Będzie okres czy nie będzie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Felinka94 wrote:A też może tak być.
Wiecie że jak poszłam pierwszy raz na betę prywatnie to mnie pytały czy ciąża jest już zarejestrowana? 😳
➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
💔 maj 2021 - łyżeczkowanie (puste jajo)
➡️ 31 styczeń 2022 pozytywny test ciążowy
❤️ 11 październik 2022 - mamy synusia
➡️ 08 marzec 2024 pozytywny test ciążowy
💔 11 kwiecień 2024 poronienie w domu (puste jajo) -
Eedzia11 wrote:A jak się rejestruje? A może to dlatego! Logiczne, najwięcej poronień jest do 8 tyg. Przyjmowanie dopiero od 7-8 tydzień ogranicza biurokrację z nieudanymi ciążami z wcześniejszych tygodni. Ma to sens. Przyjmują zatem od terminu, w którym realnie płód widać i warto wtedy przyjmować, czyt. rejestrować.
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Koala o nie oby to było przejściowe
Koala27 lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Koala27 wrote:U mnie zanosi się na okres 😔 wszystkie objawy ustały, a w śluzie zauważam brązowe i różowe nitki.
Ps. Mnie dziś głowa migrenowo napierdziela, ledwo w tel teraz patrzę paracetamol był konieczny ale działał tylko 2h i od nowa napierdzielanka. Sobota cała do dupy. Czuję, że niedziela też z migreną będzie. Masakra.Koala27 lubi tę wiadomość
➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
Koala27 wrote:Dziewczyny jesteście kochane😘
Edzia11 ojej biedna jesteś, może spróbuj sie nawodnić, mi zawsze woda pomaga na ból głowy➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
Koala27 oby to przejściowe i dobry znak a nie jak w moim przypadku zapowiedz @. Dalej trzymam kciuki🍀💪🏼
Ja weekend bez myśli o staraniach i ciąży. Pojechałam do rodziców bo mąż pracował. Luźniejsza głowa. Bardzo odpoczęłam psychicznieEedzia11 lubi tę wiadomość
Ja 👩🏻1994
Staramy się od pazdziernika 2021
On 👦🏻1990 -
xvwb1994 wrote:Koala27 oby to przejściowe i dobry znak a nie jak w moim przypadku zapowiedz @. Dalej trzymam kciuki🍀💪🏼
Ja weekend bez myśli o staraniach i ciąży. Pojechałam do rodziców bo mąż pracował. Luźniejsza głowa. Bardzo odpoczęłam psychicznie
Przyszła @ i ból jajnika, już w ogóle tego nie ogarniam.
Mąż idzie na badania w tym tygodniu. -
Koala27 wrote:Przyszła @ i ból jajnika, już w ogóle tego nie ogarniam.
Mąż idzie na badania w tym tygodniu.
Przykro mi to będzie nasz cykl wierze w to 🍀
Trzymam kciuki za badania męża. Moj idzie jutro na omówienie wyników. 🤯🤞🏻Koala27 lubi tę wiadomość
Ja 👩🏻1994
On 👦🏻1990 -
nick nieaktualnyTroche mnie tutaj nie bylo i zdecydowanie widze za duzo wrednych malp! Sama dostalam w zeszlym tygodniu i chociaz nadrobilam wszystkie spotkania %, mialam sie oszczedzac, ale mam nadzieje, ze to byly ostatnie na najblizsze 9 miesiecy☺️
Oby to byl nasz cykl dziewczyny🍀❤️ -
Magdak wrote:Troche mnie tutaj nie bylo i zdecydowanie widze za duzo wrednych malp! Sama dostalam w zeszlym tygodniu i chociaz nadrobilam wszystkie spotkania %, mialam sie oszczedzac, ale mam nadzieje, ze to byly ostatnie na najblizsze 9 miesiecy☺️
Oby to byl nasz cykl dziewczyny🍀❤️
Mnie też tutaj długo nie było, ale od czasu do czasu podczytuje. U mnie 10 dpo, nie testowałam, nie myślałam, ale podskórnie czuję, że chyba nic z tego, choć z drugiej strony mam wielkie nadzieje - jak co miesiąc
Zioła Ojca Sroki bardzo na mnie działają, od owulacji pełne piersi, wszystko ładnie, o dziwo jeszcze cera nawet trzyma się, a przecież do @ już jakieś 5-6 dni. Wczoraj lekkie bóle okresowe, a dziś póki co cisza. I powiedzcie kochane, jak tu się nastawiać lub nie nastawiać. I tak i tak się nie da, więc wychodzi na to, że ciągle się nastawiam na coś :p i zaraz się za to ganię i próbuję nie nastawiać skomplikowane. Chyba jutro zrobię sobię test rano, dla rozrywki. Tyle będzie z tego mojego obserwowania chociaż co ta zabawa testami.Kasiak89 lubi tę wiadomość
Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
Kwas foliowy, Witamina D, Witamina B3, B12, Omega 3,6,9, MioInozytol.
🧑Mąż:
Ogólnie zdrowy. Obniżona żywotność plemników. Pozostałe parametry bardzo dobre.
Suplementy:
Koenzym Q10, Omega 3, Selen, Witamina D, Witamina B12, L-arginina. -
hej dziewczyny,
Moj już po wizycie u doktorka. Plemniki średniej szybkości ale po godzinnej pogadance i analizie mówi ze na luzie powinno nam pójść naturalnie. Mówi ze fertilman plus super dla mężczyzn. Rada taka ze po serduszkowaniu poleca poleżeć faktycznie i nie lecieć wycierać się czy myc/siku od razu. Bo plemniki potrzebują dobre pół godziny nawet. Tłumaczył to obszernie ale ciężko to powtórzyć 🙈
Moja suplementacja fertistim, nac i dostinex mówi ze bardzo dobrze szczególnie nac.Koala27 lubi tę wiadomość
Ja 👩🏻1994
On 👦🏻1990 -
Tedka wrote:Mnie też tutaj długo nie było, ale od czasu do czasu podczytuje. U mnie 10 dpo, nie testowałam, nie myślałam, ale podskórnie czuję, że chyba nic z tego, choć z drugiej strony mam wielkie nadzieje - jak co miesiąc
Zioła Ojca Sroki bardzo na mnie działają, od owulacji pełne piersi, wszystko ładnie, o dziwo jeszcze cera nawet trzyma się, a przecież do @ już jakieś 5-6 dni. Wczoraj lekkie bóle okresowe, a dziś póki co cisza. I powiedzcie kochane, jak tu się nastawiać lub nie nastawiać. I tak i tak się nie da, więc wychodzi na to, że ciągle się nastawiam na coś :p i zaraz się za to ganię i próbuję nie nastawiać skomplikowane. Chyba jutro zrobię sobię test rano, dla rozrywki. Tyle będzie z tego mojego obserwowania chociaż co ta zabawa testami.
No może z wyjątkiem robienia tego testu, okres wg aplikacji co prawda w czwartek, ale biorę luteinę i mam nadzieję, że będzie w niedzielę.
Jak tu nie zwariowaćstarania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
u niego - niskie parametry, ale w normie, fragmentacja ok
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -
Xvwb1994 to bardzo dobre wiesci, tylko patrzeć aż zrobi się 🍀🤞
Tedka oglądam codziennie twój cykl i trzymam kciuki🤞
Dzisiaj 2 dzień cyklu i wiecie czuje się wolna, nie mierze temp nie gonie króliczka, wczoraj długa kąpiel przy świecach dzisiaj piekłam brownie i oglądałam z mężem serial, dobrze czasami odetchnąć.
W tym cyklu nie wariuje, mierze temp bo muszę ( mam premium za darmo na 3 miesiące ale muszę mierzyć temp i wpisywać dane) mąż robi badania, a tak to lecimy na spontanie
xvwb1994, Tedka lubią tę wiadomość
-
Koala27 wrote:Xvwb1994 to bardzo dobre wiesci, tylko patrzeć aż zrobi się 🍀🤞
Tedka oglądam codziennie twój cykl i trzymam kciuki🤞
Dzisiaj 2 dzień cyklu i wiecie czuje się wolna, nie mierze temp nie gonie króliczka, wczoraj długa kąpiel przy świecach dzisiaj piekłam brownie i oglądałam z mężem serial, dobrze czasami odetchnąć.
W tym cyklu nie wariuje, mierze temp bo muszę ( mam premium za darmo na 3 miesiące ale muszę mierzyć temp i wpisywać dane) mąż robi badania, a tak to lecimy na spontanie
Dzięki mam nadzieję, że przyniosą Twoje kciuki szczęście Jak nie tym razem to kolejnym Również życzę powodzonka!Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
xvwb1994 wrote:Tedka pięknie rośnie temperaturka! Trzymam kciuki 🍀❤️
xvwb1994 lubi tę wiadomość
Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Tedka wrote:Dziękuje. Ten duży wzrost spowodowany był zmiana miejsca pomiaru na pochwę, w ustach miałam dziwne pomiary. Mimo to sprawdzam co jakis czas tez jaka jest różnica miedzy ustami a pochwa :p oczywiście różnymi termometrami haha :p no i w ustach są również wyższe niż na początku drugiej fazy. Nie nakręcam sie bo upadki są bolesne bardzo czekam na termin @, ok 13.02.
To będziemy czekać podobnie ja tez powinnam dostać @ 13/14.02. Oczywiście życzę nam obu aby nie dotarły ❌Tedka lubi tę wiadomość