Będzie okres czy nie będzie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Basik, doskonale rozumiem. Ja też odwlekam zrobienie testu, bo po pierwsze nie wierzę, że coś się zadziało w tym cyklu, a po drugie (paradoksalnie) boję się zobaczyć znów jedną kreskę. Oszaleć można z samą sobą 🙈😂
-
nick nieaktualny
-
trzymam mocne kciuki za was moje kochane 🍀
Ja przestałam mierzyć temp bo było super i nagle ten spadek mnie tak zdołował w styczniowym cyklu ze mówię nieee. Mnie temp bardzo nakręcała i potem za duży smutek miałam.
Marzec niech będzie owocny🤰🏻❤️Ja 👩🏻1994
Staramy się od pazdziernika 2021
On 👦🏻1990 -
nick nieaktualnyJa chyba tez przestane… w tym cyklu kupilam nowy termometr, nie byl jakis najtanszy, a teraz weszlam go sprawdzic i jest na wyprzedazy za pol ceny z kilkoma negatywnymi komentarzami🙄 wolalam moj stary😒
Jakie termometry polecacie? Moze sie skusze jak ten cykl bedzie bezowocny. -
Cześć dziewuszki! Ależ dawno mnie tu nie było, ile nowych twarzy teraz to już ja jestem tutaj jak nowy gość
Trzymam kciuki za Was wszystkie, szczególnie te testujące i te w trakcie owu owocnych starań.
Ja jestem po zastrzyku z ovi, więc testuję co dwa dni sprawdzając jak się wypłukuje i niestety 7dpo a nadal widzę bladą kreskę. Mam nadzieję, że 10 dpo już będzie biało, bo 12dpo wybieram się na betę. Miałyście może zastrzyk z ovi i wypłukiwał się Wam długo?
Buziaki!xvwb1994, Koala27, Magdak, Matleena89 lubią tę wiadomość
Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
Kwas foliowy, Witamina D, Witamina B3, B12, Omega 3,6,9, MioInozytol.
🧑Mąż:
Ogólnie zdrowy. Obniżona żywotność plemników. Pozostałe parametry bardzo dobre.
Suplementy:
Koenzym Q10, Omega 3, Selen, Witamina D, Witamina B12, L-arginina. -
nick nieaktualnyHej Tedka! Rowniez powodzenia w testowaniu🍀🍀 ja juz trace nadzieje w tym cyklu, ale sporo sie dzialo, przyszly miesiac bedzie spokojniejszy bo zamet nie sprzyja plodnosci choc mniej wtedy o tym mysle🙄
Niestety z ovi nie pomoge bo nie mam doswiadczenia, moze jakas inna dziewczyna sie zglosic? -
Cześć Tedka Ja brałam ovi, ale nie sprawdzałam jak się wypłukuje. Po prostu 14 dni po zastrzyku zrobiłam test i kolejnego dnia betę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2022, 09:08
Tedka lubi tę wiadomość
-
Magdak wrote:Ja chyba tez przestane… w tym cyklu kupilam nowy termometr, nie byl jakis najtanszy, a teraz weszlam go sprawdzic i jest na wyprzedazy za pol ceny z kilkoma negatywnymi komentarzami🙄 wolalam moj stary😒
Jakie termometry polecacie? Moze sie skusze jak ten cykl bedzie bezowocny.
Ja używam Micolife MT16C2. Nie narzekamMagdak lubi tę wiadomość
-
Magdak wrote:Matleena89, trzymam kciuki!🍀🍀mamy ten sam DPO, a ja juz zdazylam dwa testy zrobic!
Ja chyba juz czesciej uzywam tej apki od instagrama, ale za to moj maz i siotra maja wiecej spokoju
Ja już postanowiłam, że jak do niedzieli 🐒 nie przyjdzie, to zrobię test w poniedziałek. -
nick nieaktualny
-
Ja to się od wczoraj czuję jak napompowany balon i ogólnie beznadziejnie. Ewidentnie 🐒 się zbliża.
Basik, przykro miWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2022, 09:07
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Jestem nowa, w sumie się nie udzielam ale obserwuję Was cały czas. Może była któraś w podobnej sytuacji. Ten cykl już 36 dni, na 🐒 się nie zapowiada. Owulacja według objawów pasowała mi na dwa razy w tym cyklu, co się nie zdarza. Żadnych objawów ciąży, nic mi nie jest, piersi nieznacznie mnie bolą, a w każdym poprzednim cyklu ból piersi był ogromny. Test wczoraj w dzień negatywny ale szyjka miękka, dość wysoko ale wyczuwalna, zamknięta jak nigdy wcześniej. Starania od dwóch lat, wyniki dobre. Tsh troszke wyższe 1.69. Najbardziej mnie zastanawia tą szyjka. Zawsze jakieś 4/5dni przed 🐒 była twarda i otwarta. Może miał ktoś podobną sytuację i skończyła się 🤰? Pozdrawiam wszystkie staraczki i życzę sukcesu ❤️🤰
Basik1234 lubi tę wiadomość
-
Natka23 wrote:Basik przykro mi ❤️. Byłam pewna, że temperatury ciążowe. Nie nadziębiłaś się?
Kochane, bardzo Wam dziękuję za słowa wsparcia.
Zastanawiam się, skąd aż 7 dni spóźnienia? I nic się nie zanosi na okres...
I zastawiam się czy jakbym miała torbiel to też by progesteron był wysoki i temp.? Bo raczej nie, bo nie byłoby ciałka żółtego... -
Jbe wrote:Hej dziewczyny. Jestem nowa, w sumie się nie udzielam ale obserwuję Was cały czas. Może była któraś w podobnej sytuacji. Ten cykl już 36 dni, na 🐒 się nie zapowiada. Owulacja według objawów pasowała mi na dwa razy w tym cyklu, co się nie zdarza. Żadnych objawów ciąży, nic mi nie jest, piersi nieznacznie mnie bolą, a w każdym poprzednim cyklu ból piersi był ogromny. Test wczoraj w dzień negatywny ale szyjka miękka, dość wysoko ale wyczuwalna, zamknięta jak nigdy wcześniej. Starania od dwóch lat, wyniki dobre. Tsh troszke wyższe 1.69. Najbardziej mnie zastanawia tą szyjka. Zawsze jakieś 4/5dni przed 🐒 była twarda i otwarta. Może miał ktoś podobną sytuację i skończyła się 🤰? Pozdrawiam wszystkie staraczki i życzę sukcesu ❤️🤰
Hej!! To jest w sumie podobna sytuacja do mojej i niestety nie wiem jak pomóc, bo sama nie wiem, co tu myśleć z tym brakiem @...