Conceive Plus - Żel, lubrykant
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
rewelka wrote:Hej,
zastanawiam się nad kupnem.
Widzę że efekty są wręcz powalające zielonością ja mam problem ze śluzem jakimkolwiek, więc może mi bardzo pomócnatasza82, rewelka, Lenuś lubią tę wiadomość
-
Ania07 wrote:Ja gdzieś wyczytałam, że w jego skład wchodzi woda, a ta z kolei zabija plemniki. To jak to w końcu z tym żelem jest? Bo też się zastanawiam nad kupnem
Ja wiem tylko, że jestem w ciąży, w pierwszym cyklu z żelem. I kilka nas tu takich jestWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 07:37
natasza82, Ag..., Ania07, AniaR88, Besta5 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej:) jestem tu nowa, przeczytałam Wasze posty i musze powiedziec, że sama licze na sukces z tym zelem Kupiłam go jak Ty kochana stardust87 pochwaliłas sie nam na innym forum, że fosoleczka juz w tobie rośnie i ze sie udalo w pierwszym cyklu:) Trzymam za Was kciuki a tym które juz maja swoje upragnione dzieciątko pod serduchem gratuluje :*
stardust87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zelik zakupiony czekam na dostawe
oby pomogl plywakom w dotarciu do mety(20/10/2013)- naturalnie 6 tyg. [*]
(21/02/2014)(09/05/2014)(11/01/2015)- inseminacje
(28/09/2015) - punkcja-brak komórek jajowych
(18/03/2016) - punkcja (2 blastki 2BB)
(23/03/2016)(25/05/2016) - transfery
(13/03/2017) - punkcja (6 zarodków 1 klasy)
(16/03/2017) - transfer 2 zarodkow
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitam
ja tez mam ten żel ale w tubce nie w aplikatorach,a aplikuję go do środka plastikowym aplik. z żelu multigyn(to żel który kiedyś stosowałam na zapalenia i podrażnienia,świąd ,jest naturalny ,drogi ale dobry)
żel conceive stosujemy już trzeci cykl
a tu jak ktoś chce poczytać to ich stronka http://www.conceive.pl/Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 11:31
-
Witam, wczytuję się i wczytuję i widzę, że stosujecie conceive plus. U mnie w aptece nie mają, ale mieli "pre seed". Zakupiłam, ale też słyszałam raczej o conceive niż o pre seed. Niby ma byc to samo, ale po Waszych postach trochę zwątpiłam. Czy któraś z Was korzystała z tego żelu? Może są tu też jakieś fasolki w efekcie stosowania pre seed? Bardzo by to podniosło na duchu