Będzie okres czy nie będzie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyxvwb1994 wrote:No fakt wyglada trochę jakbyś dzisiaj mogła mieć. 🤔
Jak masz możliwość zrób test owu teraz i o 22 bo wtedy najwyższe jest niby stężenie LH.
A zazwyczaj kiedy masz owulacje ?
Właśnie nie mam owulaka. W tamtym cyklu miałam owulację w 19 dc ale przed owulacją byłam chora -
Natka23 wrote:Właśnie nie mam owulaka. W tamtym cyklu miałam owulację w 19 dc ale przed owulacją byłam chora
Myśle tak jak Koala27 ze jak będzie skok to na 100% owu będzie. Wystarczy ze spełnia się dwa warunki śluz i temperatura.Ja 👩🏻1994
Staramy się od pazdziernika 2021
On 👦🏻1990 -
nick nieaktualnyJa zrobilam test i negatyw niestety - 10dpo.
Jest jeszcze nadzieja, wiec zobaczymy. Objawow brak, temperatura ciezko powiedziec, lekko wyzsza niz w pierwszej fazie cyklu, ale nie bylo drastycznego skoku.
Zatestuje jeszcze 12dpo czy brac dalej duphaston czy nie☺️ Moze wredna malpa nie przyjdzie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo podobny mamy dzien cyklu. Czyli jeszcze nadzieja u Ciebie jest poki nie ma @. Chyba ze nie bylo przytulania? Trzymam kciuki i tak🍀 chyba lepiej nie liczyc zeby sie nie stresowac, ja za bardzo wszystko musze planowac i wyliczac, w koncu pracuje w rachunkowosci🤣
Xvwb1994 bardzo mocne kciuki za nowy cykl🙏🏼
Widze, ze suplementujesz wiesolek, w jakiej postaci? Olej czy tabletki?