Zrobię z uśmiechniętą minką swoje dziecię pod choinką! :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa juz niewiem ktory test mnie nie oszukal .. Madziu kochana uda sie !!! 😘💪 wierz w to !!! 😘❤
Ja tez bym wam poslala zdj tego rannego ale lampa w aparacie sie mi popsula i niestety nic nie widac na zdjeciu bo bardzo ciemne wychodzaMadziandzia lubi tę wiadomość
-
Izape_91 wrote:Szona uda się zobaczysz! Jeszcze puscisz paczkę dalej w obieg a jakie masz dawki??
U nas też piękna pogoda, więc zaliczyłam spacer do rodziców
Na dobry początek grudnia zostawiam Wam wirusy %: =%) () () ÷}]] ¥÷÷;\|<÷\|} ;;} §×¶§×\
I mój brzuch, który wieczorem to już mało nie wybuchnie 😂
I ostatni uszytek bo już dawno Wam chyba nie spamowalam.
2,5 mg 2x dziennie.
Piękny brzuszek Listek obłęd 😍 -
Ja się zamelduję po histeroskopii. Ogólnie to hsg było gorsze (chodzi o rozszerzanie szyjki). Na pierwszy rzut oka wszystko ładnie wygląda. Zobaczymy tylko co wykaże biopsja.
Malgonia, szona, moni05, Salome, aeiouy, syllwia91, Ochmanka lubią tę wiadomość
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
Iza brzuszek kochany ❤ szyjesz prześlicznie. Można takie cuda u Ciebie zamawiać?
Frez widzę ten cień a ja jestem słaba w poszukiwaniu kresek. Ciekawe co bobek powie
Z okazji tego że mam podły humor wzięłam na jutro urlop. Upiekę mężowi urodzinowe ciasto i może pierniczki na choinkę, spakuję prezent, posprzątam spokojnie dom, pójdę na trening.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2019, 14:05
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Właśnie odebrałam wyniki badań:
beta-HCG:
36 dc 5130 mIU/ml
38 dc 10926 mIU/ml
Z badań krwi prawie wszystko w normie, ale 2 parametry poniżej:
eozynofile 0,9 % [Norma 1,0-6,0]
NRBC# 0,00 tys/µl [Norma 0,03-0,11]
TSH 3,23 µIU/ml niby w normie [Norma 0,350-4,940], ale chyba bardzo wysokie
Zaczynam się lekko stresować...5ylwian, Madziandzia, i'm_back, moni05, Sasanka55., Salome, MonikA_89! lubią tę wiadomość
"Sny pochowane na strychu nie mogą już spać..."
Staramy się o pierwsze 👶🏻
3 cs - skierowanie na histeroskopię (ale nie zdążyłam jej zrobić)
4 cs -33 dc 30.11.19 - || -
Freziku no cos tam chce sie wytluc. Ale ja sie nie odzywam, bo juz tyle razy sie nspalilam na Wasze testy i roznie potrm bylo.
Szoneczko lykaj grzecznie szczesliwe tableteczki. Wiesz kazda, ktora odsyla doklada swoja porcje wiruskow wiec na pewno i Wam pomoga
A o in vitro mysl na zasadzie "super, ze mam taka opcje, moja mama by takiej nie miala" i powoli idz do przodu. Moze bedzie Ci potrzebne, a moze nie, ale ciesz sie, ze w razie czego mozna sie czegos uchwycic.
Malinko nie twierdze, ze wegetarianie nie moga miec prawidlowego poziomu zelaza, ale u mnie akurat na wyniki zdecydowanie lepuej wplynelo jedzenie miesa niz suplementacja tabletek. I nie zgodze sie z tym, ze zelazonna zaparcia nie ma wplywu, bo jak mi juz bylo bardzo zle to odstawialam na dwa dni tabletki i jelita od razu odzywaly. Kazdy ma inny organizm wiec warto sie obserwowac i badac .
Iza jak moglam tu nie zapiac nad Twoim brzuszkiem. Cudny i uwierz, ze nie peknie. Jeszcze nie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2019, 14:17
MagdalenaMaria2, szona, Izape_91, aeiouy lubią tę wiadomość
-
Ja nie jestem taka nerwowo silna żeby się domyślać czy jest kreska czy cień czy nic i robić te testy co jakiś czas. Od razu walę na betę i tak też dziś rano zrobiłam.
Beta mniej niż 2.
Przynajmniej mam już konkretny wynik i nie będę się jeszcze ze 3 dni zastanawiać i stresować. Za to święta nie będą zbyt szczęśliwe. Liczyłam że spędzę je z kimś pod serduszkiem
Oboje 36 lat
2014 - synek na świecie ♥️
2017 - córcia w niebie*
2018-2020 - 4x nieudane IUI
11.2018 - laparo, oba drożne, pcos, Hashimoto, AMH 5, niepłodność wtórna, 2xbiochemiczna,
On morfologia 2% i mała ruchliwość, lepkość
in vitro Kraków Macierzyństwo
21.09.2020 - stymulacja
30.09.2020 - punkcja, 21 pobranych ➡️12 zapłodniono ➡️mamy 5x❄️5.1.1 oraz 1x❄️4.1.1
12.12.2020 - transfer ❄️5.1.1
7dpt: beta 77, 9dpt: beta 189, 11dpt: beta 503,2
20.04.2021- połówkowe: córeczka 🥰 -
Patik wrote:Właśnie odebrałam wyniki badań:
beta-HCG:
36 dc 5130 mIU/ml
38 dc 10926 mIU/ml
Z badań krwi prawie wszystko w normie, ale 2 parametry poniżej:
eozynofile 0,9 % [Norma 1,0-6,0]
NRBC# 0,00 tys/µl [Norma 0,03-0,11]
TSH 3,23 µIU/ml niby w normie [Norma 0,350-4,940], ale chyba bardzo wysokie
Zaczynam się lekko stresować...Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Lucy2323 wrote:Ja nie jestem taka nerwowo silna żeby się domyślać czy jest kreska czy cień czy nic i robić te testy co jakiś czas. Od razu walę na betę i tak też dziś rano zrobiłam.
Beta mniej niż 2.
Przynajmniej mam już konkretny wynik i nie będę się jeszcze ze 3 dni zastanawiać i stresować. Za to święta nie będą zbyt szczęśliwe. Liczyłam że spędzę je z kimś pod serduszkiemi'm_back, Lucy2323 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszarka wrote:Beta super, gratki! A co do TSH to na pewno trzeba je szybko skonsultować. Leczysz się na tarczycę?
Do tej pory nie było takiej potrzeby, ale ostatnie badania miałam już jakiś czas temu...
edit: jutro idę do ginekologa i ustalimy plan działania...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2019, 14:25
"Sny pochowane na strychu nie mogą już spać..."
Staramy się o pierwsze 👶🏻
3 cs - skierowanie na histeroskopię (ale nie zdążyłam jej zrobić)
4 cs -33 dc 30.11.19 - || -
nick nieaktualnyDziewczyny no ja wiem, że tam coś majaczy, ale wiem też, że facelle lubi majaczyć zupełnie bez powodu. Podchodzę do tego na chłodno, BARDZO chłodno. Raczej obsiuram go jutro jeszcze w celach naukowych i wywołujących 🍷a w sobotę pójdzie bobek na rzeź
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFrez ,Madzia 💪😘🙄 i tak sciskam kciuki... ✊
Ja wlasnie troche sie zastanawiam bo mam jakby skurcze macicy ... Dziwne uczucie takie..mialam nie raz przed @ bole ciagniecia ale to sa delikatne skorcze i badz kur** czlowieku madry.. 😵🙉🙈. Cycki bola jak cholera.... Sama niewiem czy powtarzac jutro ten test czy lepiej w sobote... 😳😪😔 -
Aaa, spytałam dr o laparo lub histero - powiedziała, że na te chwile nie widzi podstaw by wykonywać którekolwiek z powyższych. Powiedziałam jej też, że mi ciężko. Że tracę nadzieję. A ona na to: „A spróbuj pomyśleć, że masz teraz mnie-że masz kogoś komu na twojej ciazy bardzo zależy, kto cię poprowadzi, kto za ciebie myśli. Ty rób swoje i żyj, a reszte zostaw mi.” To było fajne.
Agape91, Kittinka83, MagdalenaMaria2, Judit, Daniela, Pati96, Nuch2, Madziandzia, Suszarka, Irvine90, Mildred, Sasanka55., majka91, megson91, Malinaa90, Malinowa91, Fiore, Salome, Malgonia, MonikA_89!, Izape_91, moyeu, 5ylwian, aeiouy, Ochmanka, Iseko, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
Szona taki lekarz to skarb ❤️ aż sie wzruszylam, serio.
Frez, ja od zeszłego roku zrobiłam już milion facelle i na żadnym nie miałam nawet cienia cienia, biel nieskazitelna zawszeszona, Salome lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem wlasnie u brata ktory spodziewa sie maluszka lada dzien..pomoglam mu ogarnac fotelik itp i powiem Wam ze.... jestem jeszcze bardziej zdeterminowana aby sie nie poddawac. Lekko nie jest i nie bedzie ale dam rade bo silna ze mnie babka no chyba ze w miedzy czasie urwe łeb memu M jak znowu bedzie mnie wkurwial
szona, Daniela, Kittinka83, Madziandzia, Malinaa90, Suszarka, MonikA_89!, MagdalenaMaria2, Izape_91, aeiouy, Ochmanka lubią tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
A do mnie napisał kolega z podstawówki, z pytaniem o polecenie adwokata. A na końcu dodał „pod koniec lutego będziesz ciocią!”
I pękłam. Na tysiąc kawałeczków. To była ta kropelka dzisiaj, która mnie rozsypała. Kolego, też zostalbys wujkiem pod koniec lutego, gdybym nie była taka nieudolna.
😢