Conceive Plus - Żel, lubrykant
- 

WIADOMOŚĆ
- 

hahaha Weronika super to ujęłaś 
 ja się zastanawiam czy żel ma jakieś skutki uboczne....no tak mnie swędzą policzki i takie mam jakbym się spaliła na solarium....a przecież nigdzie nie byłam, nic innego nie łykałam, nic specjalnego nie używałam....

bo jak to wina żelu to się załamię.....
- 

Witajcie!
 Też zakupiłam ten żelik. Jak w aptece pytałam o niego, to farmaceutki tylko wielkie oczy na mnie i musiałam im literować Ale w aptece Cefarm w ciągu 24h dostarczyli za 75zł (tuba). Także wydatek nie mały, ale cóż Ale w aptece Cefarm w ciągu 24h dostarczyli za 75zł (tuba). Także wydatek nie mały, ale cóż My staramy się od sierpnia 2012 - takie starania, że odstawiłam tabletki i hulaj dusza My staramy się od sierpnia 2012 - takie starania, że odstawiłam tabletki i hulaj dusza Ale z racji, że mam problem z suchością to często-gęsto używaliśmy Durexa Ale z racji, że mam problem z suchością to często-gęsto używaliśmy Durexa Aż pewnego razy, w trakcie moich pierwszych dni na ovuf doczytałam się, że Durex zabija pleminiczki. Przeczytałam etykietę i ot olśnienie Aż pewnego razy, w trakcie moich pierwszych dni na ovuf doczytałam się, że Durex zabija pleminiczki. Przeczytałam etykietę i ot olśnienie Do dzisiaj chce mi się śmiać jak o tym myślę Do dzisiaj chce mi się śmiać jak o tym myślę Także od jakiegoś tygodnia jestem szczęśliwą posiadaczką Conceive Plus, którego używamy za każdym razem, ponieważ nie wiem kiedy mam owulkę (nowy wykres zacznę dopiero w następnym cyklu). Także od jakiegoś tygodnia jestem szczęśliwą posiadaczką Conceive Plus, którego używamy za każdym razem, ponieważ nie wiem kiedy mam owulkę (nowy wykres zacznę dopiero w następnym cyklu).
 Nadmienię że mam PCO, także nie liczę, że żel sprawi, że będziemy rodzicami, ale chociaż nie będziemy zabijać tych maleńkich pływaków już na starcie 

Gratuluję wszystkim zafasolkowanym i powodzenia tym, które czekają 

Aaa.. Myślicie, ze używanie go tak po prostu, smarując się przed da gorsze efekty niż aplikując do środka, np. strzykawką?
- 
                        nick nieaktualny
- 

dobra skóra u mnie dziś troche lepsza, choć czuję swedzenie, nic się nie łuszczy ani nie ma placków, tylko jakby rumieńce.
 pewnie to nie wina żelu bo wczoraj tez stosowaliśmy.

poślizg daje niemiłosierny;) mam wrazenie że za duży" może ja za duzo tego żelu daje? wciskam w siebie 5ml:P może ja za duzo tego żelu daje? wciskam w siebie 5ml:P
 a wy?
- 

Ja też kupiłam ten w tubce - ale u mnie 75 ml kosztował 44,99 ? a też myślałam, że około 80 zł zapłacę, tak więc miłe zaskoczenie. Dzisiaj była próba - i nie powiem całkiem miło a też myślałam, że około 80 zł zapłacę, tak więc miłe zaskoczenie. Dzisiaj była próba - i nie powiem całkiem miło gdyby nie fakt, że na wykresie zaznaczyło mi już prawdopodobną owulkę i nie trafiliśmy w tym cyklu z gdyby nie fakt, że na wykresie zaznaczyło mi już prawdopodobną owulkę i nie trafiliśmy w tym cyklu z przez badanie nasienia przez badanie nasienia Cóż jak nie teraz to może za miesiac zdziała cuda
                                Warto mieć marzenia...doczekać ich spełnienia Cóż jak nie teraz to może za miesiac zdziała cuda
                                Warto mieć marzenia...doczekać ich spełnienia 
- 

Jak któraś z Was chce wypróbować to znalazłam akcje na fejsie gdzie można zgarnąć próbkę - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=772547806092270&set=a.340932459253809.94597.198074023539654&type=1&theaterWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2014, 19:47  Dorotucha lubi tę wiadomość Dorotucha lubi tę wiadomość