Conceive Plus - Żel, lubrykant
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe ..ciekawa jestem tylko czy choroba nie pogmatfa mi tego cyklu .. ale co ma byc to bedzie na to niema sie wplywu
maxi11 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykobietki, chyba opatentuje mój pomysł ze strzykawką ... wycisnęłam 5 ml do strzykawki (więcej niż zalecają - wyszło więcej niż łyżeczka) i zaaplikowałam sobie ... już nie byłam tak opaćkana jak za pierwszym razem i cała zawartość została w środku (poprzednio połowa wyleciała) ... dzisiaj zauważyłam , że mój śluz jest rozciągliwy (od 3 miesięcy takiego nie miałam)... zobaczymy pod koniec cyklu, czy był skuteczny ... a nawet jak nie w tym to może w następnych skoro tak poprawia jakość płodnego śluzu jeżeli chodzi o wydajność też wychodzi korzystniej od tego w aplikatorach ( 8 szt. x 4 ml = 32 ml) tubka ma 75 ml,dzieląc ją po 5 ml mam 15 "aplikatorów - strzykawek" - a cena ta sama , chyba, że coś pokręciłam dziewczyny to proszę o sprostowanie
AnBe, stardust87, karm3lka, pszczola2000, Kawokado lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
weronika86 wrote:ja na szczescie kupila w aplikatorach chociaz w sprayo bylo nawet 5f taniej, ale nie moglam sobie wyobrazic jak bede sobie TAM sprayowac
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Wczoraj użyłam pierwszy raz w aplikaorach
bardzo przyjemny
jedyne co mnie zdziwilo to dzis czyli na drugi dzien pojawila sie krew w sluzie ( i pozostałosci zelu chyba) bo juz po poludniu sucho
Ale rew dalej sie pojawia.. nie wiem czy to okołoowulacyjne czy cos podrazniłam podczas aplikowania albo podczas .. sama juz nie wiem
Ale poki co wrazenia na +
-
Ania_84 wrote:U mnei nie pojawilo sie żadne pieczenie jedyne co poczulam totaki chłodzik
A zauważyłyście, jakie dziwne ślady zostawia ten żel kiedy gdzieś kapnie? Nam trochę pochlapał łóżko (mamy ciemne wenge) i po wyschnięciu zostały białe plamy, które dość trudno zmyćAnia_84, sylwia08 lubią tę wiadomość
-
Tego nie zauwazyłam - u mnie tylko na drugi dzien to plamienie .. nie wiem w sumie skad..
Ale tłumacze sobie to tym ze moze to owulacyjne plamienie .. a ze wczesniej mialam mało sluzu - raczej zawsze tylko w srodku .. to moze ja nie zauwazalam ..a jak teraz ten zel .. troche wiadomo pozniej sie wydostaje to zwiekszylo ilosc sluzu i ukazało sie plamienie owulkowe ...mam taka nadziejeWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 18:24
MOI lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMOI wrote:Ja też chłodzik i ogólnie przyjemnie
A zauważyłyście, jakie dziwne ślady zostawia ten żel kiedy gdzieś kapnie? Nam trochę pochlapał łóżko (mamy ciemne wenge) i po wyschnięciu zostały białe plamy, które dość trudno zmyć
zgadza się, żel zostawia białe ślady... ja po zaaplikowaniu czuję przyjemny chłód
-
zdaje relacje - wczoraj drugi raz aplikowalam dzis juz nie bylo plamien wszystko dobrze - milusio i ogolnie mmmm
AnBe lubi tę wiadomość