Zrobię z uśmiechniętą minką swoje dziecię pod choinką! :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kittinka83 wrote:MamoStasia zadzwoń na infolinie inpost. Tam dokładnie powinni pokierować i zaradzić. Jeśli paczka faktycznie jest w paczkomacie, to dostaniesz nowy kod odbioru.Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
i'm_back wrote:Pati super!!!! 😍 prawie siedmiocentymetrowy Ludek ❤ cudnie! Rośnijcie 😚
Ja melduję się również po usg malutka ma już 2700 gram ❤syllwia91, i'm_back, Magddullina2 lubią tę wiadomość
-
agge wrote:Super 😍😍 dopiero co mój miał 2700 na usg, a już jutro miną 2 tygodnie od porodu
Dziękuję jeszcze raz dziewczyny !! W tym wszystkim nawet człowiek o tym nie pomyślał . Pierwszy raz mam taką sytuacjęagge lubi tę wiadomość
Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
frezyjciada wrote:Irvine z doświadczenia podpowiem, że zazwyczaj jak sobie duuuuuzo rzeczy zaplanujesz, to zaczyna się poród w ten dzień, na kiedy zaplanowałaś najważniejsze😂 serio 😂
MonikA_89!, i'm_back lubią tę wiadomość
-
Piwonia -przykro mi liczyłam że jednak skończy się dobrze . Czytając to co napisałaś przytuliłam Zosię (was zawsze czytam jak ja karmie ) bo człowiek narzeka a nawet nie wie że nie którzy o tym marzą .
Monika trzymam kciuki za poniedziałek ✊✊✊
Sasanka aż 40? To można i trzy razy dziennie testować by ujrzeć te dwie kreski .A na pewno będą 😘
MonikA_89!, Piwonia lubią tę wiadomość
MamaStasia :) wrote:Przy karmieniu piersią to chyba normalne . Mnie często teraz ciągnie do słodkiego .Teraz tabliczka czekolady to pikuś 😁
Malinaa90 lubi tę wiadomość
-
agge wrote:Ja nigdy za słodkim nie przepadałam, A w tej ciąży codziennie coś słodkiego i tak mi zostało, ciągle jem słodycze
agge, Magddullina2 lubią tę wiadomość
Ja w pierwszej i drugiej ciąży miałam fazę na czekoladę z orzechami...i uwaga, uwaga! Zjadałam połowę zawsze w nocy bo wtedy największa chęć na nią była i wiem że większość to po prostu sobie wmawiamy jakieś zachcianki ale ja niw potrafiłam sobie odmówić
Jutro mam teoretycznie 12dpo..mam 1 pinka więc sobie strzelę a co! Choć już i tak znam wynik bo seksy 3-4 dni przed domniewaną owulką to w moim wypadku jak jakiś cud... ale może wydarzy się świąteczny cud? Ależ to by obaliło wszystkie moje ponad roczne metody starań :pi'm_back lubi tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
O masakra.. wlasnie mi uswiadomilyscie, ze in post to te przeklete paczkomaty, a ja te naklejki zamowilam na sciane. No masiatra juz bym sie wstrzymala z zamowieniem na poswietach.. chyba w poniedzialek zadzwonie i dopytam czy jest jakas inna opcja dostawy
-
MamaStasia :) wrote:Jak się czujecie ?
Dziękuję jeszcze raz dziewczyny !! W tym wszystkim nawet człowiek o tym nie pomyślał . Pierwszy raz mam taką sytuację -
ElfiaKsiężniczka wrote:Piwonia bardzo mi przykro, serduszko mi pęka jak czytam wasze smutne historię 💔
Monika, jeżeli nie dzwonią do Ciebie to chyba wszystkie dojrzałe komórki się zaplodnily.
Moja histero jednak nie w grudniu a dopiero w styczniu. Dokładnie 3 stycznia
Mam nadzieję, że uda się jakiegoś dzielnego malucha wysłać na ferie zimowe 🙏🙏
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Malgonia wrote:Matko to mnie juz z dobry miesiac ba dlodkid trzyma. W ogole fla mnie trn sezon jest slaby bo lubie cytrusy, ale do gotowania to one jakos fla mnie slabe i ciagle brak mi inspuracji. Jsk jest sezon to jsk nie szparagi to kalafiorek to jeszcze cos, a teraz to jem glownie miecho ziemniski i kiszobe ogorki fakt, ze pomaranczy moglabym zjesc i kilo na raz ale dalej obiadowo to u mnie posucha... a czekolad jest tyyyyyle rodzai
A Szona masz cuuuuuudny awatarekSasanka55., Malgonia lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Misiaa wrote:Ja w pierwszej i drugiej ciąży miałam fazę na czekoladę z orzechami...i uwaga, uwaga! Zjadałam połowę zawsze w nocy bo wtedy największa chęć na nią była i wiem że większość to po prostu sobie wmawiamy jakieś zachcianki ale ja niw potrafiłam sobie odmówić
Jutro mam teoretycznie 12dpo..mam 1 pinka więc sobie strzelę a co! Choć już i tak znam wynik bo seksy 3-4 dni przed domniewaną owulką to w moim wypadku jak jakiś cud... ale może wydarzy się świąteczny cud? Ależ to by obaliło wszystkie moje ponad roczne metody starań :pStaś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Malgonia wrote:O masakra.. wlasnie mi uswiadomilyscie, ze in post to te przeklete paczkomaty, a ja te naklejki zamowilam na sciane. No masiatra juz bym sie wstrzymala z zamowieniem na poswietach.. chyba w poniedzialek zadzwonie i dopytam czy jest jakas inna opcja dostawyStaś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
agge wrote:Tomek ma okropne kolki, od wczoraj jest masakra. Wczoraj płakał od 14:30 do 22. Całymi dniami go noszę, plecy już mnie tak bolą, że płakać mi się chce zresztą wczoraj płakałam razem z nim, ciężko patrzeć jak takie maluszki się męczą.
Ja akurat nie zaznałam tego ale wiem że łatwo przy tym nie jest . Oby mu szybko przeszłoStaś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
MamaStasia :) wrote:Biedni jesteście . Jak nie rzygalas w ciąży to teraz kolki ..
Ja akurat nie zaznałam tego ale wiem że łatwo przy tym nie jest . Oby mu szybko przeszło -
No to melduję, że załatwiłam sprawę z mężem
Do paczkomatów nie mam ostatnio szczęścia, bo ten, do którego zamawiam, wciąż jest przepełniony. Dostaję informację, że paczka będzie w paczkomacie za 2 dni, a teraz jest w punkcie odbioru. Tyle, że nijak mi to nie pasuje, więc czekam kolejne dni. Ostatnio miałam tak kilka razy z rzędu niestety...
Dlatego wolę odbierać w Żabce. I jest więcej czasu na odbiór paczki.
Monika, zgłodniałam przez Ciebie Lepiej już idę spać.
Dobrej nocy, Kochane
Ochmanka, MonikA_89! lubią tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020