc to nie ma większego znaczenia mimo to życzę II 😘 -
Orzeszek - tak, tempka mierzona wieczorem zawsze jest wyższa. Dlatego trzeba mierzyć rano, zaraz po przebudzeniu a przed wstaniem, wtedy wynik jest najbardziej wiarygodny. Ja zawsze w 2 fazie cyklu mam wyższa, powyżej 37. Tak jest i teraz, 9 dpo a tempka 37,24.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2019, 18:45
PCOS
Starania - 01.2019
Czerwiec 2019 - usunięty polip trzonu macicy
1 cs z letrozolem ovu 12 dc
11.2019 - ciąża biochemiczna
2 cs z letrozolem ovu 15 dc
5.12 II 🙏❤️
"I wzywaj mnie w dniu niedoli, ja cię wybawie a ty Mnie uwielbisz" Ps. 50:15 -
I ja się witam z wami w grudniu. Trzymam kciuki, żeby ten miesiąc był dla nas łaskawy w dwie kreski, ale tez żeby był miesiącem po prostu dobrym
Irola lubi tę wiadomość
Starania od 04.2018.
Hiperinsulinemia, Endometrioza. Lekka adenomioza.
AMH 4,4.
03.2019- Poronienie samoistne 7tc. [*]
07.2019- HyCosy- oba drożne.
02.2020 1 ICSI krótki- punkcja. Transfer odroczony- ryzyko hiperstymulacji. Mamy ❄️❄️❄️❄️
03.2020- 1 transfer 5.3.1 🙏🏻🙏🏻 7dpt- II ; 24dpt-
-
frezyjciada wrote:Kij wie czym to jest spowodowane, te cienie, duchy itd. każda z nas ma jakiś inny sik po prostu.... No bo jak to możliwe że jednej pokaże ducha, a drugiej biel absolutną?
Szona sikasz wieczorem czy rano?
Wolę wieczorem.
-
Judit wrote:Badałyście kiedyś progesteron przy braniu luteiny? Wyniki były dużo wyższe niż zwykle bez wspomagania?
Ja nigdy. A Ty masz wynik?
-
Piwonia wrote:Szona,
Możesz mi przypomnieć jakie miałaś ostatnio ft3 i ft4?
Ft3 nie badałam, ft4 - 1,07
Piwonia lubi tę wiadomość