Conceive Plus - Żel, lubrykant
- 

WIADOMOŚĆ
- 
                        nick nieaktualny
- 

Udało się znów z Conectiv w pierwszym cyklu starań czy to zasługa żelu nie wiem ale Warto spróbować czy to zasługa żelu nie wiem ale Warto spróbować !! !! weronika86, Jackie, Gethrin lubią tę wiadomość
                                Franuś 19.08.2014 👦🏻 weronika86, Jackie, Gethrin lubią tę wiadomość
                                Franuś 19.08.2014 👦🏻
 Edytka 29.08.2017👧🏼
 Przemuś 27.10.2021 👶
 Ewunia 21.01.2025 :*
 Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼
- 

misia79 wrote:No to przyszła moja paczka z conseive plus będę go używac w okresie okołoowulacyjnym. Mam nadzieję, że może mnie się uda zafasolkowac. Zobaczę na ile ten żel faktycznie pomaga. Trzymajcie kciuki.
 Powodzenia- wierzymu że się uda   misia79 lubi tę wiadomość misia79 lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualnydziewczyny, u mnie jeden cykl stosowania żelu conceive plus i... udało się! kupiłam go z myślą o lepszym poślizgu, na nic więcej nie liczyłam a jednak.. nie powiem ze mi w 100% pomógł ale coś jednak w tym jest.. kupiłam go z myślą o lepszym poślizgu, na nic więcej nie liczyłam a jednak.. nie powiem ze mi w 100% pomógł ale coś jednak w tym jest..   weronika86, aniulkab86, Gethrin lubią tę wiadomość weronika86, aniulkab86, Gethrin lubią tę wiadomość
- 

cesska wrote:dziewczyny, u mnie jeden cykl stosowania żelu conceive plus i... udało się! kupiłam go z myślą o lepszym poślizgu, na nic więcej nie liczyłam a jednak.. nie powiem ze mi w 100% pomógł ale coś jednak w tym jest.. kupiłam go z myślą o lepszym poślizgu, na nic więcej nie liczyłam a jednak.. nie powiem ze mi w 100% pomógł ale coś jednak w tym jest.. 
 Cesska gratuluje!!!!!!!! jutro zapierdzielam to kupic... juz dzisiaj szukalam, ale prowadze studio w malej miescince i w maluskiej aptece nie bylo niestety...jutro zasuwam z rana do apteki....mysle, ze moge miec problem ze sluzem bo przed owulacja w ciagu dnia kilkakrotnie zmienia mi sie sluz i jest go duzo na 3/4 dni pzred owulka a wtedy kiedy jest najbardziej potrzebny 1 dzien przed czy w trakcie owulacji to jest go bardzo malo...jesli jutro tempka nie skoczy to zapierdzielam zrana po ten zel.
- 

weronika trzymamy kciukiweronika86 wrote:Cesska gratuluje!!!!!!!! jutro zapierdzielam to kupic... juz dzisiaj szukalam, ale prowadze studio w malej miescince i w maluskiej aptece nie bylo niestety...jutro zasuwam z rana do apteki....mysle, ze moge miec problem ze sluzem bo przed owulacja w ciagu dnia kilkakrotnie zmienia mi sie sluz i jest go duzo na 3/4 dni pzred owulka a wtedy kiedy jest najbardziej potrzebny 1 dzien przed czy w trakcie owulacji to jest go bardzo malo...jesli jutro tempka nie skoczy to zapierdzielam zrana po ten zel. ) niech się uda !! ) niech się uda !! weronika86 lubi tę wiadomość weronika86 lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualnykupiłam, niestety nie w aplikatorach ... próbowałam aplikować go przed serduszkowaniem ... trudno samej do zaaplikować w ilości jednej łyżeczki i pojechałam do apteki... kupiłam strzykawki 5 ml... teraz mam zamiar wstrzyknąć sobie żel ... zapewne skuteczniejsze od sposobu opisanego na opakowaniu   weronika86, kierzynka lubią tę wiadomość weronika86, kierzynka lubią tę wiadomość
- 

a ja sobie lałam na palec i wkładałam. I jeszcze trochę na męża aplikowałam (zachwycony był ) za kilka dni się okaże, czy żel działa cuda ) za kilka dni się okaże, czy żel działa cuda   kierzynka, weronika86, Bergo lubią tę wiadomość kierzynka, weronika86, Bergo lubią tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualny
- 

Dziewczyny i ja się skusiłam i właśnie kupiłam ten żel już wszystkiego jestem w stanie spróbować żeby tylko się udało biorę olejk w wiesiołka pije siemie lniane łykam witaminy oby się udało weronika86 lubi tę wiadomość weronika86 lubi tę wiadomość
- 

o kurcze zapomniałam w tym cyklu o wiesiołkuaaaaga wrote:Dziewczyny i ja się skusiłam i właśnie kupiłam ten żel już wszystkiego jestem w stanie spróbować żeby tylko się udało biorę olejk w wiesiołka pije siemie lniane łykam witaminy oby się udało  
- 

Dziewczyny zapomniałam napisac że już pierwszy raz użyłam tego żelu. Wow jaki poślizg mój mężulek jest w szoku jaki ma poślizg. Super doznania. Ciekawe czy będzie skutek pozdrawiam.

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link] [/link]Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2013, 17:55  weronika86 lubi tę wiadomość weronika86 lubi tę wiadomość