Conceive Plus - Żel, lubrykant
-
WIADOMOŚĆ
-
karm3lka wrote:ja kupiłam po prostu w aptece, wczesniej zamawiając go przez internet zaznaczając odbior osobisty w danej aptece. Kupiłam tylko 3 aplikatory, na próbę
Dziwne uczucie wstrzykiwania takiej ilości żelu do pochwy
Czyli trzeba zamówić i podać aptekę w której się odbierze? dobrze zrozumiałam? -
Nam się udało w pierwszym cyklu z żelem, ale niestety tą ciąże poroniłam Stosujemy go teraz przy drugich staraniach ale mam wątpliwości co do prawidłowej owulacji w tym cyklu....
girl lubi tę wiadomość
Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
nick nieaktualnyJa kupiłam w aptece Dbam o zdrowie. Mozna zamowic na stronie internetowej apteki i odebrać osobiście jesli ma sie taką aptekę w mieście bądź przyślą do domku ja wczoraj pierwszy raz użyłam żelu.. O mamuniu ! Jaki byl poślizg
weronika86 lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny przeczytałam na ulotce ze jest na bazie wody a jak wiadomo woda zabija plemniki ogólnie ginka powiedziała żeby nic nie stosować
ale u mnie uczucie suchosci spowodowały tabsy i się zastanawiam nad czymkolwiek co pomorze ale z drugiej strony hmmm....
widziałam go w aptekach doz (dbam o zdrowie ) z 3 aplikatorami ok 40 zl
-
nick nieaktualnyaaaaga wrote:hej dziewczyny przeczytałam na ulotce ze jest na bazie wody a jak wiadomo woda zabija plemniki ogólnie ginka powiedziała żeby nic nie stosować
ale u mnie uczucie suchosci spowodowały tabsy i się zastanawiam nad czymkolwiek co pomorze ale z drugiej strony hmmm....
widziałam go w aptekach doz (dbam o zdrowie ) z 3 aplikatorami ok 40 zl
Ja też narazie żadnych wynalazków nie używam, ale jeśli to ma pomóc, to warto zaryzykować -
W sumie to macie rację ten żel pomaga głownie kobietom mającym problemy z odpowiednim nawilżeniem pochwy. Po prostu zwyczajny lubrykant. Ale druga strona medalu jest taka, że zawsze można spróbowac. Przyda się odpowiednie środowisko dla plemniczków. Jeśli ktoś nie może starac się w dzień owulacji bo np jest w pracy lub ma inne ważniejsze zajęcia to żel ten pomaga plemnikom przetrwac w odpowiednim klimacie do owulacji, jeśli ktoś stara się dzień lub dwa dni wcześniej. I oto jak to działa. Tak mi wytłumaczył endokrynolog.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2013, 20:30
-
stardust87 wrote:A ja nie mam śluzu płodnego wcale, a on idealnie go zastępuje No i celia tu na forum stosowała go tylko 1 cykl i zafasolkowała
Niektóre kobiety mają ogromne problemy ze śluzem płodnym. I tak jak pisałam wcześniej żel pomaga plemniczkom nie tylko łatwo zaatakowac ale też przetrwac tę drogę do celu. Warto spróbowac. Ja zaczynam. -
Ja właśnie zakupiłam na allegro. Spróbować warto, przekonałaś mnie Stardust. U mnie od czasu jak się staram "na baczność" - mierzenie temp, testy, owulacyjne, clo, to wszystko zanikło... Gdyby można było jakiś quiz rozwiązać i wygrać bobasa... Bo takie serduchowanie na rozkaz, to chyba mnie nabawi kobiecej impotencji...
misia79, stardust87, ulek, weronika86, marti34, momo1009, zosia-ktosia, AneTka87 lubią tę wiadomość
-
Pierwszy cykl z żelem i Kropeczka )
marsylianka, stardust87, AnBe, ulek, Paula55, misia79, Nusia1989, Eweloka84, natasza82, Gethrin, stysia, Zaczarowana917, czekolada:), pszczola2000, GabrielaeSz, paula.83, AleOla26, Koteczka82 lubią tę wiadomość