Będzie okres czy nie będzie?
-
WIADOMOŚĆ
-
BuBu90 wrote:Masz dopiero 11 dpo, pobolewa Cię brzuch jak na okres.. Możesz być tyle co po zagnieżdżeniu.. Daj czas becie na rozkręcenie. Nie mówię, że na pewno ale jest duża szansa. Masz potwierdzoną owulację monitoringiem że była w tym dniu? Jeżeli nie to mogła być dzień lub dwa wcześniej i dzień lub dwa później 😊 zagnieżdżenie jest w dniach 6-12 dpo. Poczekaj spokojnie i sikaj w piątek 😊
Felinka miałam Ci pisać, że jak masz szyjkę miękką i otwartą i miałaś śluz z krwią to już nic innego jak okres. A te objawy co miałaś to mogłaś tak zareagować na spadek progesteronu. Ja w tym cyklu 4 dni plamiłam (pojawiało się i znikało) zanim okres się rozkręcił.
Tak, owulacja potwierdzona monitoringiem i ovitrelle może i masz rację, muszę wyluzować, ale po 3 latach trochę ciężko -
BuBu90 wrote:Masz dopiero 11 dpo, pobolewa Cię brzuch jak na okres.. Możesz być tyle co po zagnieżdżeniu.. Daj czas becie na rozkręcenie. Nie mówię, że na pewno ale jest duża szansa. Masz potwierdzoną owulację monitoringiem że była w tym dniu? Jeżeli nie to mogła być dzień lub dwa wcześniej i dzień lub dwa później 😊 zagnieżdżenie jest w dniach 6-12 dpo. Poczekaj spokojnie i sikaj w piątek 😊
Felinka miałam Ci pisać, że jak masz szyjkę miękką i otwartą i miałaś śluz z krwią to już nic innego jak okres. A te objawy co miałaś to mogłaś tak zareagować na spadek progesteronu. Ja w tym cyklu 4 dni plamiłam (pojawiało się i znikało) zanim okres się rozkręcił.
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Jolcia90 wrote:Oczywiście, nie poczekalam i po pracy zrobiłam test...wyszło mi na nim coś oto takiego
https://zapodaj.net/d1eb63df4d6fa.jpg.html
Takie coś pokazało mi się od razu...nawet nie po 5 minutach...
Co sądzicie?
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Mam ogólnie mega zalamke. Mąż nie chce słyszeć o lekarzu, on uważa że wszystko ok. Mi po 11 cyklach bezowocnych chyba po prostu przestało się chcieć badać te temperatury, tą szyjkę pić te zioła. Bo chęci jak widać są tylko po jednej stronie. Jestem zdołowana tym wszystkim już, wyszłam wcześniej z pracy bo nie dość że wymiękłam fizycznie to psychicznie też wysiadam.
Jednocześnie cieszę się, że innym się udaje
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Jolcia90 wrote:Boję się jeszcze cieszyć...🤞
Mam nadzieję, że test się nie pomylil i faktycznie coś z tego się rozwinie pięknego 🥰Jolcia90 lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Również trzymam kciuki fajnie by było gdyby w naszym wątku zagościła pierwsza fasolka dobry prognostyk dla reszty:)
Jolcia90 lubi tę wiadomość
-
Jolcia jedno jest pewne, test jest zalany. Powtórz ale przytrzymaj 10 sec34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 34l. 👩🦰
On 34l.👨🦱
28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3 dojrzałe 🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔
Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹14.06 126,27->16.06 263,26-> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy GS 7mm z echem zarodka 🥰
🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
🔹16.07 8+3 1.91 cm Misia Haribo
🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹 🔹15.10 21+6 574 g 🥥
🔹05.11 24+6 997 g 🥔
Walcz maluszku 🙏❤️🫶
-
Trzymałam 10 sekund...ani dłużej ani krócej 😁 ze stoperem w ręku
Nie nastawiam się jakoś specjalnie...nie jest to ewidentnie pozytywny test, więc czekam sobie spokojnie do piątku. Jeśli 🐒 nie przyjedzie to pójdę na betę i sprawa będzie jasnaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2021, 20:10
-
Cześć dziewczyny. To mój pierwszy cykl mierzenia temperatur. Mam już córkę 6 letnią, ale bardzo chciałabym drugie dzieciątko. Córka też się daga rodzeństwa. Choruję na endometrioze, mam torbiel na lewym jajniku co jest utrudnieniem w zajściu w ciążę. W tym cyklu odczuwałam bardzo owulację. Jajniki bolały mnie od 11 do 13 DC, następnie w 16 DC tak intensywnie, że musiałam wziąć leki przeciwbólowe. Raczej ten cykl stracony, bo owu była z lewego jajnika, tam gdzie jest torbiel. W tamtym miesiącu pęcherzyk był z prawego jajnika potwierdzony na USG. Czy możecie pomóc w interpretacji wykresu ? Może jednak jest jakaś minimalna szansa. Niestety w pierwszej fazie było kilka dni bez pomiaru temp. Mam nadzieję, że dobrze wkleilam. Życzę wszystkim udanego dnia 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2021, 10:31
-
MamaNeli wrote:Cześć dziewczyny. To mój pierwszy cykl mierzenia temperatur. Mam już córkę 6 letnią, ale bardzo chciałabym drugie dzieciątko. Córka też się daga rodzeństwa. Choruję na endometrioze, mam torbiel na lewym jajniku co jest utrudnieniem w zajściu w ciążę. W tym cyklu odczuwałam bardzo owulację. Jajniki bolały mnie od 11 do 13 DC, następnie w 16 DC tak intensywnie, że musiałam wziąć leki przeciwbólowe. Raczej ten cykl stracony, bo owu była z lewego jajnika, tam gdzie jest torbiel. W tamtym miesiącu pęcherzyk był z prawego jajnika potwierdzony na USG. Czy możecie pomóc w interpretacji wykresu ? Może jednak jest jakaś minimalna szansa. Niestety w pierwszej fazie było kilka dni bez pomiaru temp. Mam nadzieję, że dobrze wkleilam. Życzę wszystkim udanego dnia 😊
Hej
Niepokojąco spada, ale może to jednorazowe u mnie dzisiaj powinna być planowana @, też dość spory spadek temperatury, ale do tej pory nie ma. Mam cichą nadzieję, że nie będzie 🙄 jeśli chcesz to zobacz mój wykres -
atwysz wrote:Hej
Niepokojąco spada, ale może to jednorazowe u mnie dzisiaj powinna być planowana @, też dość spory spadek temperatury, ale do tej pory nie ma. Mam cichą nadzieję, że nie będzie 🙄 jeśli chcesz to zobacz mój wykres
U mnie spada tego samego dnia co okres, u innych po spadku na następny dzień jest okres. U Ciebie jutro może spaść jeszcze bardziej i wtedy dostaniesz34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 34l. 👩🦰
On 34l.👨🦱
28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3 dojrzałe 🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔
Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹14.06 126,27->16.06 263,26-> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy GS 7mm z echem zarodka 🥰
🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
🔹16.07 8+3 1.91 cm Misia Haribo
🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹 🔹15.10 21+6 574 g 🥥
🔹05.11 24+6 997 g 🥔
Walcz maluszku 🙏❤️🫶
-
U mnie spada w trakcie okresu 😜 a teraz pierwszy cykl biorę duphaston i nie wiem co się dzieje. Bez niego to już by okres był dzisiaj zapewne.
atwysz lubi tę wiadomość
starania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
u niego - niskie parametry, ale w normie, fragmentacja ok
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -
Cześć dziewczyny, dołączam do wątku
Wlasnie mam 11 dpo, jakieś pobolewanie podbrzusza jak na 🐒 iiii czekam... będzie czy nie będzie
A w międzyczasie czytam co tam sie u Was dzieje
Atwysz i co testujesz betę czy czekasz na 🐒?atwysz lubi tę wiadomość
-
pocahontas wrote:Cześć dziewczyny, dołączam do wątku
Wlasnie mam 11 dpo, jakieś pobolewanie podbrzusza jak na 🐒 iiii czekam... będzie czy nie będzie
A w międzyczasie czytam co tam sie u Was dzieje
Atwysz i co testujesz betę czy czekasz na 🐒?
Cześć chyba jednak jeszcze zaczekam na rozowj sytuacji jak do poniedziałku nic się nie wyklaruje to zrobię betę Trzymam kciuki za Ciebie -
U mnie spadek był dzień przed i w dzień o 3 kreski.
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
A ja czekam. Tzn jeszcze jutro dupek...I potem czekam, ale pewnie na okres. Te temperatury nie wyglądają jakby miały rosnąć
Dziewczyny, a co robicie, jeśli się obudzicie godzinę ponad przed budzikiem i nie możecie już zasnąć? Mierzycie temp. wcześniej? Czy leżycie i czekacie do wyznaczonej godziny? Co z tym fantem zrobić?starania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
u niego - niskie parametry, ale w normie, fragmentacja ok
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -
Felinka94 wrote:Mam ogólnie mega zalamke. Mąż nie chce słyszeć o lekarzu, on uważa że wszystko ok. Mi po 11 cyklach bezowocnych chyba po prostu przestało się chcieć badać te temperatury, tą szyjkę pić te zioła. Bo chęci jak widać są tylko po jednej stronie. Jestem zdołowana tym wszystkim już, wyszłam wcześniej z pracy bo nie dość że wymiękłam fizycznie to psychicznie też wysiadam.
Jednocześnie cieszę się, że innym się udaje
W ogóle chyba trafiłam na felerna partie testów facelle, bo każdy pokazał jakiś cień "na nadzieję"...
Ale patrząc na to w jakim dniu cyklu już jestem to powinno coś konkretnego wyjść jeżeli już jestem a nie jakieś może, może...
Aplikacja też co chwilę mi zmienia termin owulacji...oszaleć idzie 😂
Nie robię jutro bety i nie kupuje już żadnych testów. Czekam na 🐒 jeśli w ciągu tygodnia się nie pojawi to wtedy może zatestuje...już sama na siebie jestem zła że się nakręcam...a chyba w tym cyklu zupełnie niepotrzebnie ;p
Tedka! Czekam jutro na wiadomości po wizycie u lekarza 🤗