Będzie okres czy nie będzie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Basik1234 wrote:Kochane, ja dzisiaj powinnam mieć okres i na razie cisza jak makiem zasiał zawsze dostaję @ rano, więc już się ciuteńkę cieszę, że pierwszy dzień spóźnienia
Mam podobnie… u mnie już drugi dzień po planowej miesiące i nadal temperatura wysoka i 🐒 brak. Dwa testy robiłam i biel jak zawsze 🤷🏼♀️xvwb1994, Basik1234 lubią tę wiadomość
-
xvwb1994 wrote:Trzymam mocno kciuki dziewczyny❤️🍀
Martini jeszcze nic straconego pisałam już kiedyś ze moja przyjaciółka dopiero w 5 tygodniu miała pozytyw 🤯🙈
Mam ogromną nadzieję, że tak będzie🥺 jeżeli do jutra nie pojawi się okres to pójdę rano na betę. Bo inaczej zwariuje -
U mnie lekarz stwierdził ze na szyjce macicy było naczynko z którego to plamienie powstało. Ginekolog je od razu zamknął i mówi ze od ręki powinno ustać.
Zobaczymy co dalej. Owulacja była na pewno. Z prawego jajnika znowuBasik1234, Koala27 lubią tę wiadomość
Ja 👩🏻1994
Staramy się od pazdziernika 2021
On 👦🏻1990 -
nick nieaktualnyNo to super☺️ Czekamy na pozytywne wiesci! 🤔 kiedy planujesz testowac?
Znowu prawy czyli ostatnio byl ten sam? Ja w grudniu mialam lewy, wiec myslalam, ze tez tym razem bedzie lewy po 2 miesiacach, ale za bardzo czuje prawa strone podbrzusza, nie wiem co jest grane. Zaczelam czytac odnosnie wyrostka robaczkowego, ale bol powinien byc tez w dolnej parti plecow i przy zginaniu nogi🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2022, 21:30
-
Magdak u mnie jakoś zawsze wychodzi ze prawy 🙈
Może to przypadek ale czytałam kiedyś ze tak może być ze zawsze albo przeważnie z tego samego.
Nie wiem czy będę testować. Nie mam żadnych objawow, dosłownie zero. Poczekam raczej bo @ we wtorek ma być.
Czekam u Ciebie na pozytywne wieści 😍Magdak lubi tę wiadomość
Ja 👩🏻1994
On 👦🏻1990 -
nick nieaktualnyTy bedziesz pierwsza w testowaniu wiec trzymam kciuki⏸
Ja zamowilam testy wiec powinny byc jakos na poczatku przyszlego tygodnia, na mnie i tak juz bedzie pozno, bo zazwyczaj zaczynam od 8 dnia😅 teraz zrobie pewnie 11dpo jakos, trenuje moja cierpliwosc🤣
Odnosnie jajnikow to nawet nie wiem jak jest u mnie, raczej na zmiane, ale na monitoring chodze mniej wiecej dwa razy w roku wiec nie jestem pewna. Moze tez prawy w tym cyklu🍀 -
Mam dziwny wykres
Wcześniej była ovu potwierdzona w 12 dniu i tak czułam a teraz zmieniło na 13. Musiałam zmienić termometr bo mi zbił na elektroniczny więc chyba stąd te temperatury są wyższe. Powinnam mieć wczoraj @ ale nic nie wskazuje. Miałam zawsze bóle brzucha przed a teraz takie dziwne parcie jakby przy prawnym jajniku. Od trzech dni młodości od dwóch wymioty. Może to jakaś wirurusówka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2022, 10:59
👩💼36
Badania etap I i II ok.
Tsh -2,9 -> 1,9 ->2,6 -
nick nieaktualnyKamala8 ja bym od razu poleciala zrobic test ciazowy. Jestes juz 17dpo czyli na 90% bedzie juz cos widac w razie czego☺️ Trzymam kciuki! Sama widze po sobie, ze temperatury zaleza od wielu czynnikow wiec sa one pomocne w interpretacji cyklu, ale nie mozna bazowac tylko na nich.
-
Kamala8 wrote:Mam dziwny wykres
Wcześniej była ovu potwierdzona w 12 dniu i tak czułam a teraz zmieniło na 13. Musiałam zmienić termometr bo mi zbił na elektroniczny więc chyba stąd te temperatury są wyższe. Powinnam mieć wczoraj @ ale nic nie wskazuje. Miałam zawsze bóle brzucha przed a teraz takie dziwne parcie jakby przy prawnym jajniku. Od trzech dni młodości od dwóch wymioty. Może to jakaś wirurusówka.
Zrób test może być nawet z wieczornego moczu, ten metaliczny smak jest dość specyficzny więc może coś jest na rzeczy🤞☘️ -
Muszę czekać do poniedziałku bo u mnie nie da się zaparkować a najbliższa dzis czynna apteka jest 20km. Nie wiem co myśleć, nie kupowałam testów aby się nie nakręcać. Chyba to jest grypa żołądkowa bo małe szanse na ciążę. Nie wiem czy widać na wykresie że tylko raz,♥️👩💼36
Badania etap I i II ok.
Tsh -2,9 -> 1,9 ->2,6 -
Kamala8 wrote:Muszę czekać do poniedziałku bo u mnie nie da się zaparkować a najbliższa dzis czynna apteka jest 20km. Nie wiem co myśleć, nie kupowałam testów aby się nie nakręcać. Chyba to jest grypa żołądkowa bo małe szanse na ciążę. Nie wiem czy widać na wykresie że tylko raz,♥️
-
Koala27 wrote:Xvwb1994 jak tam sytuacja u Ciebie?
A ja dziś odcięta bo jestem u rodziców i dużo się dzieje to nie miałam czasu zajrzeć tutaj. 🙈
U mnie raczej już po plamieniu dzięki zamknięciu naczynka. Nie było mnie cały dzień w domu. Jak wrócę to moooze się pokuszę zrobić test ale nie liczę na nic. 🍀
A co u Ciebie kochana ? Jak samopoczucie ?Ja 👩🏻1994
On 👦🏻1990 -
xvwb1994 wrote:A ja dziś odcięta bo jestem u rodziców i dużo się dzieje to nie miałam czasu zajrzeć tutaj. 🙈
U mnie raczej już po plamieniu dzięki zamknięciu naczynka. Nie było mnie cały dzień w domu. Jak wrócę to moooze się pokuszę zrobić test ale nie liczę na nic. 🍀
A co u Ciebie kochana ? Jak samopoczucie ? -
Koala27 wrote:U mnie stabilnie☺️ nie liczę na nic w tym cyklu więc totalny luz. Wyzywam się kulinarnie pizza, eklerki i inne słodkości😂😂
Ja tez mam luz już na ten cykl. Te plamienia mnie za dużo nerwow kosztowały😂 poza tym kompletnie nic mi nie dolega, zero jakiś objawow🙈
Oo zazdroszczę bo ja od 23 grudnia nie zjadłam ani jednego słodycza 😂😂😂Ja 👩🏻1994
On 👦🏻1990 -
xvwb1994 wrote:Ja tez mam luz już na ten cykl. Te plamienia mnie za dużo nerwow kosztowały😂 poza tym kompletnie nic mi nie dolega, zero jakiś objawow🙈
Oo zazdroszczę bo ja od 23 grudnia nie zjadłam ani jednego słodycza 😂😂😂 -
Koala27 wrote:Ja tylko piekę a je mąż 😂😂😂 ale idę w 2 DC zrobić wszystkie badania i planuje wizytę u dietetyka bo jednak trochę kg się uzbierało przez ostatnie 4 lata. Więc od marca dieta i spacerki, ale kulinarnie nadal będę szaleć dla męża.
To u nas bardzo podobnie😂 ja od czasów covida praca z domu to z niedowagi doszłam do niby prawidłowej ale ciało flak i samopoczucie było kupa. My ograniczyliśmy mocno grzeszki (chipsy rzadko, słodycze wcale), tylko wodę pijemy i robimy prawie codziennie spacery nad morzem tak min 6km. Mega nam to pomogło bo ja siłowni np nie lubię 😂
Trzymam kciuki za wyniki. Dawaj znać czy wszystko Oki😍Ja 👩🏻1994
On 👦🏻1990 -
nick nieaktualnyA mi się chyba owulka przesunęła bo dziś znów mam rozciągliwy śluz. Temperatura też nie wzrosła od tej niby owulki. I jajnik boli. A tak poza tym gardło mnie boli, chyba chora będę. Zerknijcie na mój wykres jak możecie 🙃
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2022, 15:23
-
Natka23 wrote:A mi się chyba owulka przesunęła bo dziś znów mam rozciągliwy śluz. Temperatura też nie wzrosła od tej niby owulki. I jajnik boli. A tak poza tym gardło mnie boli, chyba chora będę. Zerknijcie na mój wykres jak możecie 🙃