Zrobię z uśmiechniętą minką swoje dziecię pod choinką! :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Po całym dniu też marze o takim relaksie ..
Sasanka55., Magddullina2 lubią tę wiadomość
Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
Ja nijak nie jestem w stanie się zrelaksować,w pracy ledwo wytrzymałam a że pracuję do poznego wieczora to choć tyle zajęć mialam.
Głowa mi dosłownie pęka.Sa takie czasowe plamienia...raz są raz ustają...wizyty i badania mam jutro.Piątek 13-go.Modlę się o cud,może to tylko te cholerne testy...
W tym wszystkim jeszcze mój mąż,który cały dzień wydzwania jak się czuję,czy po mnie przyjechać,co mi ugotować.Nawet powiedzia£ że jak chcę to on mi naleśniki zrobi! A ja praktycznie nic nie jem cały dzień z nerwów.Jeszczę sie durna zloszczę jakby to jego wina była a dobrze mi mówił żeby to na spokojnie brać i się nie nakręcać.
Jutro będę sama u lekarza i tego się boję.
-
Maria87 wrote:Szona, super, że byłaś u takiej fajnej psycholożki! Mam nadzieję, że wkrótce wrócisz do bycia starą, dobrą, wesołą Szoną 😘
Mała Gwiazdeczko, wielkie gratulacje! Szkoda, że nie było Cię wcześniej, żeby podzielić się objawami. Ale możesz to jeszcze nadrobić
Słuchajcie! Branie letroxu w nocy działa!!! Po kilku miesiącach tsh na poziomie 3,3-3,7 w końcu mam piękny wynik 1,94! Tak się cieszę! Endokrynolożka nazwała to "eksperymentem, który raczej nie zadziała", a tu proszę! 😁😁😁 I to nie jest tak, że specjalnie budziłam na tabletkę, o nie! Tylko jak otwierałam oczy o 2, 3, czasem nawet 5 - zażywałam pigułkę i już! Polecam!
Beti, miałaś rację 😘Salome, Beti82 lubią tę wiadomość
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
Maria87 wrote:Szona, super, że byłaś u takiej fajnej psycholożki! Mam nadzieję, że wkrótce wrócisz do bycia starą, dobrą, wesołą Szoną 😘
Mała Gwiazdeczko, wielkie gratulacje! Szkoda, że nie było Cię wcześniej, żeby podzielić się objawami. Ale możesz to jeszcze nadrobić
Słuchajcie! Branie letroxu w nocy działa!!! Po kilku miesiącach tsh na poziomie 3,3-3,7 w końcu mam piękny wynik 1,94! Tak się cieszę! Endokrynolożka nazwała to "eksperymentem, który raczej nie zadziała", a tu proszę! 😁😁😁 I to nie jest tak, że specjalnie budziłam na tabletkę, o nie! Tylko jak otwierałam oczy o 2, 3, czasem nawet 5 - zażywałam pigułkę i już! Polecam!
Beti, miałaś rację 😘Mildred, Salome lubią tę wiadomość
-
Patrze na moje wyniko tsh z pazdziernika i mialam 2.2 kurde mam dylemat czy nie brac od @ euthyrox ta najmniejsza dawke... na dodatek łupie mnie dzisiaj jajnik24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Hej dziewczyny,
Poproszę o wpisanie mnie na testowanie 27 grudnia. Zaczynamy owulacyjne harce ;P
Wszystkim zafasolkowanym gratulacje! Zawsze chciałam mieć sierpniowe dziecię, ale jak będzie wrześniowe wcale się nie pogniewam hehe
Piwonia trzymam kciuki za ciebie i kropka,
w 2 ciąży przez 3-4 dni plamiłam taka kawa z mlekiem myślałam że okres mi się zbliża i zaraz rozkręci. Test zrobiłam 3 dni po terminie @ a kreska była ledwo widoczna, dopiero po ok tyg wyszła mocniejsza ale nie taka jak testowa.
Powiem wam jako ciekawostkę że nigdy bety nie badałam, i wychodzę z założenia że robić jej nie będę nawet gdy teraz się uda. Za bardzo mnie chyba to stresuje na samą myśl.
Zmykam ogarnąć zadania na sobotę, ehh jak mi się nie chce, a mam zjazd
Magddullina2, megson91, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny postanowiłam do was dołączyć. Trochę o mnie. Wraz z narzeczonym staramy się o maleństwo od kwietnia. W maju się udało niestety w 5t6d poroniłam. Działamy dalej. Niestety do tej pory nic. Nie mierze temperatury. Używam tylko testów owulacyjnych. Biorę kwas foliowy i pregna start. @ przewidziana na 17.12 modlę się aby nie przyszła i abyśmy mieli piękny prezent na święta.
Mildred, Salome, Magddullina2, Kittinka83, Inaa89, Sasanka55. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malinowa "wreszcie że jest taki mały człowiek dla którego jestem bezpieczna przystanią." - marzę o tym abym mogła kiedykolwiek także tak napisać......
Sasanka55. lubi tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a ja jestem szalona, zrobiłam dziś trzy bobki i na każdym mam cień... Wiem, że te kreski mogą być jak zwykle oszukane, tym bardziej, że jest jeszcze bardzo wcześnie, 7-8 dpo... Koleżanka mnie nakreciła i o 🙈 ona też robiła, u niej te bobki białe jak śnieg i się teraz niepotrzebnie nakrecilam... Ktoś powinien mi zrobić zakaz kupowania testów 😅
Ja wierzę kochane, że każda w końcu ujrzy te dwie kreski, po prostu niektóre z nas z jakiegoś powodu muszą poczekać dłużej 😘
Stresuje się szczerze mówiąc....Malgonia, Malinaa90, megson91, szona, Magddullina2, Mama_Zuzia, Ochmanka, Sasanka55. lubią tę wiadomość
-
Pauliska dawaj fotki to ocenimy.
Maria ja tez zaczelam brac euthyrox w nocy i mi sie wyniki poprawily. Szczerze to troche sie zastanawiam jak to bedzie po porodzie gdzie ciagle pijesz przy karmieniu, ale tez bede eksperymentowac
Rok temu tez kupilam koszule do karmienia... co prawda nie wiem czy jeszcze kiedykolwiek sie w nia zmieszcze, ale tez traktuje to jak dobry znak
Za tydzien bede juz mama..Agape91, Judit, Malinaa90, Nuch2, Misiaa, Pati96, Madziandzia, Irvine90, DzulkaJ, syllwia91, JaSzczurek, Niercierpliwa v2.0, Salome, Mildred, szona, Mama_Zuzia, MonikA_89!, Izape_91, Ochmanka, i'm_back, Sasanka55., Iseko, 5ylwian lubią tę wiadomość
-
Oglądałyście webinar akademi? Było coś ciekawego? Jak jest możliwość to sobie jutro obejrze bo dziś nie miałam możliwości.ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
Paulisks no ten dolny jest obiecujacy.. ta kreska szara nie jest.
Ale ze juz tu bylo troche dziwnych akcji to dobrze wysiusialabym sie przed snem zeby pecherz nie byl z rana przepelniony i mocno kciuki zaciskalaMagddullina2 lubi tę wiadomość
-
Wchodzę tu i podglądam Malgonie
Ochmanka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny