Conceive Plus - Żel, lubrykant
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie znalazlam w Uk w aptekach w moim miescie conceive plus, ale cos podobnego, cenowo identycznie, to samo zadanie, w aplikatorach...dzisiaj bedzie pierwszy seksik z poslizgiem na owulke licze za dwa dni, wiec pora na zelik...kupilam taki :
https://www.halfpriceperfumes.co.uk/en/sexual-health/100444-balance-activ-conceive-fertility-gel-12-x-5ml-5016973991196.htmlmisia79 lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:Ja nie znalazlam w Uk w aptekach w moim miescie conceive plus, ale cos podobnego, cenowo identycznie, to samo zadanie, w aplikatorach...dzisiaj bedzie pierwszy seksik z poslizgiem na owulke licze za dwa dni, wiec pora na zelik...kupilam taki :
https://www.halfpriceperfumes.co.uk/en/sexual-health/100444-balance-activ-conceive-fertility-gel-12-x-5ml-5016973991196.html
To powodzenia weronikaweronika86 lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:no widac naszej stardust sie udalo na zeliku duzo zafasolkowanych na tym zelu...wczoraj zelik byl seks z chlupaniem
weronika86, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jackie wrote:myslicie , że faktycznie dziala a moze to Wasza psychika ?
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Jackie wrote:myslicie , że faktycznie dziala a moze to Wasza psychika ?
Mysle, ze dziala Jackie..moze psychika tez, ale brak sluzu to brak sluzu...ja po occie i wodzie mam wiecej sluzu ale mam rozciagliwy jakies 6 do 3 dni przed ovu i zamienia sie w wodnisty kremowy i wlasnie mysle ze tu moze byc problem...zel nie zaszkodzi a moze pomoc. -
nick nieaktualny
-
Paula55 wrote:Wercia dosc drogo go kupilas. Ja zaplacilam za conceive plus ok £8 ale za 30ml
Kupowalam na ebayu
wiem paula, ze drogo, ale conceive plus w aptekach tyle samo kosztuje...boje sie kupowac na ebayu- zreszta nie mam tam konta a zalezalo mi na czasie bo jestem w 18dc a owulke mam 20-21dc zazwyczaj...takze moglabym nie zdarzyc czekajac na przesylke jeszcze w czasie swiatecno-noworocznym...wolalam jednak zaplacic. -
nick nieaktualnyweronika86 wrote:Mysle, ze dziala Jackie..moze psychika tez, ale brak sluzu to brak sluzu...ja po occie i wodzie mam wiecej sluzu ale mam rozciagliwy jakies 6 do 3 dni przed ovu i zamienia sie w wodnisty kremowy i wlasnie mysle ze tu moze byc problem...zel nie zaszkodzi a moze pomoc.
jak ma pomoc to czemu nie ))) to odkladam grosze juz:)weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
weronika86 wrote:wiem paula, ze drogo, ale conceive plus w aptekach tyle samo kosztuje...boje sie kupowac na ebayu- zreszta nie mam tam konta a zalezalo mi na czasie bo jestem w 18dc a owulke mam 20-21dc zazwyczaj...takze moglabym nie zdarzyc czekajac na przesylke jeszcze w czasie swiatecno-noworocznym...wolalam jednak zaplacic.
Ahh no to zmienia postac rzeczy Kochana w takim razie trzymam kciukiweronika86 lubi tę wiadomość
-
Yy..ja własnie zaupiłam ma byc w aptece w ciagu 72h wiec moze jeszce zdazymy przed owula bo zazwyczaj jest w 19-20 dc wiec luzik
AnBe lubi tę wiadomość
-
tak myślę, że za tą reklamę co my tu robimy, to producent powinien co najmniej próbkę wysłać każdej z forum
weronika86, Miska0811, Ania_84, kierzynka, judka_87, Kawokado, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość