Będzie okres czy nie będzie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Koala27 wrote:26DC a 10DPO
Miałam beznadziejny dzień, nie wyspałam się od rana było mi niedobrze, do tego strasznie wszystko mnie wkurza.
Poszłam do Rossmana kupiłam test i wyszedł negatywny. Jedyna dobra rzecz to jak mąż zobaczył jaka jestem dzisiaj podminowana to obiecał że pójdzie na badania nasienia i przeprosił że wcześniej to ignorował.
Jeszcze mogło być za wcześnie na test? Póki nie ma @ to jest nadzieja! A z mężem to bardzo dobra wiadomość!! -
Basik1234 wrote:Mam pytanko to Kobitek, które piją ziółka. Wpłynęły Wam one na miesiączkę? Ja mam pierwszy coś takiego, że jest 8 dzień cyklu, a dalej mam takie delikatne, brązowe plamienie. Ziółka biorę od 2 dc, stąd to ze sobą łączę. Ale może za krótkie je biorę, żeby miały mieć wpływ? 🤔➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
💔 maj 2021 - łyżeczkowanie (puste jajo)
➡️ 31 styczeń 2022 pozytywny test ciążowy
❤️ 11 październik 2022 - mamy synusia
➡️ 08 marzec 2024 pozytywny test ciążowy
💔 11 kwiecień 2024 poronienie w domu (puste jajo) -
Koala może jeszcze wcześnie na test? 🤔
Basia ja piłam zioła, nie wpłynęły na @ w żaden sposób
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Felinka94 wrote:Koala może jeszcze wcześnie na test? 🤔
Basia ja piłam zioła, nie wpłynęły na @ w żaden sposób
Ale nie będę robić więcej zaczekam aż przyjdzie @, a jak nie przyjdzie to wtedy zrobię. Nie chce mi się już patrzeć na tą jedną samotna kreskę.Eedzia11, Felinka94, xvwb1994, Basik1234 lubią tę wiadomość
-
Koala27 wrote:Jesteś moim największym kibicem😘
Koala27 lubi tę wiadomość
➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
Eedzia11 wrote:Masz fajny wykres i chyba za wcześnie na testowanie, tempka jakby chce trzymać się wysoko, to dobry znak! Ja bym kolejny test zrobiła w niedzielę.
-
Koala27 wrote:Dzięki, nie mam więcej testów żeby nie kusiły, sama wiesz jak jest😂😂😂 dzisiaj zrobiłam bo wczoraj wieczorem strasznie bolały mnie cycki szczególnie prawy takie jakby ciągnięcie, a że rozmiar mam konkretny to mocno to odczułam. Dzisiaj też mam takie uczucie ale dużo słabsze. A nigdy mnie cycki nie bolą na okres 🤔➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
Koala27 wrote:Od pachy w stronę sutków
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Koala27 wrote:Od pachy w stronę sutków➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
Felinka94 wrote:Mnie to bolały całe cycki + były fioletowo czerwone➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
Eedzia11 wrote:Mogłaś nie wyczuć wstępnych zmian bo np nie miałaś gwałtownych skoków hormonów lub "tak masz", że wyczułaś dopiero jak już całe bolały a zmiany przedtem i tak zachodziły. Jeśli zmieniają się one skokowo to od startu już to czuć właśnie od strony pach do sutków i się zwiększa ból na całe cycki plus sutki.
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Dziewczyny, jestem porażona systemem jaki w tym roku jest w poradni gin (na NFZ). Rok temu dzwoniłam, powiedziałam że jestem w ciąży, umówiono termin i wsio.
A teraz dzwonię, i tekst: podać datę ostatniego okresu i liczą dni, gada mi, że nie przyjmują prędzej niż 7-8 tydzień ciąży 😳 ja na to, że poroniłam rok temu i uważam, że jakaś kontrola powina być, do 7-8 tygodnia jakby coś było nie tak to mogą być jakieś opcje ratowania. Ona, że czy krwawię, źle się czuję? 😏 i że i tak jak przyjdę wcześniej to lekarz mnie odeśle na za dwa tygodnie, bo nic nie będzie widać .
Umówiły mnie ostatecznie na 23.02 (chciałam 17.02) i to u tej, która prowadziła mi poprzednią ciążę (nie chciałam do niej) a ta co chciałam, to przyjmnie mnie... w listopadzie.
Rok temu tak nie było, ciąża to ciąża a nie takie obliczenia czy się nadaję. Jednym słowem robią samoistne czystki. Jak coś się przytrafi do 7 tygodnia czego się nie czuje?
Cóż albo wytrzymam do 23.02 albo 17.02 pójdę raz prywatnie, i potem będę musiała chodzić co jakiś czas na kontrolę prywatnie tej co mnie będzie prowadzić, aby ją sprawdzać. Nie stać mnie aby całą ciążę prowadzić prywatnie. Chyba. Kto ma dobre opinie to i ceny. Jeszcze raz poszukam tej co chciałam czy przyjmuje też prywatnie.
Takiego obrotu się nie spodziewałam. Dobrze, że już dziś dzwoniłam bo ta mi już o połowie marca gadała... Czaicie? Pierwsza wizyta dopiero w marcu?
Edit: i jeszcze jedno: skąd wiem o ciąży. Dopiero jak powiedziałam, że zrobiłam betę to szła dalsza rozmowa o terminach.
Weźcie mi obliczcie, bo może źle liczę, który to będzie tydzień dla 17 lutego ( mi wychodzi początek 7go tyg) i dla 23 lutego. Pierwszy dzień ostatniej miesiączki 6 styczeń.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2022, 14:06
➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
Eedzia11 wrote:Dziewczyny, jestem porażona systemem jaki w tym roku jest w poradni gin (na NFZ). Rok temu dzwoniłam, powiedziałam że jestem w ciąży, umówiono termin i wsio.
A teraz dzwonię, i tekst: podać datę ostatniego okresu i liczą dni, gada mi, że nie przyjmują prędzej niż 7-8 tydzień ciąży 😳 ja na to, że poroniłam rok temu i uważam, że jakaś kontrola powina być, do 7-8 tygodnia jakby coś było nie tak to mogą być jakieś opcje ratowania. Ona, że czy krwawię, źle się czuję? 😏 i że i tak jak przyjdę wcześniej to lekarz mnie odeśle na za dwa tygodnie, bo nic nie będzie widać .
Umówiły mnie ostatecznie na 23.02 (chciałam 17.02) i to u tej, która prowadziła mi poprzednią ciążę (nie chciałam do niej) a ta co chciałam, to przyjmnie mnie... w listopadzie.
Rok temu tak nie było, ciąża to ciąża a nie takie obliczenia czy się nadaję. Jednym słowem robią samoistne czystki. Jak coś się przytrafi do 7 tygodnia czego się nie czuje?
Cóż albo wytrzymam do 23.02 albo 17.02 pójdę raz prywatnie, i potem będę musiała chodzić co jakiś czas na kontrolę prywatnie tej co mnie będzie prowadzić, aby ją sprawdzać. Nie stać mnie aby całą ciążę prowadzić prywatnie. Chyba. Kto ma dobre opinie to i ceny. Jeszcze raz poszukam tej co chciałam czy przyjmuje też prywatnie.
Takiego obrotu się nie spodziewałam. Dobrze, że już dziś dzwoniłam bo ta mi już o połowie marca gadała... Czaicie? Pierwsza wizyta dopiero w marcu?
Edit: i jeszcze jedno: skąd wiem o ciąży. Dopiero jak powiedziałam, że zrobiłam betę to szła dalsza rozmowa o terminach.
Weźcie mi obliczcie, bo może źle liczę, który to będzie tydzień dla 17 lutego ( mi wychodzi początek 7go tyg) i dla 23 lutego. Pierwszy dzień ostatniej miesiączki 6 styczeń.
To jest nieprawdopodobne 🤦🏻♀️ też mi tak wychodzi jak wyliczamEedzia11 lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Koala27 wrote:A ja myślę że to przez te ostatnie sytuację w których kobiety zmarły w ciąży. Robi się naprawdę chora sytuacja w tym chorym kraju➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
A też może tak być.
Wiecie że jak poszłam pierwszy raz na betę prywatnie to mnie pytały czy ciąża jest już zarejestrowana? 😳
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak.