X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zrobię z uśmiechniętą minką swoje dziecię pod choinką! :D
Odpowiedz

Zrobię z uśmiechniętą minką swoje dziecię pod choinką! :D

Oceń ten wątek:
  • Daniela Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2019, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szona, ja wczoraj też nic nie widziałam. A dziś widzę!!!
    Mocno trzymam kciuki, by był to mały człowiek :)

szona lubi tę wiadomość

❤️2013
    ❤️2015
    ❤️2018
    ❤️2020
  • Daniela Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2019, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niercierpliwa v2.0 wrote:
    Czekamy cierpliwie w takim razie:) nie bede Cie bardziej nakrecac bo juz fala poleciala, bardzo bym chciala zeby to bylo to:)
    Dalej brak chętnych na prowadzenie stycznia ?:)

Też czekam, aż któraś założy styczeń :)
    Jakoś mi tak łatwiej, gdy mogę się zapisać i określić terminy działań :)

❤️2013
    ❤️2015
    ❤️2018
    ❤️2020
  • Suszarka Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2019, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie dzisiaj jakiś różowy cień na facelle. Ale wiem że to oszusty więc się nie podniecam. Jutro termin @ i wjeżdża bobek.

Iga ❤️ 7.01.2021
    Jagoda ❤️ 7.04.2022
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2019, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szona wrote:
    Wyjdzie w praniu :) a teraz idę zrobić brownie. Doskonale zagłuszy jutro smutek z białego testu ;)

Sasanko, co się dzieje? Bardzo mi przykro, że i u Was atmosfera słaba :/ przytulam mocno

Wierze, ze brownie niczego nie bedzie musialo zagluszac, za to idealnie przyda sie na uczczenie tego, co wyjdzie :) Znowu wstane o 4:00 i bede czekac, az siusniesz :)

Dziekuje, ze pytasz :* Maz ciagle mnie krytykuje, sprawiajac ogromna przykrosc. Wczoraj pobil rekordy, przez caly dzien dziamal, ze nie doroslam, ze zachowuje sie jak bachor, ze biegam, krzycze, skacze, spiewam, a on by chcial odpoczac. Wieczorem, gdy zamilklam obrazona, darl sie po heparynie, ze jestem za cicho, ze nie wie, czy zyje i ze akurat po zastrzyku powinnam byc aktywna, by mogl kontrolowac, czy wszystko jest ok. Ciagle cos mu we mnie nie pasuje

Edit: Poza tym ja dziecinna?! To on wczoraj w galerii handlowej, wjezdzajac ruchomymi schodami, wrzeszczal "ratunku, to sie rusza, nie moge zejsc"... I taki ktos mnie ocenia?!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2019, 12:51

• Pauliśka Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2019, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szonka widać cień, ale ja Cię nie nakręcam, bo u mnie ostatnio w 3 minuty wychodziły piękne cienie na bobkach... Te testy ogólnie są do dupy i już żadnym nie wierzę. Uwierzę jak zobaczę dwie mocne krechy. Bobki mają też to do siebie, że kreska ciemnieje po czasie...

szona lubi tę wiadomość

8p3os65gp79cy9ly.png
  • Pyratka4 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2019, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pauliśka wrote:
    Szonka widać cień, ale ja Cię nie nakręcam, bo u mnie ostatnio w 3 minuty wychodziły piękne cienie na bobkach... Te testy ogólnie są do dupy i już żadnym nie wierzę. Uwierzę jak zobaczę dwie mocne krechy. Bobki mają też to do siebie, że kreska ciemnieje po czasie...

Ja też już mam dużo niefajnych doświadczeń z testami cianiami itp.

2016- cykle w większości bezowulacyjne. 6cs, 3 cykl z CLO - szczęśliwy! 9.01.2017 - II KRESECZKI

9.2017 - Synuś
    5.2018 - start! starania o drugiego Szkodnika :)
    3.11.2018 - poronienie samoistne
    2.2019 - powtórka "z rozrywki" :(
    Owulacja jest, ciąży dalej brak :(
    17.12 (10dpo) - Beta Hcg - 20mIU 😬
    19.12 - 48mIU 💙
    21.12 - 109mIU/mI
    23.12 - 196mIU/ml
    27.12 - 1229 mIU/ml ♥️
    f2w3flw12t1gpt6d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2019, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie, wiele z nas ma za soba mylace przygody z testami, ale z drugiej strony jak sie nie nakrecac, skoro wlasnie na to czekamy caly miesiac, na ten maly, cholerny cien... Jaki by nie byl, nadzieje daje, nie odbiera

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2019, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maz na zgode sprawil mi niespodzianke- zabiera mnie zaraz na Gwiezdne Wojny 3D z tesciowa :D Nie lubie ani Gwiezdnych Wojen, ani 3D ani tesciowej, wiec az mnie to rozbawilo. Plus dla eMka za poczucie humoru

Mildred, agge, szona, Ochmanka, Nuch2, moni05, Pati96, i'm_back lubią tę wiadomość

• Misiaa Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2019, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sasanko jak czytam o Twoim M to widzę w nim swojego :D też taki duży dzieciak :p
    Ja mojemu zawsze mowię że ma się ode mnie odizolować jak mnie wkurza i ma wrócić jak będzie się zachowywał adekwatnie do swojego wieku ;)

24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
    26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
    IV.2019 CB
    24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
    9tc... VI.2021 😇💔
    05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤

"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
    - przypominam sobie kto mi się przygląda..."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2019, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiaa wrote:
    Sasanko jak czytam o Twoim M to widzę w nim swojego :D też taki duży dzieciak :p
    Ja mojemu zawsze mowię że ma się ode mnie odizolować jak mnie wkurza i ma wrócić jak będzie się zachowywał adekwatnie do swojego wieku ;)

Misiaa, ale u mnie klotnie sa o to, ze jego zdaniem, to ja jestem dziecinna i nie umiem dorosnac :D

• Nikodemka Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2019, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szonka - Malinowa ma racje, u mnie glownym „objawem” ciazy byl wlasnie zolty sluz :) Oprocz tego wszystko jak na okres.
    A kreska na Twoim tescie jest niewatpliwie i to rozowa 😍

Sasanka55., szona, Malinowa91, Ochmanka, Salome lubią tę wiadomość

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • szona Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2019, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suszarka wrote:
    A u mnie dzisiaj jakiś różowy cień na facelle. Ale wiem że to oszusty więc się nie podniecam. Jutro termin @ i wjeżdża bobek.

Dawaj go tu! :)

Ochmanka lubi tę wiadomość

age.png

7 cs - cb
    25 cs - ⏸
    6t1d - jest ❤️!
    12t3d - prenatalne 👧🏼

3.10.2021 r. Detonacja! ❤️

Zes*am się, a nie dam się 💪
    https://ovufriend.pl/pamietnik/ze-ram-sie-a-nie-dam-sie,3846.html
  • Mildred Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2019, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sasanka posiłkuje że śmiechu jak czytam Twoje posty. Z twojego opisu to ty i Twój M jesteście tacy podobni do siebie. A jak Cię będzie dalej dręczył ten dran to nagraj jego głupkowate zachowanie i spytaj się czy tak się zachowuje dorosły mężczyzna 😜 może sam siebie nie widzi i nie słyszy , te typ tak ma czasami. Mój też próbuje mnie nawrócić że za dużo komórki że to i owo.. a sam siedzi i się glapi w komórkę cały dzień. No cóż.. takie mają geny inny móżdżek 😆

agge, szona, Sasanka55. lubią tę wiadomość

9ewns65gkf9ocqq6.png
  • szona Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2019, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pauliśka wrote:

Wiem o tym, dlatego będzie co będzie, w razie czego lametta w gotowości na kolejny miesiąc 💪

age.png

7 cs - cb
    25 cs - ⏸
    6t1d - jest ❤️!
    12t3d - prenatalne 👧🏼

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2019, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sasanko, Ty masz heparynę 0,4? Jeśli tak, to nie bójcie się jej. Ja wiem, że to może groźnie wygląda bo zastrzyk itd. ale nic Ci po niej się nie stanie. Twój M. Nie musi Cię kontrolować czy sprawdzać. Wszystko będzie spoko :)

Sasanka55. lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2019, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mildred, moj M jest dzieciakiem, ale wlasnie znajomi mowia, ze akurat pod tym wzgledem jestesmy siebie warci :) Dobry pomysl z tym nagraniem :)

Malamisia, tak, 0.4 i wcale sie jej nie boje, ale M. trzesie portkami

Dobraaa, Star Warsy witaaaaja :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2019, 14:11

• 5ylwian Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2019, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikA_89! wrote:
    W końcu na swoim 😊 Przerabiałam przeprowadzkę w marcu (co prawda mieszkamy 300m dalej) i powiem Ci, że było dużo pracy, ale warto! Rozkładanie rzeczy, planowanie co gdzie umieścić i tona prania/prasowania🙃 Chociaż przyznam, że u nas największym wyzwaniem było przewiezienie książek, bo mamy ich setki 😜 Mąż z teściem kilka dni nosili kartony!

Co do wątku styczniowego, to ja też go nie widzę. Któraś chętna poprowadzić? 😘
    Dopiero dzisiaj odczytuje bo mam chwile jadac jako pasazer 😂 u mnie tez ksiazki byly problem bo ja mam ich mnostwo,maz za to przeklinal mnie i mowil,ze sama powinnam do nosic. Tak samo albumy ze zdjeciami,ktore uwielbiam :) nie mialam dzisiaj jak ani gdzie zjesc sniadania ale pobudka w swoim domu to jest to :)

szona, MonikA_89!, aeiouy lubią tę wiadomość

a97e8a0113.png
    *14.09.2021- II kreski
    *18.05. - 38+5, 3675 g
  • 5ylwian Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2019, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szona wrote:
    Przepraszam za światło. Ten test całkiem biały nie jest. Także chyba pozostaje kontynuować zastrzyki i proga, a w pon. zrobię betę. O ile okres nie postanowi mi pomoc w zaoszczędzeniu 30 zł. To coś wyszło w 4 min, ale na zdjęciu czerstwo widać. Pożyjemy zobaczymy ;) mam śluz jak przed okresem, jakiś taki żółtawy. Brzuch też już wskazuje na okres.

9a3fa8b2bdb8.jpg
    No cos tam świta :) trzymam mocno kciuki zeby to byla kreseczka ciążowa :)

szona lubi tę wiadomość

a97e8a0113.png
    *14.09.2021- II kreski
    *18.05. - 38+5, 3675 g
  • Ochmanka Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2019, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szona coś widać! Ja bym się cieszyła bo jedyne kreseczki jakie zobaczyłam u siebie były w ciąży ale Waszych kłamczuchów też się naoglądałam. Rób brownie, łykaj dupka i kłuj się a już niedługo sytuacja się wyjaśni 😚

Sasanko hehe ja też star warsów nie lubię, 3d trochę mniej ale na wypad z teściową nie miałabym nic przeciwko😋
    No chyba że star wars 3d z byłą teściową... już bym wolała kanałowe bez znieczulenia.

Jestem od świąt w jakimś innym świecie, nieogar stulecia ze mnie ale wczoraj byliśmy na pizzy (Tak, tuż po świętach🙈) i wypiłam sobie dwa piwka a dziś chyba odreagowywałam to wszystko bo wstałam z łóżka o 13.30...

KTO ZAKŁADA STYCZEŃ???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2019, 14:54

szona, Sasanka55. lubią tę wiadomość

K5IHp2.png

starania od 09.2018
    ona: długie cykle, hashimoto, niedoczynność, pai homo
    -euthyrox75, bromergon
    on: asthenoteratozoospermia> 92% nieruchomych, morfo 3%, żpn II st.
    10.2019 - 7tc [*]
  • szona Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2019, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prowadzenie wątku jest całkiem miłe :) wcześniej myślałam, że to dużo roboty, ale jednak luzik. Można też zrobić tylko listę, bez żadnych tam gratisów :>

Służę propozycją nazwy 😂:

Styczeń pod kocem - wrzesień z owocem!

Fiore, Madziandzia, agge, Ochmanka, MonikA_89!, Agape91, Ewelina29, frezyjciada, Pati96, Mlodamezatka, majka91, Malinaa90, Gosiek1993, 5ylwian, i'm_back lubią tę wiadomość

age.png

7 cs - cb
    25 cs - ⏸
    6t1d - jest ❤️!
    12t3d - prenatalne 👧🏼

‹‹ 139 140 141 142 143 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ