Zrobię z uśmiechniętą minką swoje dziecię pod choinką! :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Niercierpliwa v2.0 wrote:Czekamy cierpliwie w takim razie:) nie bede Cie bardziej nakrecac bo juz fala poleciala, bardzo bym chciala zeby to bylo to:)
Dalej brak chętnych na prowadzenie stycznia ?
Też czekam, aż któraś założy styczeń
Jakoś mi tak łatwiej, gdy mogę się zapisać i określić terminy działań❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
nick nieaktualnyszona wrote:Wyjdzie w praniu a teraz idę zrobić brownie. Doskonale zagłuszy jutro smutek z białego testu
Sasanko, co się dzieje? Bardzo mi przykro, że i u Was atmosfera słaba przytulam mocno
Wierze, ze brownie niczego nie bedzie musialo zagluszac, za to idealnie przyda sie na uczczenie tego, co wyjdzie Znowu wstane o 4:00 i bede czekac, az siusniesz
Dziekuje, ze pytasz :* Maz ciagle mnie krytykuje, sprawiajac ogromna przykrosc. Wczoraj pobil rekordy, przez caly dzien dziamal, ze nie doroslam, ze zachowuje sie jak bachor, ze biegam, krzycze, skacze, spiewam, a on by chcial odpoczac. Wieczorem, gdy zamilklam obrazona, darl sie po heparynie, ze jestem za cicho, ze nie wie, czy zyje i ze akurat po zastrzyku powinnam byc aktywna, by mogl kontrolowac, czy wszystko jest ok. Ciagle cos mu we mnie nie pasuje
Edit: Poza tym ja dziecinna?! To on wczoraj w galerii handlowej, wjezdzajac ruchomymi schodami, wrzeszczal "ratunku, to sie rusza, nie moge zejsc"... I taki ktos mnie ocenia?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2019, 12:51
-
Szonka widać cień, ale ja Cię nie nakręcam, bo u mnie ostatnio w 3 minuty wychodziły piękne cienie na bobkach... Te testy ogólnie są do dupy i już żadnym nie wierzę. Uwierzę jak zobaczę dwie mocne krechy. Bobki mają też to do siebie, że kreska ciemnieje po czasie...
szona lubi tę wiadomość
-
Pauliśka wrote:Szonka widać cień, ale ja Cię nie nakręcam, bo u mnie ostatnio w 3 minuty wychodziły piękne cienie na bobkach... Te testy ogólnie są do dupy i już żadnym nie wierzę. Uwierzę jak zobaczę dwie mocne krechy. Bobki mają też to do siebie, że kreska ciemnieje po czasie...
Ja też już mam dużo niefajnych doświadczeń z testami cianiami itp.2016- cykle w większości bezowulacyjne. 6cs, 3 cykl z CLO - szczęśliwy! 9.01.2017 - II KRESECZKI
9.2017 - Synuś
5.2018 - start! starania o drugiego Szkodnika
3.11.2018 - poronienie samoistne
2.2019 - powtórka "z rozrywki"
Owulacja jest, ciąży dalej brak
17.12 (10dpo) - Beta Hcg - 20mIU 😬
19.12 - 48mIU 💙
21.12 - 109mIU/mI
23.12 - 196mIU/ml
27.12 - 1229 mIU/ml ♥️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaz na zgode sprawil mi niespodzianke- zabiera mnie zaraz na Gwiezdne Wojny 3D z tesciowa Nie lubie ani Gwiezdnych Wojen, ani 3D ani tesciowej, wiec az mnie to rozbawilo. Plus dla eMka za poczucie humoru
Mildred, agge, szona, Ochmanka, Nuch2, moni05, Pati96, i'm_back lubią tę wiadomość
-
Sasanko jak czytam o Twoim M to widzę w nim swojego też taki duży dzieciak :p
Ja mojemu zawsze mowię że ma się ode mnie odizolować jak mnie wkurza i ma wrócić jak będzie się zachowywał adekwatnie do swojego wieku24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
nick nieaktualnyMisiaa wrote:Sasanko jak czytam o Twoim M to widzę w nim swojego też taki duży dzieciak :p
Ja mojemu zawsze mowię że ma się ode mnie odizolować jak mnie wkurza i ma wrócić jak będzie się zachowywał adekwatnie do swojego wieku
Misiaa, ale u mnie klotnie sa o to, ze jego zdaniem, to ja jestem dziecinna i nie umiem dorosnac -
Szonka - Malinowa ma racje, u mnie glownym „objawem” ciazy byl wlasnie zolty sluz Oprocz tego wszystko jak na okres.
A kreska na Twoim tescie jest niewatpliwie i to rozowa 😍Sasanka55., szona, Malinowa91, Ochmanka, Salome lubią tę wiadomość
-
Suszarka wrote:A u mnie dzisiaj jakiś różowy cień na facelle. Ale wiem że to oszusty więc się nie podniecam. Jutro termin @ i wjeżdża bobek.
Dawaj go tu!Ochmanka lubi tę wiadomość
-
Sasanka posiłkuje że śmiechu jak czytam Twoje posty. Z twojego opisu to ty i Twój M jesteście tacy podobni do siebie. A jak Cię będzie dalej dręczył ten dran to nagraj jego głupkowate zachowanie i spytaj się czy tak się zachowuje dorosły mężczyzna 😜 może sam siebie nie widzi i nie słyszy , te typ tak ma czasami. Mój też próbuje mnie nawrócić że za dużo komórki że to i owo.. a sam siedzi i się glapi w komórkę cały dzień. No cóż.. takie mają geny inny móżdżek 😆
agge, szona, Sasanka55. lubią tę wiadomość
-
Pauliśka wrote:Szonka widać cień, ale ja Cię nie nakręcam, bo u mnie ostatnio w 3 minuty wychodziły piękne cienie na bobkach... Te testy ogólnie są do dupy i już żadnym nie wierzę. Uwierzę jak zobaczę dwie mocne krechy. Bobki mają też to do siebie, że kreska ciemnieje po czasie...
Wiem o tym, dlatego będzie co będzie, w razie czego lametta w gotowości na kolejny miesiąc 💪 -
nick nieaktualnySasanko, Ty masz heparynę 0,4? Jeśli tak, to nie bójcie się jej. Ja wiem, że to może groźnie wygląda bo zastrzyk itd. ale nic Ci po niej się nie stanie. Twój M. Nie musi Cię kontrolować czy sprawdzać. Wszystko będzie spoko
Sasanka55. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMildred, moj M jest dzieciakiem, ale wlasnie znajomi mowia, ze akurat pod tym wzgledem jestesmy siebie warci Dobry pomysl z tym nagraniem
Malamisia, tak, 0.4 i wcale sie jej nie boje, ale M. trzesie portkami
Dobraaa, Star Warsy witaaaajaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2019, 14:11
-
MonikA_89! wrote:W końcu na swoim 😊 Przerabiałam przeprowadzkę w marcu (co prawda mieszkamy 300m dalej) i powiem Ci, że było dużo pracy, ale warto! Rozkładanie rzeczy, planowanie co gdzie umieścić i tona prania/prasowania🙃 Chociaż przyznam, że u nas największym wyzwaniem było przewiezienie książek, bo mamy ich setki 😜 Mąż z teściem kilka dni nosili kartony!
Co do wątku styczniowego, to ja też go nie widzę. Któraś chętna poprowadzić? 😘szona, MonikA_89!, aeiouy lubią tę wiadomość
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
szona wrote:Przepraszam za światło. Ten test całkiem biały nie jest. Także chyba pozostaje kontynuować zastrzyki i proga, a w pon. zrobię betę. O ile okres nie postanowi mi pomoc w zaoszczędzeniu 30 zł. To coś wyszło w 4 min, ale na zdjęciu czerstwo widać. Pożyjemy zobaczymy mam śluz jak przed okresem, jakiś taki żółtawy. Brzuch też już wskazuje na okres.
szona lubi tę wiadomość
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
Szona coś widać! Ja bym się cieszyła bo jedyne kreseczki jakie zobaczyłam u siebie były w ciąży ale Waszych kłamczuchów też się naoglądałam. Rób brownie, łykaj dupka i kłuj się a już niedługo sytuacja się wyjaśni 😚
Sasanko hehe ja też star warsów nie lubię, 3d trochę mniej ale na wypad z teściową nie miałabym nic przeciwko😋
No chyba że star wars 3d z byłą teściową... już bym wolała kanałowe bez znieczulenia.
Jestem od świąt w jakimś innym świecie, nieogar stulecia ze mnie ale wczoraj byliśmy na pizzy (Tak, tuż po świętach🙈) i wypiłam sobie dwa piwka a dziś chyba odreagowywałam to wszystko bo wstałam z łóżka o 13.30...
KTO ZAKŁADA STYCZEŃ???Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2019, 14:54
szona, Sasanka55. lubią tę wiadomość
-
Prowadzenie wątku jest całkiem miłe wcześniej myślałam, że to dużo roboty, ale jednak luzik. Można też zrobić tylko listę, bez żadnych tam gratisów :>
Służę propozycją nazwy 😂:
Styczeń pod kocem - wrzesień z owocem!Fiore, Madziandzia, agge, Ochmanka, MonikA_89!, Agape91, Ewelina29, frezyjciada, Pati96, Mlodamezatka, majka91, Malinaa90, Gosiek1993, 5ylwian, i'm_back lubią tę wiadomość