Conceive Plus - Żel, lubrykant
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Udało się znów z Conectiv w pierwszym cyklu starań czy to zasługa żelu nie wiem ale Warto spróbować !!
weronika86, Jackie, Gethrin lubią tę wiadomość
Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
misia79 wrote:No to przyszła moja paczka z conseive plus będę go używac w okresie okołoowulacyjnym. Mam nadzieję, że może mnie się uda zafasolkowac. Zobaczę na ile ten żel faktycznie pomaga. Trzymajcie kciuki.
Powodzenia- wierzymu że się udamisia79 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny, u mnie jeden cykl stosowania żelu conceive plus i... udało się! kupiłam go z myślą o lepszym poślizgu, na nic więcej nie liczyłam a jednak.. nie powiem ze mi w 100% pomógł ale coś jednak w tym jest..
weronika86, aniulkab86, Gethrin lubią tę wiadomość
-
cesska wrote:dziewczyny, u mnie jeden cykl stosowania żelu conceive plus i... udało się! kupiłam go z myślą o lepszym poślizgu, na nic więcej nie liczyłam a jednak.. nie powiem ze mi w 100% pomógł ale coś jednak w tym jest..
Cesska gratuluje!!!!!!!! jutro zapierdzielam to kupic... juz dzisiaj szukalam, ale prowadze studio w malej miescince i w maluskiej aptece nie bylo niestety...jutro zasuwam z rana do apteki....mysle, ze moge miec problem ze sluzem bo przed owulacja w ciagu dnia kilkakrotnie zmienia mi sie sluz i jest go duzo na 3/4 dni pzred owulka a wtedy kiedy jest najbardziej potrzebny 1 dzien przed czy w trakcie owulacji to jest go bardzo malo...jesli jutro tempka nie skoczy to zapierdzielam zrana po ten zel. -
weronika86 wrote:Cesska gratuluje!!!!!!!! jutro zapierdzielam to kupic... juz dzisiaj szukalam, ale prowadze studio w malej miescince i w maluskiej aptece nie bylo niestety...jutro zasuwam z rana do apteki....mysle, ze moge miec problem ze sluzem bo przed owulacja w ciagu dnia kilkakrotnie zmienia mi sie sluz i jest go duzo na 3/4 dni pzred owulka a wtedy kiedy jest najbardziej potrzebny 1 dzien przed czy w trakcie owulacji to jest go bardzo malo...jesli jutro tempka nie skoczy to zapierdzielam zrana po ten zel.
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykupiłam, niestety nie w aplikatorach ... próbowałam aplikować go przed serduszkowaniem ... trudno samej do zaaplikować w ilości jednej łyżeczki i pojechałam do apteki... kupiłam strzykawki 5 ml... teraz mam zamiar wstrzyknąć sobie żel ... zapewne skuteczniejsze od sposobu opisanego na opakowaniu
weronika86, kierzynka lubią tę wiadomość
-
a ja sobie lałam na palec i wkładałam. I jeszcze trochę na męża aplikowałam (zachwycony był ) za kilka dni się okaże, czy żel działa cuda
kierzynka, weronika86, Bergo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny i ja się skusiłam i właśnie kupiłam ten żel już wszystkiego jestem w stanie spróbować żeby tylko się udało biorę olejk w wiesiołka pije siemie lniane łykam witaminy oby się udało
-
aaaaga wrote:Dziewczyny i ja się skusiłam i właśnie kupiłam ten żel już wszystkiego jestem w stanie spróbować żeby tylko się udało biorę olejk w wiesiołka pije siemie lniane łykam witaminy oby się udało
-
Dziewczyny zapomniałam napisac że już pierwszy raz użyłam tego żelu. Wow jaki poślizg mój mężulek jest w szoku jaki ma poślizg. Super doznania. Ciekawe czy będzie skutek pozdrawiam.
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2013, 17:55