Zrobię z uśmiechniętą minką swoje dziecię pod choinką! :D
-
WIADOMOŚĆ
-
szona wrote:Nie mam testów ale mam fryzjera Angelika, wczoraj zużyłam Twojego Norda, po wyschnięciu miał to, co w tamtym miesiącu. Także testów na razie niet. Jeśli zjem duphaston i jeszcze okres nie przyjdzie, zrobię kolejny test.
Chcesz odstawić duphaston? Absolutnie tego nie rób2016- cykle w większości bezowulacyjne. 6cs, 3 cykl z CLO - szczęśliwy! 9.01.2017 - II KRESECZKI
9.2017 - Synuś
5.2018 - start! starania o drugiego Szkodnika
3.11.2018 - poronienie samoistne
2.2019 - powtórka "z rozrywki"
Owulacja jest, ciąży dalej brak
17.12 (10dpo) - Beta Hcg - 20mIU 😬
19.12 - 48mIU 💙
21.12 - 109mIU/mI
23.12 - 196mIU/ml
27.12 - 1229 mIU/ml ♥️
-
Szona wariatko toż to kreska jak malowana. Ja bym się już jarała ❤ podskocz z rana do rossmana, żółte bobki na promce po 8 ziko a mówiłaś że masz rossmana pod blokiem a jak chcesz i będziesz przez to spokojniejsza to Ci oddam objawy które mam bez ciąży, czyli okropny ból cycków, ciągnięcie w brzuchu i mdłości 😎 a dupka nie odstawiaj absolutnie.Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszarka wrote:Szona wariatko toż to kreska jak malowana. Ja bym się już jarała ❤ podskocz z rana do rossmana, żółte bobki na promce po 8 ziko a mówiłaś że masz rossmana pod blokiem a jak chcesz i będziesz przez to spokojniejsza to Ci oddam objawy które mam bez ciąży, czyli okropny ból cycków, ciągnięcie w brzuchu i mdłości 😎 a dupka nie odstawiaj absolutnie.
Suszarka, MonikA_89! lubią tę wiadomość
2016- cykle w większości bezowulacyjne. 6cs, 3 cykl z CLO - szczęśliwy! 9.01.2017 - II KRESECZKI
9.2017 - Synuś
19.12 - 48mIU 💙
21.12 - 109mIU/mI
23.12 - 196mIU/ml
27.12 - 1229 mIU/ml ♥️
-
Pyratka4 wrote:Chcesz odstawić duphaston? Absolutnie tego nie rób
Jutro dopiero ostatni dzień jego brania. Pojutrze może sprawdzę czy coś jest na rzeczy, żeby w razie czego jeść proga dalej. Ogólnie to okropne, że nawet gdy chce się robić test po terminie @ to i tak te wszystkie leki i zastrzyki zmuszają by działać wcześniej. Dziś mój 11 dpo.
-
Pyratka4 wrote:No to teraz napisałaś o tych bobkach... I tym sposobem jutro każda po 100 zł na testy w rossmanie zostawia
Ochmanka, agge lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
szona wrote:Jutro dopiero ostatni dzień jego brania. Pojutrze może sprawdzę czy coś jest na rzeczy, żeby w razie czego jeść proga dalej. Ogólnie to okropne, że nawet gdy chce się robić test po terminie @ to i tak te wszystkie leki i zastrzyki zmuszają by działać wcześniej. Dziś mój 11 dpo.
Dokładnie! Ja między innymi również dlatego chciałam szybko wiedzieć, żeby szybko odstawiac luteine i zaczynać nowy cykl 😀
Mówiłam już to - zazdro wszystkim, którzy chcą dziecko, a którzy przy staraniach nie wiedzą co to Beta 😂MonikA_89! lubi tę wiadomość
2016- cykle w większości bezowulacyjne. 6cs, 3 cykl z CLO - szczęśliwy! 9.01.2017 - II KRESECZKI
9.2017 - Synuś
19.12 - 48mIU 💙
21.12 - 109mIU/mI
23.12 - 196mIU/ml
27.12 - 1229 mIU/ml ♥️
-
Pyratka4 wrote:No to teraz napisałaś o tych bobkach... I tym sposobem jutro każda po 100 zł na testy w rossmanie zostawia
Ja bobki lubię. To najdurniejsze z testow, bo choć czułość 25, to mi wyraźnie pokazał betę pewnie mniejszą niż 20 (dopiero następnego dnia było 26, a Nord 10 lekko pozytywny tylko). Z drugiej strony często oszukują bydlaki, wiec trzeba je brać na chłodno. Rossman rzeczywiscie na dole, a jutro mamy mieć gości i wina pół lodowki demet... -
Suszarka wrote:Szona wariatko toż to kreska jak malowana. Ja bym się już jarała ❤ podskocz z rana do rossmana, żółte bobki na promce po 8 ziko a mówiłaś że masz rossmana pod blokiem a jak chcesz i będziesz przez to spokojniejsza to Ci oddam objawy które mam bez ciąży, czyli okropny ból cycków, ciągnięcie w brzuchu i mdłości 😎 a dupka nie odstawiaj absolutnie.
Spokojnie z tym „bez ciąży” :> w 10 dpo w udanym cyklu miałam biel nad biele, a w 12 kreska jak w mordę. Na razie nic nie wiemy. A kciuki trzymam mocno!
Suszarka lubi tę wiadomość
-
No to Kochana jutro masz wycieczkę na dół z samego rana. Wszystkie trzymamy kciuki! Bądź w ciąży i mnie za sobą pociągnij 💪 deal? ;>
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2019, 23:40
szona lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszarka wrote:No to Kochana jutro masz wycieczkę na dół z samego rana. Wszystkie trzymamy kciuki! Bądź w ciąży i mnie za sobą pociągnij 💪 deal? ;>
Deal! Ale jak nie będę to be my guest i pokaz mi jak się to robi 💪Suszarka lubi tę wiadomość
-
Szonka - uhuuu! Ja tam wierze, ze pieknie rozpoczniesz noworoczny wysyp ciąż Moze masz ochote siknąć na Facelle? U mnie sie one mega sprawdzily.
Przyszlismy sie z Kacpim przywitac z ciotkami czarownicami
Suszarka, Pati96, Ochmanka, szona, Madziandzia, Agape91, Misiaa, malamisia, agge, majka91, Mildred, Daniela, frezyjciada, Irvine90, MamaStasia :), Gosiek1993, Malinowa91, MonikA_89!, Ewelina29, Salome, Sasanka55., aeiouy, moni05, DzulkaJ, Malinaa90, moyeu, Madlene28, 5ylwian, Mlodamezatka, i'm_back lubią tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:
Ależ to będzie przystojniak 😍
Nikodemka lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:
Rany, przecież dopiero co mój był taki! Tęskni mi się za ciążą 😂Nikodemka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Spojrzałam na ten wczorajszy test i dziś wyglada jak najprawdziwszy evap a gdyby to było to - to by nie zniknęło przez noc Jestem u fryzjera (btw. zapisać się do fryzjera na 8 w sobotę to trzeba na głowę upaść ). Pewnie wracając kupię ten test, przy braku niewątpliwego pozytywa odstawiam dupka, bo nie chcę bezsensownie przedłużać cyklu.
Malinaa90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agge wrote:Cześć słodziaku!
Rany, przecież dopiero co mój był taki! Tęskni mi się za ciążą 😂Salome, agge, Ochmanka lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
nick nieaktualnySzonka, nie nakrecam Cie, o nie, ale rowniez z niecierpliwoscia czekam na test
U mnie @ jutro, test bialy. Wierzylam mocno, ale po wczorajszych klotniach z M. juz mam wszystko w dupie.
Milego weekenduWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2019, 09:33