X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Będzie okres czy nie będzie?
Odpowiedz

Będzie okres czy nie będzie?

Oceń ten wątek:
  • Felinka94 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2021, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to chyba nabawiłam się jakiegoś zapalenia bo jajnik z rana tak mi dał do wiwatu że az proszka musiałam wziąć 😳
    Tedka trzymam kciukasy od samego rana <3

Tedka lubi tę wiadomość

event.png
    Witaj Mały Cudzie <3
    18.12 ⏸️
    20.12 beta 15,9 mlU/ml
    19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
    Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️

👩 27 l.
    TSH - ⚠️
    FT3 🆗
    FT4 🆗
    ATPO 🆗
    ATG 🆗

Glukoza na czczo 🆗
    Po 1h 🆗
    Po 2h 🆗
    INSULINA 3pkt ❌

FSH 🆗
    LH 🆗
    PROG I faza cyklu 🆗
    PROLAKTYNA 🆗
    AMH 3,80 🆗
    Podejrzenie PCOS
    Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.

🧒 29 l.
    Diagnozy brak.
  • Tedka Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2021, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Hej! No i ja już po :)
    Testowanie za 10 dni. Statystyki niestety są wiadomo jakie, ale... moze bede w tych 10-20% :D

Staram się nie uśmiechać od ucha do ucha ;P choć jest trudno, bo później jak się nie uda, to będzie z kolei mega zjazd w dół, ale... no nie umiem :) wiara czyni cuda jak to mówią...

To teraz inny temat, czy znacie super tajne sposoby, ziołowe, czary mary, zaklęcia i tańce szamanów :P żeby pomóc w implantacji? :D

Jolcia90, atwysz lubią tę wiadomość

Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
    Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.

👩Żona:
    Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.

Leki:
    Letrox. Dostinex.

Suplementy:
    Kwas foliowy, Witamina D, Witamina B3, B12, Omega 3,6,9, MioInozytol.

🧑Mąż:
    Ogólnie zdrowy. Obniżona żywotność plemników. Pozostałe parametry bardzo dobre.

Suplementy:
    Koenzym Q10, Omega 3, Selen, Witamina D, Witamina B12, L-arginina.
  • Felinka94 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2021, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tedka wrote:
    Testowanie za 10 dni. Statystyki niestety są wiadomo jakie, ale... moze bede w tych 10-20% :D

Staram się nie uśmiechać od ucha do ucha ;P choć jest trudno, bo później jak się nie uda, to będzie z kolei mega zjazd w dół, ale... no nie umiem :) wiara czyni cuda jak to mówią...

To teraz inny temat, czy znacie super tajne sposoby, ziołowe, czary mary, zaklęcia i tańce szamanów :P żeby pomóc w implantacji? :D
    Super!! Pamiętaj myśl pozytywnie bo w głowie wszystko się zaczyna 😌
    Ja nie jestem az takim szamanem 🤣 nie pomogę 😋

Tedka lubi tę wiadomość

event.png
    Witaj Mały Cudzie <3
    18.12 ⏸️
    20.12 beta 15,9 mlU/ml

👩 27 l.
    TSH - ⚠️
    FT3 🆗
    FT4 🆗
    ATPO 🆗
    ATG 🆗

Glukoza na czczo 🆗
    Po 1h 🆗
    Po 2h 🆗
    INSULINA 3pkt ❌

FSH 🆗
    LH 🆗
    PROG I faza cyklu 🆗
    PROLAKTYNA 🆗
    AMH 3,80 🆗
    Podejrzenie PCOS
    Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.

🧒 29 l.
    Diagnozy brak.
  • BuBu90 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2021, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tedka wrote:

Monokoncentrat z ananasa od 6 dpo przez 5 dni 😊 albo ananas tylko z całym tym twardym środkiem 😊

Tedka lubi tę wiadomość

34 cs o pierwsze dziecko za nami
    Ja 34l. 👩‍🦰
    On 34l.👨‍🦱

28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3 dojrzałe 🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔

Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
    🔹10.06 12 dpo ⏸️
    🔹14.06 126,27->16.06 263,26-> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
    🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy GS 7mm z echem zarodka 🥰
    🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
    🔹16.07 8+3 1.91 cm Misia Haribo
    🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
    🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
    🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
    🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹 🔹15.10 21+6 574 g 🥥
    🔹05.11 24+6 997 g 🥔
    🔹26.11 27+6 1330 g 🐸
    🔹09.12 29+5 III prenatalne 1456 g zdrowego 🐻
    Walcz maluszku 🙏❤️🫶
    preg.png
  • Tedka Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2021, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BuBu90 wrote:
    Monokoncentrat z ananasa od 6 dpo przez 5 dni 😊 albo ananas tylko z całym tym twardym środkiem 😊

Dzięki!
    a to jakieś w tabletkach jest, czy soczek? :) brzmi jak soczek :D

Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.

👩Żona:
    Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.

Leki:
    Letrox. Dostinex.

Suplementy:

🧑Mąż:

Suplementy:
  • BuBu90 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2021, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tedka wrote:
    Dzięki!
    a to jakieś w tabletkach jest, czy soczek? :) brzmi jak soczek :D
    Tabsy

34 cs o pierwsze dziecko za nami
    Ja 34l. 👩‍🦰
    On 34l.👨‍🦱

28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3 dojrzałe 🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔

Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
    🔹10.06 12 dpo ⏸️
    🔹14.06 126,27->16.06 263,26-> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
    🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy GS 7mm z echem zarodka 🥰
    🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
    🔹16.07 8+3 1.91 cm Misia Haribo
    🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
    🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
    🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
    🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹 🔹15.10 21+6 574 g 🥥
    🔹05.11 24+6 997 g 🥔
    🔹26.11 27+6 1330 g 🐸
    🔹09.12 29+5 III prenatalne 1456 g zdrowego 🐻
    Walcz maluszku 🙏❤️🫶
    preg.png
  • atwysz Koleżanka

Wysłany: 29 listopada 2021, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pocahontas wrote:
    Trzymam kciuki za Was 🤞

Ja jednak zaczynam dzisiaj nowy cykl, oby na święta był prezent ^^
    Ja zaczęłam wczoraj :) trzymam kciuki za te prezenty :)

Tedka lubi tę wiadomość

02.18 -> rozpoczynamy starania o bobo 👶
    ____

❌ Niedoczynność tarczycy ❌
    ❌ Hashimoto ❌
    ❌ IO ❌
    ❌ Hiperprolaktynemia ❌
    ____
    11.2021 - pierwszy cykl starań z Ovitrelle i Luteiną -> 🥰

---
    06feb73ec0406761d1feaca46d967b14.png
  • Felinka94 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2021, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki co u was? U mnie ohydne bóle jajników, wczoraj prawy i lewy dziś tylko lewy. Lecę na nurofenie :( test owu negatywny, druga kreska blada bardzo więc może coś się wykluje szybciej niż za 2 tygodnie (tak mi apka przewiduję owulke według poprzedniego cyklu) aczkolwiek dziś 7 dzień cyklu dopiero więc na jakiekolwiek objawy owulacji stanowczo za wcześnie 😳 boję się że to faktycznie stan zapalny. Jak mi nie minie na dniach to chyba będę musiała wybrać się do gina 🙄

event.png
    Witaj Mały Cudzie <3
    18.12 ⏸️
    20.12 beta 15,9 mlU/ml

👩 27 l.
    TSH - ⚠️
    FT3 🆗
    FT4 🆗
    ATPO 🆗
    ATG 🆗

Glukoza na czczo 🆗
    Po 1h 🆗
    Po 2h 🆗
    INSULINA 3pkt ❌

FSH 🆗
    LH 🆗
    PROG I faza cyklu 🆗
    PROLAKTYNA 🆗
    AMH 3,80 🆗
    Podejrzenie PCOS

🧒 29 l.
    Diagnozy brak.
  • Tedka Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2021, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felinka94 wrote:
    Dziewczynki co u was? U mnie ohydne bóle jajników, wczoraj prawy i lewy dziś tylko lewy. Lecę na nurofenie :( test owu negatywny, druga kreska blada bardzo więc może coś się wykluje szybciej niż za 2 tygodnie (tak mi apka przewiduję owulke według poprzedniego cyklu) aczkolwiek dziś 7 dzień cyklu dopiero więc na jakiekolwiek objawy owulacji stanowczo za wcześnie 😳 boję się że to faktycznie stan zapalny. Jak mi nie minie na dniach to chyba będę musiała wybrać się do gina 🙄

Ja to teraz wznoszę modły o powodzenie mej IUI.

A może, skro to 7dc, to jeszcze jakieś pobolewania miesiączkowe? A może jajo się przygotowuje do wzrostu. Choć jeśli to taki poważny ból, to obserwuj i może faktycznie dobrze to z kimś skonsultować. Miałaś może zdiagnozowane jakieś problemy wcześniej?

Na test owu za wcześnie :) ja co prawda nie trzymam się tych tabelek, bo zauważyłam, że u mnie owulka w 12dc (według tabel z instrukcji dopiero tego dnia powinnam zacząć testować), a tego dnia to już bym nie zaobserwowała wzrostu LH a na tym mi zależało. Testowałam od 9 dc i pięknie widziałam, jak 10dc był negatywny, a 11 dc pięknie pozytywny :) Ba, nawet 10dc zrobiłam wieczorem drugi test, żeby zauważyć, czy aby nie wrosło w międzyczasie (wcześniej testowałam o 12:00 w południe).

Dzięk temu mogłam szybko dać znać 11dc ginekologowi, że jest pozytywny test owu i w 12dc mieć IUI. Mam nadzieję, że tajming był idealny! Na wszelki wypadek jeszcze po IUI, wieczorem się poprzytulaliśmy :P

A Ty się nic nie martw, rób testy i jak coś to migiem do gina. A może przy okazji gin na USG zrobiłby monitoring cyklu? :D

👩Żona:

Leki:
    Letrox. Dostinex.

Suplementy:

🧑Mąż:

Suplementy:
  • Felinka94 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2021, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tedka wrote:
    Ja to teraz wznoszę modły o powodzenie mej IUI.

A może, skro to 7dc, to jeszcze jakieś pobolewania miesiączkowe? A może jajo się przygotowuje do wzrostu. Choć jeśli to taki poważny ból, to obserwuj i może faktycznie dobrze to z kimś skonsultować. Miałaś może zdiagnozowane jakieś problemy wcześniej?

Na test owu za wcześnie :) ja co prawda nie trzymam się tych tabelek, bo zauważyłam, że u mnie owulka w 12dc (według tabel z instrukcji dopiero tego dnia powinnam zacząć testować), a tego dnia to już bym nie zaobserwowała wzrostu LH a na tym mi zależało. Testowałam od 9 dc i pięknie widziałam, jak 10dc był negatywny, a 11 dc pięknie pozytywny :) Ba, nawet 10dc zrobiłam wieczorem drugi test, żeby zauważyć, czy aby nie wrosło w międzyczasie (wcześniej testowałam o 12:00 w południe).

Dzięk temu mogłam szybko dać znać 11dc ginekologowi, że jest pozytywny test owu i w 12dc mieć IUI. Mam nadzieję, że tajming był idealny! Na wszelki wypadek jeszcze po IUI, wieczorem się poprzytulaliśmy :P

A Ty się nic nie martw, rób testy i jak coś to migiem do gina. A może przy okazji gin na USG zrobiłby monitoring cyklu? :D
    Trzymam kciuki abyście wstrzelili się idealnie w czas 😁
    Niby pcos ale nie wiem faktycznie mam 🤷🏻‍♀️ badania są niejednoznaczne 🤔
    No właśnie chyba będę musiała się udać bo niepokoi mnie ten ból nigdy w życiu tak nie miałam 🤔 no i właśnie może bym przy okazji sprawdziła czy w ogóle jakiekolwiek owulację mam czy nadal same torbiele...

event.png
    Witaj Mały Cudzie <3
    18.12 ⏸️
    20.12 beta 15,9 mlU/ml

👩 27 l.
    TSH - ⚠️
    FT3 🆗
    FT4 🆗
    ATPO 🆗
    ATG 🆗

Glukoza na czczo 🆗
    Po 1h 🆗
    Po 2h 🆗
    INSULINA 3pkt ❌

FSH 🆗
    LH 🆗
    PROG I faza cyklu 🆗
    PROLAKTYNA 🆗
    AMH 3,80 🆗
    Podejrzenie PCOS

🧒 29 l.
    Diagnozy brak.
  • atwysz Koleżanka

Wysłany: 30 listopada 2021, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja 3 dzień z @ i leje się ze mnie jak z kranu. Katastrofa jakaś :/ ale przynajmniej bólowo spoko. Jak nastroje? :)

02.18 -> rozpoczynamy starania o bobo 👶
    ____

❌ Niedoczynność tarczycy ❌
    ❌ Hashimoto ❌
    ❌ IO ❌
    ❌ Hiperprolaktynemia ❌
    ____
    11.2021 - pierwszy cykl starań z Ovitrelle i Luteiną -> 🥰

---
    06feb73ec0406761d1feaca46d967b14.png
  • Tedka Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2021, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felinka94 wrote:
    Trzymam kciuki abyście wstrzelili się idealnie w czas 😁
    Niby pcos ale nie wiem faktycznie mam 🤷🏻‍♀️ badania są niejednoznaczne 🤔
    No właśnie chyba będę musiała się udać bo niepokoi mnie ten ból nigdy w życiu tak nie miałam 🤔 no i właśnie może bym przy okazji sprawdziła czy w ogóle jakiekolwiek owulację mam czy nadal same torbiele...

Koniecznie! Sprawdź nawet z samej ciekawości! Warto wiedzieć czy owulacje sie ma w ogóle :) i wtedy juz na spokojnie starać sie dalej :)

👩Żona:

Leki:
    Letrox. Dostinex.

Suplementy:

🧑Mąż:

Suplementy:
  • Tedka Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2021, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    atwysz wrote:
    A ja 3 dzień z @ i leje się ze mnie jak z kranu. Katastrofa jakaś :/ ale przynajmniej bólowo spoko. Jak nastroje? :)

Trzymam kciuki za ten cykl :)

U mnie dziś nastrój taki o. Naczytałam sie wszystkiego i boje sie ze moja IUI była bez sensu. Ze nie ten termin, ze jajko nie pękło. W niedziele o 12:00 miałam pozytywny test owu, wiec teoretycznie za 24-36h powinna być owu. IUI miałam w poniedziałek po 10:00 wiec zasadniczo czas idealny. Wieczorem powtórzyliśmy przytulanki, no wiec jeszcze lepiej… a dziś jak głupia z ciekawości złapałam znowu za test owu i nadal pozytywny… dlaczego? LH sie utrzymuje tyle w piku? Wiecie coś moze na ten temat? W sumie chyba liczy sie moment wzrostu, a nie utrzymywanie. Ale juz sama nie wiem, nakręcam sie niepotrzebnie negatywnie tym razem! :(( pomóżcie :(

👩Żona:

Leki:
    Letrox. Dostinex.

Suplementy:

🧑Mąż:

Suplementy:
  • Felinka94 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2021, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tedka wrote:
    Trzymam kciuki za ten cykl :)

U mnie dziś nastrój taki o. Naczytałam sie wszystkiego i boje sie ze moja IUI była bez sensu. Ze nie ten termin, ze jajko nie pękło. W niedziele o 12:00 miałam pozytywny test owu, wiec teoretycznie za 24-36h powinna być owu. IUI miałam w poniedziałek po 10:00 wiec zasadniczo czas idealny. Wieczorem powtórzyliśmy przytulanki, no wiec jeszcze lepiej… a dziś jak głupia z ciekawości złapałam znowu za test owu i nadal pozytywny… dlaczego? LH sie utrzymuje tyle w piku? Wiecie coś moze na ten temat? W sumie chyba liczy sie moment wzrostu, a nie utrzymywanie. Ale juz sama nie wiem, nakręcam sie niepotrzebnie negatywnie tym razem! :(( pomóżcie :(
    Przede wszystkim to nie czytaj głupot w internecie bo też sobie tym nie pomagasz moja droga. Wg internetu moje bóle to ciąża ewentualnie rak 💁🏻‍♀️
    Czekaj grzecznie do testowania, nie ma co sobie do głowy brać. Stres też nie sprzyja :)
    atwysz wrote:
    Mój nastrój ogólnie ok, zrobiłam test owulacyjny i ciążowy tak w razie W No i oba negatywne 😂😂😂 nie wiem na co liczyłam 🙈😂😂😂
    Martwię się trochę tymi jajnikami, ale ból teraz jakby trochę zaczyna ustępować więc może faktycznie jajniki ruszyły z miejsca po ziołach stąd ten ból 🤔

Tedka lubi tę wiadomość

event.png
    Witaj Mały Cudzie <3
    18.12 ⏸️
    20.12 beta 15,9 mlU/ml

👩 27 l.
    TSH - ⚠️
    FT3 🆗
    FT4 🆗
    ATPO 🆗
    ATG 🆗

Glukoza na czczo 🆗
    Po 1h 🆗
    Po 2h 🆗
    INSULINA 3pkt ❌

FSH 🆗
    LH 🆗
    PROG I faza cyklu 🆗
    PROLAKTYNA 🆗
    AMH 3,80 🆗
    Podejrzenie PCOS

🧒 29 l.
    Diagnozy brak.
  • Kasiak89 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2021, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    atwysz wrote:
    Mam wrażenie że od roku to mam coraz bardziej skąpe okresy... I tym się martwię, że może endo nie rośnie jak trzeba, ostatnio było 7,1 mm, to takie minimum... może się robię za stara :p

starania od I 2020
    Adenomioza, któtka fl
    reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
    u niego - niskie parametry, ale w normie, fragmentacja ok
    I FET VI 24 - X
    IIFET VII 24 - cb
    IIIFET X 24 - cb
  • Felinka94 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2021, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiak89 wrote:
    Mam wrażenie że od roku to mam coraz bardziej skąpe okresy... I tym się martwię, że może endo nie rośnie jak trzeba, ostatnio było 7,1 mm, to takie minimum... może się robię za stara :p
    Może trzeba się czymś wspomagać? 🤔

event.png
    Witaj Mały Cudzie <3
    18.12 ⏸️
    20.12 beta 15,9 mlU/ml

👩 27 l.
    TSH - ⚠️
    FT3 🆗
    FT4 🆗
    ATPO 🆗
    ATG 🆗

Glukoza na czczo 🆗
    Po 1h 🆗
    Po 2h 🆗
    INSULINA 3pkt ❌

FSH 🆗
    LH 🆗
    PROG I faza cyklu 🆗
    PROLAKTYNA 🆗
    AMH 3,80 🆗
    Podejrzenie PCOS

🧒 29 l.
    Diagnozy brak.
  • Kasiak89 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2021, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak poczytałam co jeść i jakimi witaminkami się wspomagać to doszłam do wniosku że bardzo zdrowo się odżywiam ;)

starania od I 2020
    Adenomioza, któtka fl
    reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
    u niego - niskie parametry, ale w normie, fragmentacja ok
    I FET VI 24 - X
    IIFET VII 24 - cb
    IIIFET X 24 - cb
  • Felinka94 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2021, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiak89 wrote:
    Jak poczytałam co jeść i jakimi witaminkami się wspomagać to doszłam do wniosku że bardzo zdrowo się odżywiam ;)
    To pij wino, podobno pomaga na endo 😂😂

Kasiak89 lubi tę wiadomość

event.png
    Witaj Mały Cudzie <3
    18.12 ⏸️
    20.12 beta 15,9 mlU/ml

👩 27 l.
    TSH - ⚠️
    FT3 🆗
    FT4 🆗
    ATPO 🆗
    ATG 🆗

Glukoza na czczo 🆗
    Po 1h 🆗
    Po 2h 🆗
    INSULINA 3pkt ❌

FSH 🆗
    LH 🆗
    PROG I faza cyklu 🆗
    PROLAKTYNA 🆗
    AMH 3,80 🆗
    Podejrzenie PCOS

🧒 29 l.
    Diagnozy brak.
  • Tedka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2021, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja ciagle mam wzdęcia jakieś, brzuch mnie boli, a nawet pojawiają sie jakieś delikatne okresowe pobolewanie, mimo ze do okresu dwa tygodnie niecałe. Ble :(

👩Żona:

Leki:
    Letrox. Dostinex.

Suplementy:

🧑Mąż:

Suplementy:
  • Jolcia90 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2021, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tedka wrote:
    A ja ciagle mam wzdęcia jakieś, brzuch mnie boli, a nawet pojawiają sie jakieś delikatne okresowe pobolewanie, mimo ze do okresu dwa tygodnie niecałe. Ble :(
    A kiedy dokładnie testujesz? 😁 Cały czas myślami jestem z wami kobietki 😘

Moja 🐒 właśnie się skończyła i nie mogę się doczekać kulminacji tego cyklu ;) czy będzie pozytywny czy nie 🤔 podchodzę na luzie (jeszcze) 😂

‹‹ 6 7 8 9 10 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ