Conceive Plus - Żel, lubrykant
-
WIADOMOŚĆ
-
hahaha Weronika super to ujęłaś
ja się zastanawiam czy żel ma jakieś skutki uboczne....no tak mnie swędzą policzki i takie mam jakbym się spaliła na solarium....a przecież nigdzie nie byłam, nic innego nie łykałam, nic specjalnego nie używałam....
bo jak to wina żelu to się załamię..... -
Witajcie!
Też zakupiłam ten żelik. Jak w aptece pytałam o niego, to farmaceutki tylko wielkie oczy na mnie i musiałam im literować Ale w aptece Cefarm w ciągu 24h dostarczyli za 75zł (tuba). Także wydatek nie mały, ale cóż My staramy się od sierpnia 2012 - takie starania, że odstawiłam tabletki i hulaj dusza Ale z racji, że mam problem z suchością to często-gęsto używaliśmy Durexa Aż pewnego razy, w trakcie moich pierwszych dni na ovuf doczytałam się, że Durex zabija pleminiczki. Przeczytałam etykietę i ot olśnienie Do dzisiaj chce mi się śmiać jak o tym myślę Także od jakiegoś tygodnia jestem szczęśliwą posiadaczką Conceive Plus, którego używamy za każdym razem, ponieważ nie wiem kiedy mam owulkę (nowy wykres zacznę dopiero w następnym cyklu).
Nadmienię że mam PCO, także nie liczę, że żel sprawi, że będziemy rodzicami, ale chociaż nie będziemy zabijać tych maleńkich pływaków już na starcie
Gratuluję wszystkim zafasolkowanym i powodzenia tym, które czekają
Aaa.. Myślicie, ze używanie go tak po prostu, smarując się przed da gorsze efekty niż aplikując do środka, np. strzykawką? -
nick nieaktualny
-
dobra skóra u mnie dziś troche lepsza, choć czuję swedzenie, nic się nie łuszczy ani nie ma placków, tylko jakby rumieńce.
pewnie to nie wina żelu bo wczoraj tez stosowaliśmy.
poślizg daje niemiłosierny;) mam wrazenie że za duży" może ja za duzo tego żelu daje? wciskam w siebie 5ml:P
a wy? -
Ja też kupiłam ten w tubce - ale u mnie 75 ml kosztował 44,99 ? a też myślałam, że około 80 zł zapłacę, tak więc miłe zaskoczenie. Dzisiaj była próba - i nie powiem całkiem miło gdyby nie fakt, że na wykresie zaznaczyło mi już prawdopodobną owulkę i nie trafiliśmy w tym cyklu z przez badanie nasienia Cóż jak nie teraz to może za miesiac zdziała cudaWarto mieć marzenia...doczekać ich spełnienia
-
Jak któraś z Was chce wypróbować to znalazłam akcje na fejsie gdzie można zgarnąć próbkę - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=772547806092270&set=a.340932459253809.94597.198074023539654&type=1&theater
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2014, 19:47
Dorotucha lubi tę wiadomość