Będzie okres czy nie będzie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Koala27 wrote:Dalej w to nie wierzę i ciągle sprawdzam czy przypadkiem nie pojawi się ta wredna @
Właśnie wybieram się na winko z przyjaciółka. Wypije za twoje zdrówko🍀❤️
Tak się cieszę dla ciebie! To ten luz który sobie dałaś chyba 🙈 trzeba brać z Ciebie przyklad.
My wczoraj stwierdziliśmy ze będziemy ❤️ Bez patrzenia na jakieś wykresy. Tylko chęci i jak ma się udać to się uda. chociaż pewnie i tak wewnętrznie będę lekko świrowaćKoala27 lubi tę wiadomość
Ja 👩🏻1994
Staramy się od pazdziernika 2021
On 👦🏻1990 -
xvwb1994 wrote:Właśnie wybieram się na winko z przyjaciółka. Wypije za twoje zdrówko🍀❤️
Tak się cieszę dla ciebie! To ten luz który sobie dałaś chyba 🙈 trzeba brać z Ciebie przyklad.
My wczoraj stwierdziliśmy ze będziemy ❤️ Bez patrzenia na jakieś wykresy. Tylko chęci i jak ma się udać to się uda. chociaż pewnie i tak wewnętrznie będę lekko świrowaćMagdak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKoala27 wrote:Myślę że luz i to że ❤️ było tylko jeden raz. Może to dziwne ale jak już pisałam jakiś czas temu taki starszy pan doktor pewnie już grubo po 80 powiedział żeby tylko raz ❤️ w połowie miesiąca i wyluzować.😂😂😂 Wtedy się z tego śmiałam ale chyba coś w tym jest
Hahh, no wlasnie tez slysze tutaj, ze nie powinno sie codziennie w te dni bo plemniki sa slabej jakosci i najlepiej tak co kilka dni😅
To mega trafiliscie, albo te plemniki byly mega dobrej jakosci i przetrwaly nawet 5 dni.
-
Cześć wszystkim Ja po leniwym weekendzie dalej nie wiem, co robić. Od kilku dni mam skąpe brązowe plamienie, na @ to nie wygląda, choć powinna być przyjść i nie wiem już coś myśleć. Objawów wskazujących na ciąże też brak. Także nawet testu mi się nie chce robić 🙈
-
Matleena89 wrote:Cześć wszystkim Ja po leniwym weekendzie dalej nie wiem, co robić. Od kilku dni mam skąpe brązowe plamienie, na @ to nie wygląda, choć powinna być przyjść i nie wiem już coś myśleć. Objawów wskazujących na ciąże też brak. Także nawet testu mi się nie chce robić 🙈
Dosłownie po napisaniu zerknęłam u Ciebie jak sytuacja🙈 trzymam kciuki żeby @ nie przyszła. A betę nie chcesz zrobić dla jasności ?
Bo brąz to nie okres wiec jest nadzieja. 💪🏼
Koala27 tobie to oficjalnie już możemy gratulować🍀😍Ja 👩🏻1994
On 👦🏻1990 -
nick nieaktualnyMatleena89 wrote:Cześć wszystkim Ja po leniwym weekendzie dalej nie wiem, co robić. Od kilku dni mam skąpe brązowe plamienie, na @ to nie wygląda, choć powinna być przyjść i nie wiem już coś myśleć. Objawów wskazujących na ciąże też brak. Także nawet testu mi się nie chce robić 🙈
Hej matleena. Strasznie dużo masz plamień w cyklu. Wiadomo od czego tak, badałaś progesteron ? -
xvwb1994 wrote:Dosłownie po napisaniu zerknęłam u Ciebie jak sytuacja🙈 trzymam kciuki żeby @ nie przyszła. A betę nie chcesz zrobić dla jasności ?
Bo brąz to nie okres wiec jest nadzieja. 💪🏼
Koala27 tobie to oficjalnie już możemy gratulować🍀😍 -
Koala27 wrote:Hej no z tymi gartulacjami to trzeba się wstrzymać bo mam jakieś brązowe plamienie dzisiaj 😔 czekam na wyniki bety z niedzieli i proga i zobaczymy. Jeszcze się nie cieszę
Trzymam mocno kciuki. Jak ja miałam teraz te plamienia to ginekolog mówił ze ogólnie to w ogóle nic złego, dopóki nie ma żywej krwi to nie ma się co martwić. Tłumaczył ze zarodek przy zagnieżdżeniu się może „uszkodzić” lekko swoje otoczenie i potem ta stara krew spływa. U mnie akurat jakieś naczynko przy szyjce macicy puszczało te plamienia ale je zamknął i ustało.
Wierze ze to nic poważnego❤️Koala27 lubi tę wiadomość
Ja 👩🏻1994
On 👦🏻1990 -
Natka23 wrote:Hej matleena. Strasznie dużo masz plamień w cyklu. Wiadomo od czego tak, badałaś progesteron ?
Te plamienia w środku cyklu to wyniki scratchingu endometrium i biopsji. Jak się nic nie zmieni to jutro idę na betę i od razu progesteron sprawdzę tak dla formalności.
Na początku cyklu sprawdzałam wszystkie hormony i były w normie. Ale też zaraz na początku przytrafił się covid i musiałam wziąć antybiotyk. Potem po biopsji, która była połączoną z histeroskopią i sono hsg, dostałam kolejny antybiotyk (tylko jeden dzień). Pewnie przez to wszystko teraz jest takie zamieszanie I dlatego nie nastawiam się, że to ciąża, bo po prostu za dużo się działo w tym cyklu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2022, 11:21
-
Koala27 wrote:Hej no z tymi gartulacjami to trzeba się wstrzymać bo mam jakieś brązowe plamienie dzisiaj 😔 czekam na wyniki bety z niedzieli i proga i zobaczymy. Jeszcze się nie cieszę
Koala27 musi być dobrze, nie martw się na zapas ❤️ Daj znać jak tylko będziesz miała wyniki. -
nick nieaktualnyMatleena89 wrote:Te plamienia w środku cyklu to wyniki scratchingu endometrium i biopsji. Jak się nic nie zmieni to jutro idę na betę i od razu progesteron sprawdzę tak dla formalności.
Na początku cyklu sprawdzałam wszystkie hormony i były w normie. Ale też zaraz na początku przytrafił się covid i musiałam wziąć antybiotyk. Potem po biopsji, która była połączoną z histeroskopią i sono hsg, dostałam kolejny antybiotyk (tylko jeden dzień). Pewnie przez to wszystko teraz jest takie zamieszanie I dlatego nie nastawiam się, że to ciąża, bo po prostu za dużo się działo w tym cyklu.
Wszystko jest możliwe, ciąża też ❤️. Ale na wszelki wypadek idź do lekarza z tym, bo cykl mocno namieszamy i długi. Ile ci zwykle cykl trwa ? -
nick nieaktualnyKoala27, trzymam mocno kciuki aby to nie bylo nic powaznego! 🙏🏼
Matleena89, ja pewnie zrobilabym test albo poszla na bete dla jasnosci. Kciuki🍀
Natka23 trzymam rowniez mozno kciuki, kiedy planujesz testowac? ☺️
Xvwb1994, to bedzie nasz cykl kochana! ❤️
U mnie 2dc, w ostatnim cyklu “niby czlowiek wiedzial, a jednak sie ludzil”😅 mialam dwie podroze samolotem, duzo niezdrowego zarcia i alkoholu wiec sadzac po temperaturze moglo w ogole nie dojsc do owulacji. Nie mniej jednak w tym cyklu nigdzie nie lece, ogranicze alko i duzo zdrowego jedzonka i mam nadzieje, ze sie uda🍀
-
Magdak szkoda ze się nie udało a wyglądało pięknie! Ale to nic bo to będzie nasz cykl ❤️
Coś zmieniasz czy po staremu ?
Mathleena89 i Natka23 czekamy na pozytywne zakończenie 🍀❤️
Ja w tym cyklu mam nastawienie będzie co będzie.
Chce się dać miło zaskoczyć ale chyba wewnętrznie jestem dosyc zrezygnowana.Ja 👩🏻1994
On 👦🏻1990 -
nick nieaktualnyMagdak wrote:Koala27, trzymam mocno kciuki aby to nie bylo nic powaznego! 🙏🏼
Matleena89, ja pewnie zrobilabym test albo poszla na bete dla jasnosci. Kciuki🍀
Natka23 trzymam rowniez mozno kciuki, kiedy planujesz testowac? ☺️
Xvwb1994, to bedzie nasz cykl kochana! ❤️
U mnie 2dc, w ostatnim cyklu “niby czlowiek wiedzial, a jednak sie ludzil”😅 mialam dwie podroze samolotem, duzo niezdrowego zarcia i alkoholu wiec sadzac po temperaturze moglo w ogole nie dojsc do owulacji. Nie mniej jednak w tym cyklu nigdzie nie lece, ogranicze alko i duzo zdrowego jedzonka i mam nadzieje, ze sie uda🍀
Magda trzymam kciuki za udaną owulację ❤️🙂. Czekam do terminu miesiączki, w sobotę lub niedzielę powinna być, więc sobota lub poniedziałek. W poprzednim cyklu wyszedł mi słaby pozytyw i cb więc czekam bo może znów biochem być -
nick nieaktualnyXvwb1994, taak, to nasz cykl🍀❤️
ja tez juz z kazdym cyklem podchodze spokojniej, testy owulacyjne bede robic, zeby wiedziec od kiedy zaczac brac duphaston.
Nic nie planuje zmieniac odnosnie lekow, suplementow, ale na pewno ten cykl bedzie zdrowszy pod wzgledem zywieniowym, planuje wiecej ruchu i troche jogi☺️
Natka23, trzymam kciuki🙏🏼Tez troche sie boje otrzymac dwie kreski bo nie chce doswiadczyc tego samego🥺
-
Matleena89 zrób badanie dla pewności, ale najlepiej idź do lekarza bo za dużo tym plamien. Trzymam kciuki za pozytyw🤞🍀
Magdak bardzo dobra decyzja, ja też w lutym jadłam mniej słodyczy a więcej sałatek. Uda ci się 🍀
Natka23 trzymam kciuki 🍀
Xvwb1994 nie poddawaj się to będzie twój cykl🍀
Dziewczyny z perspektywy czasu widzę że odkrycie tak wcześniej ciąży to serio sam stres, ciągle tylko chodzę i sprawdzam czy wszystko ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2022, 16:08
-
nick nieaktualny@Koala27, bardzo ladny przyrost! 😍 gratulacje i trzymam kciuki za szczesliwy koniec🙏🏼
Tak chyba niestety zawsze jest, ja wole wiedziec jak najszybciej bo czesto sie ostatnio zdaza u mnie spora ilosc kawy, alkohol, sushi, jem duzo serow wiec po prostu takie produkty, ktore lepiej wykluczy w ciazy. W ciazy bylam niecaly tydzien i non stop sprawdzalam co moge, a co nie moge😅 balam sie nawet przytulac po pozytywnym tescie🤣Koala27 lubi tę wiadomość
-
Nooo jak pięknie Koala27 ! Ściskam mooocno🍀❤️
Ja od 25 grudnia ani jednego cukierka i ani jednej czekolady nie jadłam😂 nie kusze póki mnie nie ciągnie. Nie pije tez już od grudnia alkoholu. Zeswirowalam ale zaszkodzić nie zaszkodzi a lepiej mi jakoś. 🙈
A zrezygnowana jestem bo dużo ostatnio negatywnego się dzieje na świecie i u mnie w bliskiej rodzinie. Cieszę się tym co tu i teraz w moim życiu. Dopełnieniem szczęścia będzie wyczekana ciąża i zdrowe dziecko. Wiec czekam cierpliwie na moja kolej❤️
Ale potrafię się cieszyć szczęściem innych i mega się cieszę ze Tobie się udało Koala i trzymam kciuki za piękna ciąże ❤️
Koala27, Kasiak89 lubią tę wiadomość
Ja 👩🏻1994
On 👦🏻1990