Będzie okres czy nie będzie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyxvwb1994 wrote:Nooo jak pięknie Koala27 ! Ściskam mooocno🍀❤️
Ja od 25 grudnia ani jednego cukierka i ani jednej czekolady nie jadłam😂 nie kusze póki mnie nie ciągnie. Nie pije tez już od grudnia alkoholu. Zeswirowalam ale zaszkodzić nie zaszkodzi a lepiej mi jakoś. 🙈
A zrezygnowana jestem bo dużo ostatnio negatywnego się dzieje na świecie i u mnie w bliskiej rodzinie. Cieszę się tym co tu i teraz w moim życiu. Dopełnieniem szczęścia będzie wyczekana ciąża i zdrowe dziecko. Wiec czekam cierpliwie na moja kolej❤️
Ale potrafię się cieszyć szczęściem innych i mega się cieszę ze Tobie się udało Koala i trzymam kciuki za piękna ciąże ❤️
Matko podziwiam, że tak wytrzymujesz bez słodyczy. Ja codziennie muszę coś chapnąć bo inaczej chora chodzę 🤪. Twój czas na dzidziusia też nadejdzie. My staraliśmy się łącznie nie cały rok ❤️ -
nick nieaktualnyKoala27 wrote:Mam już wyniki beta 136.5
Przyrost 328%
Progesteron 22.1
Jak myślicie jest ok?
Koala gratulacje 😀❤️. Super przyrost. Na kiedy masz wizytę u ginekologa? Dobrze by było, żebyś poszła z tym plamieniem, zwłaszcza teraz jak wiadomo, że ciąża się rozwija -
nick nieaktualnyMagdak wrote:Xvwb1994, taak, to nasz cykl🍀❤️
ja tez juz z kazdym cyklem podchodze spokojniej, testy owulacyjne bede robic, zeby wiedziec od kiedy zaczac brac duphaston.
Nic nie planuje zmieniac odnosnie lekow, suplementow, ale na pewno ten cykl bedzie zdrowszy pod wzgledem zywieniowym, planuje wiecej ruchu i troche jogi☺️
Natka23, trzymam kciuki🙏🏼Tez troche sie boje otrzymac dwie kreski bo nie chce doswiadczyc tego samego🥺
Magda wiem, człowiek narobi sobie nadziei i lipa. Tyle dobrego, że nawet jak biochem się trafi to już w kolejnym cyklu nowa szansa będzie ❤️. Życzę ci cudownego bobaska ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2022, 21:35
-
Natka23 wrote:Koala gratulacje 😀❤️. Super przyrost. Na kiedy masz wizytę u ginekologa? Dobrze by było, żebyś poszła z tym plamieniem, zwłaszcza teraz jak wiadomo, że ciąża się rozwija
-
nick nieaktualnyKoala27 wrote:21 marca, a z tym plamieniem to dziwne bo raz jest a raz nie ma i to raczej taki brązowy bez krwi.
To dużo czasu jeszcze. Może wybierz się wcześniej na wszelki wypadek bo w sumie nie wiadomo od czego te plamienie. Nawet na IP do szpitala pojedź niech cię chociaż lekarz ginekolog zbada. Może być nic a może być coś ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2022, 22:13
-
nick nieaktualnyxvwb1994 wrote:Nooo jak pięknie Koala27 ! Ściskam mooocno🍀❤️
Ja od 25 grudnia ani jednego cukierka i ani jednej czekolady nie jadłam😂 nie kusze póki mnie nie ciągnie. Nie pije tez już od grudnia alkoholu. Zeswirowalam ale zaszkodzić nie zaszkodzi a lepiej mi jakoś. 🙈
A zrezygnowana jestem bo dużo ostatnio negatywnego się dzieje na świecie i u mnie w bliskiej rodzinie. Cieszę się tym co tu i teraz w moim życiu. Dopełnieniem szczęścia będzie wyczekana ciąża i zdrowe dziecko. Wiec czekam cierpliwie na moja kolej❤️
Ale potrafię się cieszyć szczęściem innych i mega się cieszę ze Tobie się udało Koala i trzymam kciuki za piękna ciąże ❤️
Tez podziwiam😱 ze slodyczami u mnie nie tak zle, gorzej z alkoholem, ale tez w jakis wielkich ilosciach, po prostu jakos znajomi przezywaja druga mlodosc, a ja tez stwierdzilam ze fajna opcja przed bobaskiem😅
-
nick nieaktualnyNatka23 wrote:Magda wiem, człowiek narobi sobie nadziei i lipa. Tyle dobrego, że nawet jak biochem się trafi to już w kolejnym cyklu nowa szansa będzie ❤️. Życzę ci cudownego bobaska ❤️
Taak, choc wlasnie wiele osob mowila, ze po biochemie szybko zajde bo macica przygotowa itp. Mam nadzieje, ze do trzech razy sztuka i tym razem sie uda🍀 -
Cześć Dziewczyny U mnie nadal bez zmian, poszłam rano na betę tak dla formalności. Zła jestem, bo od nowego cyklu miałam być stymulowana clo, a ja nawet nie jestem w stanie ocenić czy to nowy cykl 😪
Co do słodyczy, ja przez jakiś czas się trzymałam, ale ostatnio to jakaś masakra. Nie potrafię się powstrzymać 🙈🙈 To jest jak nałóg
Wszystkiego najlepszego dla nas kochane 💐💐💐Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2022, 09:03
xvwb1994, Natka23, Magdak lubią tę wiadomość
-
Mathleena oby ta beta była szczęśliwa dzisiaj🍀 wyglada obiecująco, wiadomo boimy się rozczarowania ale życzę Ci pięknego prezentu na dzień kobiet.
A zreszta co ja mówię, dziewczyny życzę nam żeby marzenia się spełniały a pod naszym sercem pojawiło się zdrowe drugie serduszko. Wszystkiego dobrego❤️Natka23, Magdak lubią tę wiadomość
Ja 👩🏻1994
Staramy się od pazdziernika 2021
On 👦🏻1990 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdak wrote:Taak, choc wlasnie wiele osob mowila, ze po biochemie szybko zajde bo macica przygotowa itp. Mam nadzieje, ze do trzech razy sztuka i tym razem sie uda🍀
Nie wiem czy po biochemie szybciej, bo ja już 2 pod rząd teraz miałam, ale na pewno się uda 🤞🙂. Życzę ci byś przynajmniej biochemów więcej nie miała i zdrowego bobaska w najbliższym czasie tak na dzień kobiet ♥️Magdak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka23 wrote:Nie wiem czy po biochemie szybciej, bo ja już 2 pod rząd teraz miałam, ale na pewno się uda 🤞🙂. Życzę ci byś przynajmniej biochemów więcej nie miała i zdrowego bobaska w najbliższym czasie tak na dzień kobiet ♥️
Ojej, to jak dwa razy przechodzilas przez to to bardzo wspolczuje🥺🥺 tutaj olali moja sprawe i stwierdzili, ze to normalne… robilas jakies badania? Podejrzewasz przyczyne? Ja na razie nie panikuje, ale jednak boje sie, ze kolejne dwie kreski beda oznaczac to samo co mnie troche stresuje. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdak wrote:Ojej, to jak dwa razy przechodzilas przez to to bardzo wspolczuje🥺🥺 tutaj olali moja sprawe i stwierdzili, ze to normalne… robilas jakies badania? Podejrzewasz przyczyne? Ja na razie nie panikuje, ale jednak boje sie, ze kolejne dwie kreski beda oznaczac to samo co mnie troche stresuje.
Póki co nie staramy się o bobo ale też jakoś nie zapezpieczamy się super i liczymy się z tym, że bejbik może się pojawić. I w związku z tym nic na razie nie robię w celu diagnostyki. Ale przed pierwszą ciążą też miałam jedną cb i zalecono mi hormony na uregulowanie cyklu. Podziałało i teraz maluszek obok mnie siedzi 🙂. Teraz zaczynam brać od nowego cyklu właśnie te hormony i już będę przygotowana na nową ciążę 🙂. Póki co nie martw się na zapas, może teraz będzie normalna ciąża ♥️ -
nick nieaktualnyRozumiem. Zobaczylam Twoj wykres i temperatura naprawde ladna🍀🍀 trzymam kciuki za drugiego maluszka, moze wlasnie lepiej, ze na luzie podchodzicie i co ma byc to bedzie.
Jaki dokladnie hormony bralas? Ja biore duphaston od drugiej fazy cyklu przez 10 dni. -
nick nieaktualnyMagdak wrote:Rozumiem. Zobaczylam Twoj wykres i temperatura naprawde ladna🍀🍀 trzymam kciuki za drugiego maluszka, moze wlasnie lepiej, ze na luzie podchodzicie i co ma byc to bedzie.
Jaki dokladnie hormony bralas? Ja biore duphaston od drugiej fazy cyklu przez 10 dni.
Antykoncepcyjne przez pół roku. Strasznie dłużył mi się wtedy ten czas ale zaszłam już w pierwszym cyklu po odstawieniu. Też trzymam kciuki za twój cykl 🤞🙂. Mały mi kiepsko w nocy spał i taka senna jestem, już bym się z chęcią położyła a tu trzeba do 20:30 czekać. Idę napić się kawy bo zaraz zasnę 😴 -
nick nieaktualnyJa juz zdecydowanie za dlugo bralam tabletki anty, na pewno nie chcialabym do nich wrocic, ale slyszalam, ze czesto sa polecane osobom z nieregularnymi cyklami itp wiec Tobie pomogly to najwazniejsze😁 dziekuje i trzymaj sie🍀 mam nadzieje, ze troche da Ci odpoczac przed pojawieniem sie rodzenstwa bo wtedy juz bedzie trudniej🙄
Natka23 lubi tę wiadomość